counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Місячний календар та здоров'я: як підтримати імунітет


Переглядів: 10


Місячний календар та здоров'я: як підтримати імунітет

Вплив Місяця на людський організм давно доведено вченими. Залежно від фази Місяця ми можемо відчувати приплив сил чи, навпаки, втому та роздратування. Місяць позначається на нашому емоційному стані, здоров'ї та працездатності. За допомогою місячного календаря здоров'я можна підлаштуватися під місячні цикли і тим самим запобігти негативному впливу цієї планети.

У молодик організм людини найбільш уразливий до зовнішніх факторів. У цей період необхідно більше часу приділяти своєму здоров'ю та емоційному стану. Як правило, чоловічий організм більш схильний до впливу наростаючого Місяця. У цей час для чоловіків характерні часті сплески гніву, агресії та дратівливість. У фазу нового Місяця слід уникати якомога більших фізичних навантажень і стресових ситуацій. Варто звернути увагу на свій раціон. Уникайте жирної їжі, м'яса, солоного та солодкого. У період молодика найкраще дотримуватись вегетаріанської їжі. Крім того, молодик – це чудова нагода кинути шкідливі звички. Астрологи запевняють, що в цей час людина найбільше схильна до того, щоб почати нове життя.

Період зростаючого місяця – цей час для нових ідей та починань. Як правило, людина відчуває приплив сил та енергії. У цей час в організмі людини прискорюється обмін речовин, зміцнюються м'язи та імунна система. Більшість людей відчувають неймовірне піднесення сил, яке слід спрямовувати у потрібне русло. У цей час збільшується працездатність та розумовий процес. Так як в організмі всі процеси відбуватимуться швидко, необхідно використовувати цей фактор у своїх цілях. Цей час місячного календаря відмінно підійде для будь-яких видів лікування та медичних процедур. Крім того, можна посилено зайнятися перетворенням свого тіла: робити маски для волосся, живити шкіру, приймати вітаміни, боротися із зайвою вагою та інше. Швидкий обмін речовин у цей період може призвести до переїдання, тому варто приділити особливу увагу харчуванню. Не варто перевантажувати себе їжею. У раціоні повинні бути обов'язково продукти, багаті на білки, вітаміни В і С.

Повня – це час емоційного сплеску та можливого погіршення здоров'я. Всі почуття у ці дні загострюються, що часто призводить до конфліктних ситуацій та сварок. Необхідно уникати будь-яких стресових ситуацій та намагатися врегулювати будь-який конфлікт мирним шляхом. У період повного місяця не рекомендується лягати на операції, а також необхідно подбати про своє здоров'я. У цей період варто відмовитися від великих фізичних навантажень і постаратися уникати емоційних потрясінь. З раціону харчування краще виключити м'ясо та всі жирні продукти. Постарайтеся у ці дні більше вживати води та рослинну їжу. Алкоголь у повний місяць взагалі протипоказаний. Дія спиртних напоїв посилюється у рази, що призводить до швидкого сп'яніння.

Період спадного Місяця характерний уповільненням всіх процесів в організмі. У зв'язку із цим не рекомендується зловживати продуктами харчування. Цей час сприятливий для того, щоб оновити свій організм і позбутися всього, що заважає нормально існувати. На користь підуть дієти, прийом вітамінів та лікування захворювань. Місяць сприятиме швидкому відновленню організму, виведенню токсинів та зміцненню імунітету. У раціон харчування варто включити більше злаків, фруктів та рідини.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
більше матеріалів
/-0,42553997039795-/ /-pc-/
Top