counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та алкоголь: хто як п'є?


Переглядів: 15


Знаки Зодіаку та алкоголь: хто як п'є?

Алкоголь діє на всіх по-різному. Астрологам удалося виявити вплив алкоголю на кожен знак Зодіаку. Як виявилося, не всі здатні контролювати себе після випитого міцного напою.

Овни і в тверезому розумі роблю необдумані вчинки. А чи варто їм випити, так вони і зовсім втрачають самовладання! Перебуваючи в сп'яненні, вони, як правило, завжди шукають пригод. Тому їм рекомендується випивати з тими, хто може їх стримати у момент їхнього алкогольного буйства.

Тельці не проти випити дорогого вина у дружній компанії. Однак їм необхідно знати міру, інакше невинні посиденьки з друзями можуть закінчитися великою сваркою. Під градусом Тельці можуть розлютитися, і все може звестися до бійки.

Для Близнюків алкоголь не становить особливого інтересу. Гарячі напої не є для них способом розслабитись. Коли люди цього сузір'я випивають, то ні їхні слова, ні поведінка не змінюються. Вони цілком адекватні під силою спиртного.

Раки, перебуваючи під градусом, швидко втрачають самоконтроль. Вони люблять розмови до душі в компанії близької людини та пляшки гарного спиртного напою. Однак якщо Рак прийме на душу занадто багато, то він здивує своєю поведінкою людей. Все, що так довго збиралося в його душі, нарешті знайде вихід.

Леви знають міру. Вони не проти випити у великій компанії, але, як правило, рідко доходять до крапки. Надмірне вживання алкоголю загрожує їм втратою авторитету та поваги, чим вони дорожать.

Більшість Дів – супротивники алкоголю. Однак якщо вони й випивають, то відбувається це дуже культурно та гідно. Астрологи стверджують, що Дівам категорично не можна випивати, тому що їх найвразливіше місце – це печінка.

Ваги люблять дорогі напої. Але п'ють лише тому, щоби підтримати компанію. Нерідко вони перебирають із алкоголем. Похмілля Терезів – найстрашніше. Саме тому люди цього знаку Зодіаку намагаються тримати себе у руках. Обережніше треба бути і із закускою. Шлунково-кишковий тракт у Терезів – слабке місце, тому їм краще харчуватися за астрологічним принципом.

Стрільці за келихом спиртного напою одразу стають душею компанії. Але якщо Стрілець вип'є зайвого, то висловлюватись він буде вкрай нетактовно та прямолінійно.

Скорпіони часто бувають схильні до стресів і емоційної напруги. Алкоголь для них часто є виходом із складної ситуації. Якщо Скорпіони п'ють, значить, у них для цього є вагомий привід. У нетверезому вигляді вони небезпечні як для оточуючих, так і для себе.

Козероги від природи дуже стримані. Навіть алкоголь не діє на них як розслаблюючий засіб. Якщо Козеріг вирішив уникнути проблем шляхом спиртного, то він питиме довго і багато, але, на жаль, так і не зніме свою напругу.

Водолії із задоволенням беруть участь у будь-яких дружніх пиятиках. Однак вони не завжди одержують задоволення від спиртного. Швидко звикаючи до алкоголю, Водолії ризикують розхитати нервову систему і перетворитися на невротиків.

Рибам пити не можна! Вони можуть швидко захопитися спиртним, а потім з такою ж швидкістю пристраститься до наркотиків.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,37563300132751-/ /-pc-/
Top