counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Харчування за астрологічним принципом


Переглядів: 30


Харчування за астрологічним принципом

Як відомо, планети здатні впливати на організм людини. Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно вибрати правильний режим харчування, який відповідає знаку Зодіаку. Однак, взявши на облік рекомендації щодо правильної дієти для свого сузір'я, потрібно ще взяти до уваги день тижня. Адже кожному дню тижня відповідає певна планета-управитель, під яку необхідно підлаштовувати свій день.

Понеділком керує Місяць. Ця планета, згідно з астрологією, впливає на шлунок. У понеділок не варто переїдати. Крім того, слід уникати жирних продуктів, солоного, кондитерських виробів та спиртних напоїв. У цей день рекомендується вживати молочні продукти, злакові та фрукти.

Покровитель вівторка – Марс. Ця планета сили, активності та енергії. У цей день людина зазвичай витрачає багато енергії. Саме тому у вівторок рекомендується їсти їжу з великим вмістом білка. Слід вживати м'ясо, приправи, цибулю, соління і бобові. Не рекомендується налягати на солодке та борошняне.

На середу впливає Меркурій. Ця планета дає легкість та різноманітність, тому і їжа має бути у цей день відповідна. У середу найкраще є салати та каші. Вплинуть на роботу організму овочі та фрукти. Уникати слід м'яса та молочних продуктів.

Четвер – день Юпітера. Ця сама доброзичлива планета-управитель, тому раціон харчування може бути досить вільним. Юпітер впливає печінку, тому потрібно вживати продукти, які благотворно позначаються роботі цього органу. Не варто харчуватися в четвер жирною їжею та солодощами. Також варто виключити і картоплю. Рекомендується їсти жовчогінні продукти: оливкова та соняшникова олії, помідори, шпинат, морква, крупи із цільного зерна.

П'ятницею керує Венера. У цей день організм краще сприймає солодощі та жирну їжу, тому для тих, хто любить себе побалувати подібними стравами, при цьому зберегти фігуру та здоров'я, п'ятниця - подарунок долі! Уникати потрібно морепродуктів, м'яса та гострих страв.

Субота знаходиться під заступництвом Сатурна. У цей день необхідно дотримуватися особливої суворості в раціоні харчування. У суботу рекомендується більше вживати продукти, багаті кальцієм і фосфором: горіхи, капусту, сухофрукти, сир, сир та інші. У цей день слід виключити з харчування гострої, копченої та смаженої їжі. Слід виявити особливу обережність із спиртними напоями.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,36971592903137-/ /-pc-/
Top