counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки


Переглядів: 11


Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки

Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важливо діяти негайно. Сильний ритуал зі свічкою допоможе усунути негативні прив'язки та залучити удачу.

Неприємне спілкування, маніпулятори, заздрісники або стосунки з токсичними особами можуть призвести до великих проблем, тому Експерти рекомендують щодня зміцнювати біополе, а також вчитися розпізнавати людей з поганою енергетикою завчасно. Тим, кому не пощастило зіткнутися із проблемами, варто провести ритуал. Вогонь, що очищає, допоможе прибрати будь-яку прив'язку, у тому числі накладену псування, присушування або приворот.

Ритуал зі свічкою на порятунок від негативної прив'язки

Для того, щоб покінчити з невдачами і вийти з будь-яких токсичних відносин, необхідний перевірений ритуал. Для нього знадобляться 7 білих свічок, які розставляють довкола. Зайшовши в нього, свічки запалюють по черзі, намагаючись зробити це від одного сірника. Як тільки полум'я всіх свічок розгориться, читають змову:

«Від проблем вогнем закриваюся, страхи випалюю, прив'язки розриваю. Очищувальний вогонь шлях звільнить, удачу поверне, щастя приведе.

У колі стоять кілька хвилин, заплющивши очі і налаштовуючись на завершення низки невдач. Після цього свічки задувають по черзі за годинниковою стрілкою та ховають у затишне місце.

Очищення свічкою

Позбутися негативних прив'язок допоможе і такий ритуал: перед сном біля узголів'я ліжка поміщають невелику білу свічку, яка прогорить за півгодини. Її запалюють і лягають на ліжко, заплющують очі і вимовляють:

«Сон цілющий вогнем охороняється, в мої думки ніхто не проникає, мої бажання і почуття не пригнічує. Хто б мені зла не бажав — нічого в нього не вийде. Вогнем обпалиться, додому забереться.

Свічку не гасять, а чекають, не засинаючи, доки вона догорить. Такий ритуал проводять три дні поспіль, щоб випалити будь-який негатив, накладене псування чи любовну присушку.

Ритуал від негативних прив'язок

Звільнитися від чужої волі і перестати залежати від токсичних особистостей допоможе ритуал, виконаний у період, коли Місяць зменшується. У кожне приміщення ставлять білою свічкою, а біля порога — чорну. Їх запалюють, залишаючи єдиним джерелом висвітлення. Двері та вікна щільно зачиняють, встають навпроти вхідних дверей і вимовляють:

«Весь негатив з дому випалюю, прив'язки погані прибираю. Як полум'я розгориться, так і біда піде, щупальця свої розіжме.

Після цього свічкам дають погоріти кілька хвилин, а потім гасять, залишаючи одну чорну свічку. Їй дають згоріти до кінця, а залишок, що залишився, виносять подалі від будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
більше матеріалів
/-0,77954912185669-/ /-pc-/
Top