counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Токсичні психологічні прив'язки: як розірвати порочне коло залежності


Переглядів: 13


Токсичні психологічні прив'язки: як розірвати порочне коло залежності

Токсичні прив'язки можуть з'явитися у кожної людини, але не завжди з ними легко справлятися. У цьому вам можуть допомогти поради експертів, про які йтиметься у цій статті.

Багато хто вважає, що енергетичні прив'язки можуть бути пов'язані тільки з чимось хорошим — наприклад, з любов'ю, — але це не так. Експерти вже розповідали про те, як відрізнити кохання від хворобливої прихильності. Настав час дізнатися, як позбутися токсичних прив'язок, якщо ви вже потрапили в капкан.

Які бувають токсичні прив'язки

Всі подібні прив'язки однакові тим, що вони змушують нас робити те саме на шкоду собі. Різниця лише у тому, яку сферу життя це зачіпає. Енергетичні прив'язки з'являються здебільшого неусвідомлено.

Гарний приклад — токсичні відносини між жінкою та чоловіком-тираном. Жінка не може вийти із таких стосунків, але в них їй погано. Щось подібне буває між подругами, братами та сестрами тощо.

Як позбутися енергетичних прив'язок

Розірвати хибне коло залежності від людини або від якихось емоцій вам допоможе лише одне — боротьба із причинами. Причина у цьому випадку — це якась емоція, почуття чи набір почуттів, які керують нами.

Заздрість. Це дуже сильне і виснажливе почуття. Перестаньте заздрити іншим. Це може бути непросто, тому тут важливо дотримуватися однієї дуже простої поради: не порівнюйте себе з оточуючими. Порівнюйте себе із собою з минулого.

Рівність. Це почуття ніколи не доводить до добра. Особливо небезпечно воно, коли людина відчуває його постійно та без причини. Це встановлює дуже міцні прив'язки, які змушують робити жахливі помилки у коханні та в житті загалом.

Сюди ж варто віднести почуття провини, невзаємне кохання, помста, почуття провини, образу, жалість. Все це теж призводить до появи прив'язок, що обтяжують життя. Їх необхідно розірвати якнайшвидше. У цьому вам допоможуть наступні корисні поради.

1. Відкрийте чакри. У цьому вам допоможуть спеціальні вправи та практики. Справа в тому, що коли утворюється енергетична прив'язка, у людини закривається одна або кілька чакр. Це посилює негативний ефект.

2. Медитуйте. Медитації допомагають заглядати вглиб проблеми, підвищують енергетику, допомагають шукати відповіді на питання всередині себе.

3. Займайтеся спортом. Спорт та фізичні вправи підвищують рівень гормону щастя. Також фізична активність дуже корисно позначається на енергетиці. Коли людина активна, вона найбільш стійка до негативного впливу описаних вище негативних почуттів.

4. Спілкуйтесь із приємними людьми. В основному джерелом невпевненості та негативу є люди. Це можуть бути навіть близькі родичі, які вічно твердять «ти не зможеш», «у тебе не вийде». Якщо людині один раз сказати, що вона слабка, нічого не станеться. Якщо йому говорити це постійно, на його голову закрадеться думка про те, що це так і є. Коли ми спілкуємося з приємними людьми, а з токсичними перестаємо, наша свідомість змінюється на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,41458606719971-/ /-pc-/
Top