counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею


Переглядів: 12


Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею

Чужа душа — потемки. Ми не в змозі передбачити дії, мотиви та бажання оточуючих. Але ми можемо убезпечити себе від поганого впливу, виділивши токсичну людину в колі знайомих.

Існують відкриті та добрі люди з якими затишно: вони дарують енергетичне піднесення та відмінний настрій. А є люди, як хмари, що творять навколо себе хмару негативу. Спілкування з ними погано впливає: висмоктує сили, заражає песимізмом, провокує тривогу. Таких людей потрібно вміти обчислювати, адже негатив, як відомо, заразний і дуже токсичний. Експерти склали список характерних якостей, які допоможуть вам обчислити людину з чорною душею. Якщо у вашому оточенні є такий, не тримайте на нього зла, але тримайте дистанцію.

1. Нездатність співпереживати. Людина з чорною душею глуха до прохань оточуючих. Гірше того, він відчуває задоволення від чужих неприємностей та проблем. Він живить свою енергетику негативною енергією горя іншої людини. Спілкуючись з кимось, він спочатку має погані наміри, насолоджується чужим болем та нещастями. Він хоче або зачепити співрозмовника, або щось від нього отримати, інших інтересів у нього немає. Тішить те, що таку людину можна швидко розпізнати і припинити з нею «дружні» відносини.

2. Жорстокість. Зіпсована людина зовсім не контролює своїх емоцій. Коли його очі застилає гнів, він переходить усі межі: накидається, зганяє злість, виливає всі свої негативні почуття і часом звинувачує у всіх своїх бідах і проблемах зовсім сторонніх людей.

3. Нескінченні маніпуляції. Навіть зла людина часом робить добрі вчинки. Правда, рухає їм завжди одне — особистий зиск. Маніпулятор тягне час, прикриваючись добрими намірами. Такого хитруна розпізнати буває особливо складно, тому що він маніпулює дружбою. Він точно знає, що вам сподобається, що вас потішить, але він використовує все це у своїх цілях. Він завжди багато бере і дуже рідко дає щось натомість.

4. Брехня та інтриги. Інтригана та лицеміра складно назвати приємною людиною, адже вона навмисно спотворює правду, плете змови та налаштовує людей один проти одного. Мета завжди одна — заплямувати жертву та отримати вигоду. Подібна поведінка вказує на те, що душа такої людини чорніша за чорну.

5. Безсовість. Порочна людина не лише позбавлена відповідальності, а й не обтяжена совістю. Він робить погані вчинки і пишається цим. Йому чуже почуття провини, що дозволяє йому легко порушувати обіцянки, підставляти близьких і завдавати біль оточуючим.

6. Бажання зачепити ближнього. Чорна душа змушує людину бажати і робити погані речі. Це може виражатися у приниженні оточуючих, висміюванні недоліків людини чи зловтішності над життєвими труднощами, вірою чи переконаннями. Не можна дозволяти токсичній людині харчуватися вашою енергією та губити вашу самовпевненість. Найлегший метод — обчислити енергетичного вампіра і викреслити його з кола знайомих.< /p>

7. Спроби вивести конфлікти. Чорне серце завжди потребує хаосу навколо. Така людина робить усе можливе, щоб посварити людей. Це хороший підбурювач, який знає, за які нитки потрібно смикати, щоб роздмухати справжній конфлікт із невеликої негаразди. Найвірніший спосіб уникнути його маніпуляцій — контролювати свої емоції і зберігати розсудливість.

8. Негативне мислення. Постійні скарги, заздрість, критика, закиди — все це ознаки чорної душі. При спілкуванні з такою людиною стає незатишно, сумно та можуть напасти погані спогади. Однією своєю присутністю він висмоктує всі сили, нав'язуючи свій негатив та песимізм. Він може зіпсувати навіть найщасливішу ситуацію, наповнивши її своїми побоюваннями та тривогами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,34047484397888-/ /-pc-/
Top