counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Чотирилиста конюшина – талісман щастя та удачі


Переглядів: 12


Чотирилиста конюшина – талісман щастя та удачі

Існує повір'я, що якщо знайти чотирилисту конюшину, то здобудеш щастя і успіх у всьому. Ось тільки знайти його потрібно випадково, тільки тоді він принесе успіх. Чи вірити цьому забобони< /a>, і чи можливо взагалі знайти таку конюшину?

Що символізує конюшину

Виявляється, що чотирилиста конюшина все-таки існує. Але знайти його не так просто. Вчені з'ясували, що така незвичайна конюшина зустрічається 1 раз із 10 тисяч звичайних трилистих конюшин.

За переказами, людина, яка знайшла цю рослину, знаходила щастя та захист від темних сил. Кожна пелюстка цієї рослини має своє значення. Перший листок — символ віри, другий — символ надії, третій — символ кохання, а четвертий, найголовніший, символізує удачу та щастя.

Вперше легенда про чотирилисту конюшину виникла у друїдів. Для них конюшина символізувала джерело світобудови. Його листочки пов'язували із чотирма стихіями: повітря, вогню, води та землі. Така конюшина, що знайшла, за переказами отримувала заступництво всіх чотирьох природних стихій.

Зараз у магії залучення удачі використовується не тільки чотирилиста конюшина, а й трилиста. Ця рослина вважається покровителем від хвороб, негараздів та сумів. Його використовують у ритуалах та змовах.

Зображення конюшини активно використовується у виготовленні талісманів та амулетів. У грошовій магії зображення конюшини використовується в обрядах для залучення грошей. Вважається, що якщо в гаманці зберігати талісман із зображенням конюшини, то можна притягнути до себе багатство.

У магії використовується і сама квітка конюшини. Сушені квітки цієї рослини обрегають від псування та пристріту, а також дарують душевний спокій.

Хто знайшов чотирилисту конюшину

Незважаючи на те, що знайти чарівну конюшину — завдання не з легких, історії все ж таки відомі випадки, коли люди знаходили його. Більше того, відомі факти, коли люди знаходили конюшину з більш ніж чотирма листочками. Наприклад, у 2002 році японець Шієго Обара у власному саду знайшов конюшину з 18-ма аркушами.

Світовий рекорд із знаходження цієї рідкісної рослини належить американському ув'язненому Джорджу Камінскі. За 25 років в'язниці він зміг зібрати 73 тисячі чотирилистих конюшин. Тож з тим, що ця рослина рідкісна, ще можна посперечатися. Незважаючи на таку кількість знайдених рослин, Камінські зізнався, що йому не надто щастило по життю. Можливо, справа в тому, що він не правильно використовував силу цієї магічної конюшини?


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
більше матеріалів
/-0,36577081680298-/ /-pc-/
Top