counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Прикмети для фінансового прибутку та благополуччя


Переглядів: 28


Прикмети для фінансового прибутку та благополуччя

Чи вірити грошовим прикметам та забобонам? На це питання однозначної відповіді не знайти. Двадцять перше століття надворі, як-не-як, які вже тут можуть бути народні прикмети?! Але як би там не було, вся мудрість наших предків сидить у нас на генетичному рівні і досі не дає спокійно реагувати на чорного кота, що переходить нам дорогу. Тож чи варто взагалі виключати прикмети зі свого повсякденного життя, якщо в глибині душі ми однаково замислюємося над ними?

Забобони та народні прикмети можна використовувати на користь собі і тим самим покращити своє матеріальне становище. Як це зробити? Та всього лише намагатися слідувати їм! Отже, давайте розглянемо найпоширеніші грошові прикмети.

Для того, щоб гроші завжди водилися в будинку, усуньте всі протікання: полагодьте, нарешті, кран, що капає, інакше разом з водою непомітно від вас будуть витікати і фінанси.

Якщо вам трапилася грошова купюра, у якої літери у серійному номері збігаються з вашими ініціалами, то ви стали власником щасливого гроша! Її не варто витрачати. Краще покладіть її в гаманець в окремий відділ. Вона неодмінно почне притягувати багатство.

Щоб гроші довго були при вас, у день отримання прибутку намагайтеся не витрачати від отриманих грошей жодної копійки. Весь прибуток обов'язково повинен протягом доби зберігатися в цілісності у вашому будинку.

Якщо вийшло так, що ви отримали гроші нечесним шляхом або стали власником випадкових, легких грошей, то не в жодному разі не залишайте цю суму у своєму будинку. Ці гроші необхідно якнайшвидше витратити, бажано не на себе. Зробіть подарунок своїм близьким, віддайте частину на благодійність. Такі гроші особисто вам не завдадуть щастя, а навпаки, притягнуть неприємності.

На обідній стіл у жодному разі не можна ставити сумки та пакети. Стіл, за яким обідає вся сім'я. це символ достатку в будинку, тому не варто його оскверняти. Також не можна сидіти на обідньому столі – це також може негативно вплинути на ваш матеріальний достаток.

Ніколи не тримайте в будинку більше одного віника, інакше гроші будуть швидко йти. Чим більше у вас віників, тим більше ви повинні витратити.

Намагайтеся не давати у борг у період спадного місяця за календарем місячних фаз. Вважається, що віддаючи гроші у цей час, ви віддаєте і свій успіх. Також не варто позичати або давати гроші ввечері. Якщо це неминуче, суму не можна передавати з рук в руки. Покладіть її на дерев'яну поверхню.

Намагайтеся завжди тримати кришку унітазу закритою. Якщо він буде відкритий, то у вашому будинку утвориться енергетична дірка, відповідно всі гроші будуть непомітно випаровуватися.

Вважається, що якщо позичати сусідам хліб чи сіль, то до них може перейти ваша грошовий успіх.

Ніколи не підбирайте дрібничку на дорозі, особливо, якщо вона розсипана на перехресті. Від того, що ви станете багатшим на пару монет, достаток до вас не прийде. А ось якусь хворобу чи псування ви легко можете підчепити.

Рвані та брудні купюри не слід зберігати у своєму гаманці разом з рештою грошей. Краще позбавтеся їх якнайшвидше, інакше вони притягнуть до вас не лише грошові втрати, а й неприємності, пов'язані з усіма сферами життя.

При прибиранні завжди підмітайте і мийте підлогу від вікна до порога. Цим ви позбавите свій будинок негативної енергетики, і тоді грошові потоки надходитимуть до вас із значно більшою силою.

Під час застілля ніколи не наливайте алкогольні напої в келихи, тримаючи їх на вазі – гроші можуть назавжди покинути ваш будинок.

Існує дуже багато прикмет, пов'язаних із матеріальним статком. Дотримуватися їх усі, звичайно, дуже складно. Однак якщо сприймати все це як гру, то можна не тільки залучити в будинок прибуток, але й дисциплінувати себе та своє ставлення до грошей, що також позитивно позначиться на фінансах. Бачите, розбагатіти не так вже й важко, якщо дотримуватися кількох простих прикмет!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
/-0,3952329158783-/ /-pc-/
Top