counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Білий приворот на все життя


Переглядів: 27


Білий приворот на все життя

Кажуть, що приворотів на все життя не буває. Однак, це не так. Насправді назавжди приворожити коханого можливо, головне — дотримуватись певних правил.

Існує безліч додань про те, що наслідки будь-якого обряду, чи то привороту, псування чи прокляття, може зняти лише той, хто особисто здійснював цей ритуал. Деякі кажуть, що такі заклинання недовговічні і розсіюються самі собою. Треті стверджують, що скасувати дію може лише смерть майстра, який зробив обряд.

Після численних досліджень було виявлено кілька правил, що дозволяють зробити обряд успішним, і до приворотного ритуалу вони належать насамперед. Будь-який приворот може спрацювати навіть проти волі людини, на яку вона спрямована, якщо практикуючий її готовий пожертвувати частиною своєї енергії і при необхідності оновлювати змову. Як правило, на такі жертви вирішуються лише одиниці, оскільки ніхто не хоче постійно ділитися своїми силами.

Найдієвішим варіантом є такий випадок, коли приворот робиться за взаємною згодою, тобто людина, яка хоче приворожити іншого, впевнена у почуттях у відповідь, але обставини складаються не найкращим чином. В даному випадку ритуал надає парі необхідних якостей або створює відповідну ситуацію для того, щоб кохані завжди були разом. Саме такі змови стають ключем до щастя на все життя, оскільки вони лише посилюють почуття та надають людям ще більше сил.

Білий приворот на все життя

Для цього ритуалу вам знадобиться церковна свічка, склянка молока та шматок білого хліба. Такий приворот робиться на зростаючий місяць в жіночий день (середа, п'ятниця або субота). Напередодні вам потрібно відстояти у церкві службу. Це допоможе очиститися та закликати Вищі сили собі на допомогу.

Вдома необхідно проводити ритуал на самоті у вечірній час. Насамперед треба запалити свічку і прочитати молитву Богородиці. Далі в одну руку взяти ємність із молоком, а в іншу шматок хліба, і в такому положенні нашіптувати такі слова:

Господь, справедливий мій. Я, раба… (своє ім'я), перед тобою. Створив ти Землю та тварин живих. Людину ти створив і коханням нагородив усіх. Молю я тебе про допомогу, нехай Раб Божий… (ім'я коханого) дивиться на мене і не надивиться, милується на мене та не налюбуються, цілує мене і не націлується. Житимемо ми в любові та злагоді, доки смерть не розлучить нас. Амінь. Амінь. Амінь.

Цю фразу повторіть три рази, потім задуйте свічку і лягайте спати. Наступного ранку покришіть хліб і згодуйте птахам, а молоко віддайте кішкам. Бажано, щоб тварина була бездомна, оскільки напоївши свого вихованця таким зіллям, ви не наділите частування потрібною силою, і змова може просто не спрацювати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,33928489685059-/ /-pc-/
Top