counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Ворожіння на кохання та стосунки: три способи дізнатися правду


Переглядів: 8


Ворожіння на кохання та стосунки: три способи дізнатися правду

Немає прекрасніше почуття на світі, ніж кохання. Всі ми прагнемо її, бажаємо її і не хочемо втратити. Але як же хочеться знати напевно, що чекає у стосунках і які почуття відчуває коханий! Саме тому ще з давніх-давен дівчата та жінки ворожили на кохання, на заміжжя та щастя у шлюбі. Бажання дізнатися про майбутнє не згасає і донині. Саме ворожіння на нареченого досі є важливою частиною любовної магії і дозволяють нам пізнати майбутнє. Тут зібрані найстародавніші та перевірені часом ворожіння, які допоможуть вам дізнатися правду про ваші стосунки з партнером.

Ворожіння по нитці

Ворожіння по нитці здавна вважалося найвірнішим ворожінням на стосунки. Це гадання найкраще використати тим жінкам, які сумніваються у виборі свого супутника життя. Раніше цей спосіб ворожіння дівчини використовували перед весіллям, щоб знати, що на них чекає у шлюбі. Отже, візьміть шматок тканини, голку і червону нитку. Протягніть нитку в голку, але вузол зав'язувати не треба. Після цього зосередьтеся на думці про свого обранця. Зробіть кілька стібків на тканині, потім спробуйте різко потягнути голку.

  • Якщо нитка вільно пройшла крізь тканину і вилізла назовні, то немає жодних сумнівів, що той, кого ви загадали, відчуває до вас великі почуття. Вашим відносинам нічого не загрожує.
  • Якщо нитка насилу вийде – це знак того, що на вашому шляху буде багато недоброзичливців та суперниць. Якщо ви хочете бути з цим чоловіком, то повинні приготуватися до труднощів.
  • Якщо нитка рветься чи намагається порватись, то не варто продовжувати стосунки з тим, кого ви загадали. Разом із ним вам не судилося бути.

Ворожіння по тіні

Ворожіння по тіні – ще один старовинний спосіб ворожіння. Зазвичай його використовували для того, що просто дізнатися про своє майбутнє в особистому житті. Для цього візьміть кілька аркушів паперу, скомкайте їх в одну велику кулю і покладіть на тацю або плоску тарілку. У приміщенні, де ви плануєте ворожити, має бути темно. Засвітіть свічку та паперову кулю. Піднесіть піднос до стіни і поспостерігайте за тим, яку тінь відкидає папір, що горить.

Для того, щоб дізнатися про майбутнє, необхідно включити свою уяву і спробувати в темних фігурах розпізнати знаки. Ось найпоширеніші фігури тіней, які зазвичай з'являються при цьому гаданні та їх тлумачення:

  • Зірка – удача на вашому боці. Якщо виявите активність. То ваше кохання стане таким, яким ви самі захочете.
  • Звірі – це суперниця і чи недоброзичливці, які перешкоджатимуть вашим стосункам.
  • Церква або кільце – знак швидкого весілля. Чекайте на пропозиції руки і серця або зустрічі з тим, хто стане вашим чоловіком.
  • Дорога – до розлуки. Вам доведеться ненадовго розлучитися зі своїм судженим. Однак незабаром ви знову зустрінетесь.
  • Будинок – знак весілля та міцного сімейного щастя.
  • Руїни будинку – розставання, сварка, розлучення. Водночас ви не будете.
  • Яма – нещастя, які спіткають вас обох. Можливі хвороби, плітки, сварки та інші біди.
  • Гора – у майбутньому на вас чекає щастя з цією людиною, але на шляху до цього на вас чекає маса перешкод.

Ворожіння на кільці

Ще один спосіб дізнатися про кохання. На відміну від віртуальних ворожінь на кохання, цей спосіб дізнатися про долю своїх відносин розкриває найбільш докладну картину. Ворожіння чудово підходить для тих, хто хоче отримати однозначні відповіді на свої питання щодо відносин з партнером.

Візьміть кільце, найкраще срібне, міцну нитку та монету. Кільце підвісьте на нитку, запаліть свічку, покладіть монету перед собою. Візьміться кінчиками пальців за кінець нитки так, щоб кільце звисало вниз над монетою. Постарайтеся не рухати рукою, яка тримає нитку з кільцем. Зосередьтеся на питаннях, які збираєтеся ставити. Вони повинні бути чіткими і припускати відповіді або «так», або «немає». Наприклад: «Чи любить він мене?» чи «чи вийду я за нього заміж?». Поставте запитання та спостерігайте за рухом кільця на нитці.

Якщо кільце не рухається після заданого питання, це означає, що поки що не варто думати про те, чого ви запитали. Доля цього питання ще не визначена остаточно. Якщо кільце рухається зліва направо, то відповідь «так», якщо взад-вперед – «ні». Якщо воно здійснює кругові рухи, це знак того, що питання потрібно переформулювати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,35973000526428-/ /-pc-/
Top