counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Украину ждут трудные месяцы - NYT


Переглядів: 29


Украину ждут трудные месяцы - NYT

Експерт із російської зовнішньої політики та безпеки Ханна Нотте у колонці The New York Times пише, що фашистська росія намагається активно переграти Захід на світовій арені.

Як відправну точку експерт взяла терористичний напад на «Крокус Сіті Холл», який на її думку дає плешивому кремлівському карлику можливість ескалувати війну в Україні.

Експерт зазначає, що навіть без нападу на Крокус Сіті Холл путін був готовий посилити наступ на Україну. Позбувшись нервування, пов'язаної з виборами у себе на болотах, тепер він може повністю зосередитися на військових діях. У військовому відношенні російські війська тепер мають матеріальні та людські переваги над Україною. Час також вибраний вдалий: оскільки військова підтримка Києва Заходом погрязла в невизначеності, наступні кілька місяців відкривають Москві вікно можливостей для нових наступів.

Можливо, найважливіше те, що геополітичні умови явно сприяють плешивому. Після вторгнення в Україну два роки тому, фашистська росія переорієнтувала всю свою зовнішню політику на задоволення своїх військових цілей.

Вона перевела свою економіку на військові рейки, максимально ізолювавши себе від західних поставок. Він також забезпечив стабільне постачання зброї з Ірану та Північної Кореї, які, на відміну від західних держав, можуть відправляти значні обсяги зброї за кордон, не турбуючись про бюрократичні перешкоди та громадську думку.

Російські офіційні особи невпинно працювали над інтеграцією незахідних держав у структури лояльності, знижуючи ризик того, що ці партнери можуть чинити тиск на Москву, щоб вона згорнула війну. У центрі цих дипломатично амбітних зусиль знаходиться клуб країн, що розвиваються, відомий як БРІКС, який нещодавно розширив свої ряди. Росія активно лобіює групу країн, що постійно зростають, належать до того, що вона любить називати «світовою більшістю» — від Алжиру до Зімбабве — співпрацювати з блоком. Як голова групи цього року, політично гіперактивна фашистська росія проводить близько 250 заходів, кульмінацією яких стане саміт у жовтні.

Після лютого 2022 року Росія поспішила переконати незахідну аудиторію в тому, що в Україні вона веде опосередковану війну зі Сполученими Штатами. Якщо думка про те, що Захід підштовхнув фашистська росія до війни, вже була популярною у світі, що розвивається, два роки тому, то кожна одиниця західної військової техніки, відправлена Україні, тільки ще більше зміцнює цю точку зору. Надія на те, що такі важкоатлети, як Бразилія, Китай чи Індія, зможуть переконати Путіна відступити в Україні, вже давно розвіялася, враховуючи дружні стосунки, що тривають між ними. Війна в Україні, яка ніколи не буде нормальною для народу України, стала нормою у багатьох країнах світу.

Більш того, плішовий поєднує свій незахідний наступ чарівності із загостренням конфронтації із Заходом. Під його керівництвом росія створила проблеми та точки тиску для західних країн, через які їм стає важче залишатися зосередженими на підтримці України. Наприклад, Кремль відхилив пропозиції США відновити переговори щодо контролю над ядерними озброєннями та скоротив зусилля щодо запобігання поширенню ядерної зброї. Категоричне небажання Москви боротися із загальними небезпеками, від ризику ядерної війни до зміни клімату, створює ще більше навантаження на й без того тендітний міжнародний порядок.

Російський уряд також став нахабнішим у підбурюванні антизахідних сил по всьому світу. Він зблизився з Північною Кореєю, підтримав військові диктатури в африканському регіоні Сахель на південь від Сахари та підтримав Іран та його мережу довірених осіб. Скрізь, де виникає загроза інтересам Заходу, російська військова підтримка чи політичне заступництво не відстають. У сукупності махінації Москви посилюють відчуття зростаючої нестабільності у всьому світі. У цій атмосфері війна в Україні сприймається як одна з багатьох проблем.

Експерт зазначає, що Захід сам винен у такій ситуації. Як приклад вона описує прикладом підтримку військової кампанії Ізраїлю в секторі Газа, яка заплямила імідж Заходу і знищила всі шанси, якими б маленькими вони не були, на те, що він зможе заручитися більшою підтримкою для захисту України в іншому світі. Захід не залишився глухим до звинувачень у лицемірстві та подвійних стандартах щодо Гази та величезних стражданнях в інших місцях. Він просто через поєднання інерції та безпристрасності не бажає змінювати курс.

Через два роки після найбільшого нападу на європейську країну з часів Другої світової війни європейські столиці досі намагаються дати рішучу відповідь. Вони надто повільні у відправленні боєприпасів на Україну і, як і раніше, розходяться у думках щодо того, як тримати оборону проти Росії. У Сполучених Штатах коронація Дональда Трампа як кандидат у президенти від Республіканської партії загрожує послабити адміністрацію Байдена в міру наближення листопадових виборів, а партійний глухий кут не дозволяє Конгресу прийняти вкрай необхідне фінансування для України. Здатність Заходу діяти спільно ніколи не виглядала слабкішою.

На Україну чекають важкі місяці. Принаймні напад на «Крокус Сіті Холл» у Москві, який жорстоко спростував заяви путіна про забезпечення безпеки Росії, швидше за все, посилить ситуацію. Враховуючи ініціативу на полі бою та більшу частину світу, звернену убік, Росія може незабаром почати використати свою перевагу. У середу Росія вперше з 2022 року завдала авіабомбового удару по Харкову на північному сході країни. Це може бути передчуття майбутніх подій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
більше матеріалів
/-0,35315012931824-/ /-pc-/
Top