counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як вибрати камінь-талісман за датою народження


Переглядів: 10


Як вибрати камінь-талісман за датою народження

Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса. Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме до нього багатство та удачу.

Камінці-талісмани можна вибрати і за Знаком Зодіаку. Проте точніший підбір здійснюється за датою народження. Для цього складайте числа дати появи на світ до отримання однозначного числа. Наприклад, 07.04.1987: 7+4+1+9+8+7=36; 3+6=9. Якщо ви знаєте час свого народження, додайте ці цифри в приклад і складіть до одного числа. Нижче наведено інформацію, який камінь відповідає цифрі від 1 до 9. Серед них ви знайдете свій талісман із запропонованих мінералів.

Якщо вас долають сумніви, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Потримайте камінь у руках, і ви обов'язково зрозумієте, «ваш» чи він. Найчастіше камінь нагрівається, а ви відчуваєте позитивні емоції. Якщо мінерал вам не підходить, він залишиться холодним та байдужим до вашої долі.

Вибір каменю-талісмана за датою народження

Одиницям підійдуть мінерали авантюрин і сердолік. Перший відповідає за фізичне та емоційне здоров'я. Допомагає господареві черпати енергію для активних дій, здатний захистити біополе людини та убезпечити від негативного впливу. Другий мінерал може наділити людину бадьорістю духу та захистити її від недоброзичливців. До всього іншого, сердолік відноситься до мінералів, любов, що залучають у життя і позитивні емоції.

Двійкам варто звернути увагу на перли та місячний камінь. Він виховує стійкість, допомагає у боротьбі зі шкідливими звичками, сприяє розкриттю внутрішнього потенціалу. Перли залучають успіх і допомагають у подоланні життєвих труднощів і перешкод на шляху. Місячний камінь захищає від негативної енергетики, відводить погане око, розкриває творчі здібності і приваблює кохання.

Трійкам нумерологи радять придбати бірюзу або хризоліт. Перший мінерал багатогранний і здатний стати сильним амулетом від пристріту та псування, прекрасним талісманом для мандрівника, захисником від усіляких подій. Він додає мужності та чесності, сприяє зміцненню кохання. Хризоліт сприяє розвитку талантів, допомагає добиватися прихильності в суспільстві і фінансової незалежності.

Четвірки можуть зупинити свій вибір на сапфірі та нефриті. Перший допомагає розпізнати брехню та обман, розкриває найкращі якості свого господаря та сприяє приверненню уваги протилежної статі. Нефрит є символом влади, чистоти душевних поривів, що захищає від поганого впливу та згубних звичок.  -talismany-dlja-zhenskogo-zdorovja.html">Благотворно впливає на здоров'я та імунітет.

Для п'ятірок підійдуть смарагд і тигрове око. За допомогою смарагду людина зможе підвищити свої розумові здібності, почерпнути мудрість, позбутися нав'язливості оточуючих, залучити в життя удачу та благополуччя. Другий мінерал допоможе розвинути інтуїцію, сміливість та уважність. Він оберігає господаря від енергетичного вампіризму і підвищує опірність до негативного впливу.

Шісткам підійде агат і діамант. Ці мінерали символізують здоров'я та довголіття, гармонію та захист. Агат здатний лікувати недуги, а діамант додає впевненості сором'язливим людям, розкриваючи їх здібності та вміння повною мірою. Ці мінерали є відмінними талісманами, які приваблюють удачу і допомагають людині бачити навіть брехню, що ретельно приховується.

Сьомка підійдуть мінерали малахіт і рубін. Перший служить оберегом від злих сил і сприяє розвитку талантів, розкриває чакри, допомагаючи черпати енергію ззовні. У багатьох культурах він є символом родючості. Рубін зміцнює сили, проганяє тугу і захищає від злих чар, пробуджує сміливість та гідність людини.

Вісімка удачу принесуть онікс і гранат. Онікс підвищує внутрішню енергію і дає силу, допомагає зберігати ясність розуму, розповідає про навчання і отримання нових знань. Гранат надає сміливості, допомагає згладжувати конфліктні ситуації та підтримує енергетику людини на високому рівні.

Дев'яткам варто вибрати топаз або гірський кришталь. Перший сприяє розвитку інтуїції та допомагає знаходити рішення у важких ситуаціях, розкривати таємниці. Кришталь називають каменем чистої совісті. Він допомагає господарю уникати неоднозначних ситуацій, уберігає від сумнівної діяльності та розкриває справжні наміри оточуючих.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
більше матеріалів
/-0,30490589141846-/ /-pc-/
Top