counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку


Переглядів: 9


Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку

В одній відомій пісні співається: з любов'ю зустрітися — проблема складна. Але нині немає нічого неможливого! Сьогодні будь-яка людина може знайти собі відповідного партнера. Для цього не потрібно йти до свахи, можна просто
ворожити на руці. Усі відповіді хвилюючі питання лежать лініях рук. Досвідчені хіроманти стверджують, що лініями на долоні допоможуть знайти відповідного партнера для серйозних стосунків та створення сім'ї. То як же дізнатися, хто ваша друга половинка?

Не будемо брати до уваги характер та долю людини. Нині наше головне завдання — дізнатися, як людина ставиться до любові та сім'ї, як вона проявлятиме себе у стосунках, і чи є майбутнє поряд з нею?

Для того, щоб дізнатися відповіді на всі ці питання, вам необхідно подивитися на руку людини. Знаки в хіромантії і певне розташування ліній може розповісти багато цікавої інформації про вашого партнера.

Згідно з хіромантією, по лініях на руці можна виділити кілька типів людей, кожен з яких відрізняється своєю поведінкою в любовних відносинах. Саме від цих типів ми і відштовхуватимемося, вирішуючи проблему пошуку другої половинки.

Перший тип

Надійні та вірні. З ними у шлюбі та у відносинах ви не пропадете. Такий тип людей чудово підходить для створення сім'ї. Представники даного типу мають характерні особливості будови лінії життя, лінії серця і лінії долі.

Якщо лінія серця розташовується дуже низько, і майже стикається з лінією розуму, це вказує на практичний підхід до любові. Такі люди більше обирають розумом, а чи не серцем. Але це не означає, що стосунки з цією людиною будуть побудовані на особистій вигоді. Швидше за все це говорить про серйозний підхід до відносин. Така людина не розмінюється на дрібниці і вже якщо вирішила одружитися, то повністю впевнена у своєму рішенні.

Якщо наприкінці лінія серця роздвоюється, це вказує на ніжність і м'якість партнера. Сварок та конфліктів із ним буде мало, він поступливий і завжди йде на компроміс.

Якщо лінія долі починається на лінії життя, то у хіромантії це вказує на те, що людина дуже серйозно ставиться до сім'ї. Про таких кажуть, що за ними, як за кам'яною стіною.

Другий тип

Пасивні та нерішучі. Цей тип людей неспроможна претендувати на лідерство у відносинах. Вони вважають за краще бути веденими. Для них характерним є наступне розташування ліній на долоні:

Якщо лінія серця закінчується між вказівним і безіменним пальцями, це вказує на готовність підкорятися у відносинах.

Якщо лінія життя розташовується надто близько до пагорба Венери (випуклість під великим пальцем), це вказує на байдужість і холодність в інтимному житті.

Третій тип

Романтики. Це люди вразливі, сентиментальні та чутливі. У відносинах з ними часто можуть виникати конфлікти та сварки, оскільки це надто емоційні натури, які не завжди можуть тримати себе в руках. До цього типу належать люди, лінії на руці яких розташовуються так:

Якщо лінія серця закінчується під вказівним пальцем, це говорить про те, що людина трепетно ставиться до відносин. Він схильний все ідеалізувати, тому кохання нерідко завдає йому багато болю та страждань.

Якщо лінія серця схожа на ланцюжок, то це ознака чутливості та вразливості.

Четвертий тип

Активні. З ними у стосунках нудьгувати не доведеться. Однак вони нерідко бувають дуже ревниві.

Сильно виражена та широка лінія життя на долоні вказує на пристрасну натуру. Ці люди вміють по-справжньому любити та віддаватися своїм почуттям. Також цей тип людей відрізняється присутністю пояса Венери. Ця лінія в хіромантії знаходиться над лінією серця, вона огинає основи середнього і безіменного пальця.

Існують ще особливі ознаки, на які при виборі партнера рекомендується звертати увагу. Якщо лінія серця дуже коротка, це ознака невірності і вітряності. Острівець на початку лінії життя вказує на фригідність або імпотенцію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
більше матеріалів
/-0,33720397949219-/ /-pc-/
Top