counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Гадание по руке: как определить будущий брак и количество детей


Переглядів: 39


Гадание по руке: как определить будущий брак и количество детей

Лінії на руці можуть розповісти багато цікавої інформації про людину, яка стосується як минулого, так і майбутнього. Звісно, більшість людей все більше хочуть. дізнатися саме про своє майбутнє. Для багатьох актуальне питання шлюбу та народження дітей. Хіромантія дозволяє дізнатися з рук навіть таку інформацію. Отже, як же по лініях руки визначити кількість шлюбів та дітей?

За сферу сімейного життя на долоні відповідає лінія шлюбу. Розташовується вона на пагорбі Меркурія, трохи нижче за основу мізинця, на самому ребрі долоні. Аналізувати лінію шлюбу потрібно праворуч. Як правило, кількість дрібних горизонтальних ліній на пагорбі Меркурія і вказує на кількість любовних спілок. Іноді лінії шлюбу можуть з'являтися незалежно від узаконених відносин. Якщо людина по-справжньому любила і планувала створити зі своєю другою половинкою довгострокові відносини, але до весілля справа не дійшла – це все одно відіб'ється на лінії шлюбу.

Гадание по руке: как определить будущий брак и количество детей

Далеко не всі мають цю лінію. Якщо її немає, то це вказує на холодну натуру та байдужість до стосунків із протилежною статтю. Трапляється, що у людини, яка перебуває у шлюбі, відсутня ця лінія на руці. Це свідчить про шлюб із розрахунку чи союз, у якому немає жодних почуттів.

Виходячи з цього, лінія шлюбу вказує не скільки на сам шлюб, скільки на почуття та любов.

  • По лініях шлюбу можна судити характері взаємин. Чим довша і чіткіша ця лінія, тим довше тривали стосунки. Якщо лінія шлюбу дуже коротка, це вказує на те, що союз був недовгим.
  • Якщо від лінії шлюбу вниз відходять маленькі коротенькі лінії, це означає, що у відносинах не все гладко. Це знак проблем, які можуть зруйнувати шлюб.
  • Про незадоволеність у відносинах розповість лінія шлюбу, кінець якої прагне вниз. Це означає, що людина зневірилася у виборі супутника життя. Шлюб доставляв йому лише клопіт та проблеми.
  • Про вдівство можна судити за лінією шлюбу, яка перетинає лінію серця на долоні. Це говорить про те, що людина переживе свого партнера і сумуватиме за його втратою.
  • Якщо лінія шлюбу доходить до лінії розуму, це вказує на нездорові відносини всередині сім'ї. Ймовірно, чоловік застосовував фізичну силу до своєї дружини.
  • Лінія шлюбу, яка наприкінці має розгалуження, говорить про те, що відносини закінчилися або можуть закінчитися розлученням.
  • Якщо ж роздоріжжя на самому початку лінії шлюбу, то це свідчить про повторне з'єднання зі своєю другою половинкою. Зазвичай такий знак з'являється тоді, коли чоловік і дружина розлучилися, а потім знову одружилися.

Ворожіння по руці допоможе визначити і кількість дітей. Лінії дітей знаходяться, так само як і лінії шлюбу, на пагорбі Меркурія, і виходять вгору від лінії шлюбу. Оскільки кожна лінія шлюбу символізує конкретні відносини, можна легко дізнатися, від якого шлюбу скільки буде дітей.

  • Якщо лінія дітей не рівна, то це може свідчити про аборт, мертвонародженість або дитину, народжену з патологією. Якщо лінія дитини походить від лінії шлюбу у формі латинської літери V, це означає, що народяться близнюки.
  • Лінії дітей можуть відрізнятися за своєю довжиною. Якщо лінія коротка, значить народитись дівчинка, якщо довга – буде хлопчик.
  • Стається, що у подружжя на долонях кількість дітей не збігається. Це означає, що один із них має потенційну можливість зачати дитину. Також це може означати позашлюбних дітей чи дітей від минулих шлюбів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Як людина сама програмує себе на невдачі
Як людина сама програмує себе на невдачі
Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це Але насправді таке завжди ....
більше матеріалів
/-0,30721282958984-/ /-pc-/
Top