counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Як використовувати фази Місяця для прийняття важливих рішень


Переглядів: 15


Як використовувати фази Місяця для прийняття важливих рішень

Місяць постійно змінює свою енергетику. У неї є кілька станів, про кожний з яких важливо дізнатися більше. Кожна фаза Місяця підходить чи не підходить для якихось важливих справ. Астрологи розповіли, коли потрібно приймати важливі рішення.

Місячний календар може допомогти вам у різних справах і завданнях. Наприклад, раніше ми розповідали про те, як використовувати місячні фази для схуднення. Цього разу настав час поринути у дуже важливу тему щодо планування справ на майбутнє та прийняття рішень, що дуже важливо для кожного з нас.

Молодий місяць

Починається і закінчується місячний місяць Молодиком — короткочасною фазою. Яка часом триває лише кілька годин. Оновлення місячного диска відбувається швидко, але це фаза неймовірно важлива. На ній наша свідомість позбавлена будь-якого впливу Місячної енергії, тому прийняття рішень буде найефективнішим, однак є свої «але».

Астрологи настійно не рекомендують приймати важливі рішення в Молодий місяць у тому випадку, якщо ви сумніваєтеся в чомусь. Якщо ваша свідомість чиста і у вас є абсолютна впевненість у тому, що ви все робите правильно, тоді можна сміливо робити важливий крок. З іншого боку, якщо у вас у цей період будуть якісь страхи і невпевненість, ви точно розумітимете, що вони народжуються не нічним світилом, а вашою власною свідомістю і душею. Саме тому в Молодик потрібно прислухатися до себе, особливо якщо Місяць перебуває у Знаках стихії Землі та Води: Діві, Козерога, Тільця, Раку, скорпіона та Риби.

Місяць, що росте

На Місяці, що росте, сміливо можна приймати важливі життєві рішення, але тільки в першій половині даної фази — до першої чверті. Решта періоду зростання, що включає сам день першої чверті, вже варто займатися просуванням у тих питаннях, які були розпочаті раніше. Прийняття рішень буде не таким ефективним.

У першій половині зростання Місяця важливо бути дуже уважними до всього, що відбувається. Швидше за все, Місяць, що росте, дасть вам підказки про те, які рішення приймати можна і потрібно, а які краще відкласти на потім. Велике значення у першій половині фази зростання грає не інтуїція, а здоровий глузд, логіка та життєвий досвід. Важливо також стежити, в якому Знаку знаходиться Місяць у початковій фазі зростання: якщо це Лев, Близнюки, Водолій або Стрілець, то ваші розумові здібності та сміливість будуть яскравіше вираженими.

Повня

Після зростання Місяця настає кульмінаційний момент місячного місяця — повний місяць. У цей день енергетика Місяця набуває вкрай великої сили, надаючи неймовірно великий вплив на нас з вами і на наше вміння мислити здорово. У такий день у жодному разі не можна приймати важливих рішень та давати обіцянок.

Справа в тому, що енергетика нічного світила цього дня настільки величезна, що наші думки сплутуються і істину розглянути у низці справ просто неможливо. Це властиво перебування повного Місяця в абсолютно будь-якому Знакі Зодіаку.

Зменшений Місяць

Зменшений Місяць, так само як і зростаючий, може бути розділений на два періоди — до третьої чверті та після. Третя чверть і інші дні після неї добре підходять до ухвалення життєво важливих і обдуманих рішень. Перша половина цієї фази не найкраще підходить для цього, оскільки нічне світило ще дуже сильне і може сплутувати думки.

Наприкінці спадання Місяця важливо стежити за знаходженням Місяця у Знаку Овна та Терезів. У цих знаках процес прийняття рішень та планування справ на майбутнє буде утрудненим, але не позбавленим ефективності повністю. Що стосується інших знаків, то перебування в них Місяця добре позначається на створенні внутрішньої гармонії та впевненості людини.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
більше матеріалів
/-0,32626008987427-/ /-pc-/
Top