counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як завоювати чоловіка за Знаком Зодіаку на першому побаченні


Переглядів: 17


Як завоювати чоловіка за Знаком Зодіаку на першому побаченні

Як привернути до себе чоловіка при першій зустрічі? З цією проблемою стикаються багато жінок. Сподобатися чоловікові на першому побаченні — завдання не з легких. Але за допомогою астрології кохання вона цілком вирішувана! Знаючи Знак Зодіаку об'єкта своєї симпатії, ви зможете завоювати серце чоловіка і надовго залишити слід у його пам'яті про вашу з ним зустріч.

Овен

Як завоювати чоловіка Овна? Для цього вам потрібно буде виглядати на всі сто. Під час побачення вам необхідно дати зрозуміти своєму залицяльнику, що хоч ваше серце і вільне, то це зовсім не означає, що у вас немає шанувальників. Примусьте його ревнувати за першої ж нагоди, і він неодмінно вас домагатиметься.

Телець

Чоловіка-Тільці завоювати нескладно. Для цього вам потрібно буде просто підлаштовуватися під час розмови під його настрій і дати йому зрозуміти, що його інтереси — це ваші інтереси. Тельцю важливо усвідомити, що поруч із ним знаходиться близька за духом людина.

Близнюки

Завоювати чоловіка-Близнюків можна під час розмови з ним. Покажіть йому, як вам цікаво те, що він говорить. Перепитуйте його про речі, в яких не знаєте. Дайте йому відчути те, що він вчитель, а ви — учениця.

Рак

Як завоювати чоловіка-Рака? Зачарувати представника цього Знака Зодіаку можна своїм жіночим чаром. Будьте сексуальною та спокусливою, фліртуйте та говоріть йому компліменти. Це, швидше за все, вжене Рака в фарбу, але трохи пізніше він усвідомлює, як ви йому сподобалися.

Лев

Завоювати чоловіка-Лева можна за допомогою маленьких жіночих хитрощів. Покажіть йому, що ваше життя б'є ключем, і кожен ваш день сповнений яскравих подій. Лев неодмінно клюне на вас як на об'єкт, від якого можна підживитись позитивною енергією, а потім відчує, що закохався. Обов'язково похваліть його — вже це точно доведеться йому до вподоби!

Діва

Багато жінок вважають, що завоювати чоловіка-Діву дуже складно. Представники цього сузір'я дуже вимогливі під час виборів жінки свого серця. Однак не такий страшний чорт, як його малюють. Будьте суворими і холодними з ним, але натякайте на те, що в глибині вашого серця ось-ось вибухне вулкан пристрастей.

Терези

Завоювати чоловіка-Терези можна вмінням подавати своє тіло та зовнішність у потрібному світлі. Терези як жоден інший Знак Зодіаку любить очима. Сховайте всі свої недоліки і з гордістю покажіть усі ваші переваги. Тобто — здайтеся йому у всій своїй красі.

Скорпіон

Якщо ви хочете завоювати чоловіка-Скорпіона, то вам необхідно пам'ятати лише два правила: у вас обов'язково має бути загадка, а на побаченні ви повинні справляти враження не тільки на Скорпіона, а й на чоловіків, що проходять повз.

Стрілець

Завоювати серце чоловіка-Стрільця можна за допомогою оптимістичного настрою, очей, що горять, і задерикуватого сміху. Якщо ж на побаченні ви сидітимете з нудним виглядом і скаржитеся на несправедливість у житті, то Стрільця ви навряд чи зацікавите.

Козеріг

Хочете завоювати чоловіка-Козерога? Тоді вам потрібно буде добре підготуватися до цього. Форма одягу — звабливо-елегантна, у розмові ви повинні показати свої інтелектуальні дані, а манери повинні видавати у вас справжню леді.

Водолій

Якщо ви хочете завоювати чоловіка-Водолія, то вам потрібно дотримуватися двох правил. Перше правило: будьте несхожими на інших жінок. Друге правило — дайте йому зрозуміти, що не посягатимете на його свободу.

Риби

Завоювати чоловіка-Риби дуже просто. Проявіть до нього материнську турботу, уважно слухайте і надихайтеся тим, що він вам говорить. Чоловік-риба буде у вас на гачку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,34721803665161-/ /-pc-/
Top