counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Яких жінок обирають чоловіки: смаки за Знаком Зодіаку


Переглядів: 27


Яких жінок обирають чоловіки: смаки за Знаком Зодіаку

Астрологи стверджують, що у багатьох представників того чи іншого знака Зодіаку існує свій ідеальний образ жінки. Чи не біда, якщо ваш об'єкт симпатії вибирає жінок, не схожих на вас. Дізнавшись його переваги за знаком Зодіаку, у вас з'являться всі шанси завоювати його серце, ставши жінкою його мрії. Отже, які жінки подобаються сильним представникам знаків Зодіаку?

Овнам подобаються активні та цілеспрямовані жінки. Навряд чи вони звернуть увагу на сіру мишку. Жінка їх мрії повинна завжди добре виглядати, бути у відмінному настрої і дотримуватися своєї мети. Вона має випромінювати впевненість, позитив та енергію.

Тільці віддають перевагу розумним і раціональним жінкам. Легковажність і дурість вони не оцінять. Представники цього знака хочуть бачити поряд із собою активну жінку, яка проявить себе як хороша господиня, і як віддана однодумка. Тільці люблять у жінок надійність, розум та сміливість.

Близнюки люблять самі завойовувати та розгадувати жінок. У представницях слабкої статі їм важлива таємничість та недомовленість. Їх чіпляє те, коли вони не до кінця впевнені, чи любить вона чи ні. Їм сподобається жінка, яка дасть їм можливість поміркувати та виявити фантазію.

Раки люблять вольових жінок, лідерів, які зможуть допомогти їм у вирішенні їхніх проблем. Вони цінують господарність, красу та духовний світ жінки. Раки будуть захоплюватися тією, яка стане для них поводирем у житті, направлятиме і даватиме поради.

Леви люблять жінок, які чимось виділяються з натовпу. Зовнішній вигляд своєї обраниці вони, як правило, не надають особливого значення. Їм набагато важливіша сама особистість жінки і те, як вона підносить себе. Представників цього знака може зачепити те, що для інших не буде основним фактором під час вибору супутниці життя.

Дівам подобаються жінки-кар'єристки. Романтичні та чутливі натури припадуть їм не до вподоби. У жінок вони цінують їхню ділову хватку, амбітність і силу волі. Поруч із собою вони хотіли б бачити практичну жінку, яка б обіймала важливу посаду і мала б авторитет у суспільстві.

Ваги люблять жінок товариських та комунікабельних. Для них дуже важлива думка близьких людей, особливо друзів. Тож жінка мрії повинна їм сподобатися. Крім того, ідеальна жінка чоловіка-Терезів повинна мати відмінні зовнішні дані, бути розумною, освіченою та мати багато інтересів.

Скорпіони вибирають витончених, стильних, розумних та сильних жінок. Вони люблять жінок-лідерів, однак у стосунках намагаються придушити її лідерські риси. Представники цього знаку люблять щирість та різноманітність. Ідеальна жінка Скорпіона ніколи не повинна змушувати його нудьгувати. Вона має довгий час тримати його на певній дистанції, щоб закохати себе.

Стрільці люблять доглянутих красивих жінок. Їхній ідеал – акуратна, приваблива і легка на підйом жінка. Їй необов'язково бути розумною, Стрільці не терплять, коли їм кажуть, що робити, тому й обирають собі простакуватих і трохи неосвічених жінок. Представники цього знака цінують у представницях слабкої статі відданість, легку вдачу та дитячу безпосередність.

Козероги хочуть бачити поряд із собою жінку з сильним характером. Добре, якщо вона вже має високий соціальний статус. Якщо тільки прагне цього – теж не погано. Для представників цього знаку в жінці важлива її манера триматися в суспільстві, її розум, практичність, раціональність, впевненість та непохитність.

Водолії мріють про ту, яка розділятиме з ними всі їхні інтереси погляди на життя. Однак, таких досить складно знайти. Не всі жінки вирушать разом із ними на підкорення Евересту або спокійно відреагують на відсутність свого обранця вдома цілодобово. Водолії цінують лояльне ставлення до них, жіночність та активність.

Риби вибирають спокійних та романтичних жінок. Жінка їх мрії – красива, чутлива, довірлива та господарська. Вона обов'язково має прислухатися до його думки та у всьому йому довіряти. Риб привабить ще й та, яка захоплюватиметься ним і постійно робитиме компліменти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,31724500656128-/ /-pc-/
Top