counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 11 по 17 березня 2024 року


Переглядів: 42


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 11 по 17 березня 2024 року

Павло Глоба — відомий  астролог, який допомагає людям перестати залежати від настрою зірок та планет. Настав час дізнатися, що ж нас чекає у майбутні сім днів і як стати успішнішим у будь-якій життєвій сфері.

Кожен Знак Зодіаку повинен намагатися рухатися вперед, а також абстрагуватися від усього негативного, що відбувається в житті. У коханні та фінансовій сфері знадобиться твердість, холодний розрахунок та спокій. Всі сім днів можуть бути дуже сприятливими завдяки сильній Венері та Меркурію з Марсом. Позитивна енергетика битиме ключем і домінуватиме над негативними емоціями. Важливо використовувати це собі на благо.

Овен

Успіх у справах і на роботі цього тижня матиме першорядну важливість для багатьох Овнів. Він залежатиме переважно від активності. У ці сім днів краще довіритися Всесвіту, шостому почуттю. Можна розслабитись і плисти за течією, якщо немає чіткого розуміння поточних цілей. Підкріпити все це важливо фізичними вправами та активністю, щоб отримати ідеальний та продуктивний тиждень.

Телець

Удача зараз із Тельцям, тому їм можна починати будь-які нові справи, шукати другу половинку, робити дорогі покупки. У коханні цих людей може чекати дуже багато приємних вражень та подій. Не варто сумувати, якщо щось піде не так. Потрібно використати будь-які можливості. Тільці почнуть дуже добре відчувати людей та їхні думки, наміри, тому краще скористатися цим даром за повною програмою.

Близнюки

Цей тиждень — час спілкування та активності. Можна зустрітися зі старими друзями, з батьками та далекими родичами. Все, що пов'язано з роботою, можна тимчасово відкласти, а можна, навпаки, піти з головою в навчання чогось нового або бізнес. Бажано займатися спортом, більше ходити та стежити за якістю споживаних продуктів. Думки про майбутнє мають не просто важливе, а визначальне значення.

Рак

Ракам можна займатися улюбленими справами та хобі, щоб отримувати задоволення від життя. Не треба лінуватися. Можна розпочати довгострокове планування, здійснення покупок. Цього тижня зірки та планети допоможуть позбутися апатії. Можна змінювати обстановку, вирушати у далекі поїздки. Потрібно насолоджуватися кожним новим днем і пам'ятати, що нездійсненних завдань просто немає.

Лев

Це буде чудовий час для самоаналізу та проведення роботи над помилками у коханні та справах. Зміна обстановки піде втомленим Левам на користь. Чим більше позитивних моментів у житті Львів буде зараз, тим краще буде для їхнього майбутнього. Щастя у дрібницях — пам'ятайте про це. Все буде в повному порядку, якщо Леви усвідомлюють це якнайшвидше.

Діва

Це дуже гарний час для пошуків кохання, для флірту та романтики. Друга половинка Дів може почати приділяти їм більше уваги. Можна спробувати урізноманітнити своє особисте життя, придумавши щось нове у стосунках. Якщо Діви поки не знайшли кохану людину, то їм можна як присвятити весь тиждень собі, так і виявити максимум ентузіазму в спробах здобути щастя. Планети допоможуть знайти кохання.

Терези

Відновити сили після попереднього складного тижня Терезам буде достатньо просто через сильну Венеру. скоріше. У Терезів прокинеться дар переконання, причому не силою, а простими доказами. Сперечатися не потрібно — Необхідно лише трохи натиснути на потрібні точки, оперуючи фактами, а чи не емоціями. Здоров'я Терезів теж має поліпшитися, так само як і настрій. Можна проводити час із сім'єю, переводити стосунки на новий рівень.

Скорпіон

Тиждень з 11 по 17 березня дуже сприятливий для Скорпіонів. Можливі проблеми з травленням, але тут на допомогу вам прийде правильна дієта. Менше жирного в раціоні допоможе зберегти свою травну систему та зберегти гарний настрій, самопочуття. Це потрібно всім, хто хоче залишатися на коні та бути активним. У роботі Скорпіонів чекають нові успіхи. Їх помітять та почують. Важливо пропонувати щось нове, пробувати нові методи.

Стрілець

Стрільцям варто уважно стежити за пропозиціями, що входять у бізнесі та на роботі. Зараз потрібна гранична уважність, тому що кожна дрібниця може мати особливе значення. Працювати потрібно максимально ефективно, але не дуже багато, щоб не перевтомлюватись та залишати час на спілкування, відпочинок. Не потрібно ставити собі недосяжні цілі. Це дуже важлива умова перемоги цього тижня.

Козеріг

На це сприятливому та важливому тижні Козерогам точно не варто виявляти егоїзм щодо другої половинки, рідних та близьких, а також друзів. Можна присвятити себе проблемам близьких людей. Вони потребують допомоги Козерогів, чекають від них якихось дій. Пошуками другої половики займатися можна і навіть потрібно, а також можна влаштувати невелике свято тим, хто Козерогам дуже дорогий.

Водолій

Щоб отримати максимум вигоди з усіх подій, які очікують на Водоліїв, астрологи радять не бути упередженими. Пороки і слабкості при цьому слід залишати в тіні добрих вчинків, які допоможуть привернути увагу добрих і важливих людей, здатних дати Водоліям те, що їм необхідно, або стати друзями, вірною другою половинкою.

Риби

На думку астрологів, Рибам важливо буде завершити або розпочати всі найвідповідальніші справи до кінця тижня. Спілкування з людьми врятує від багатьох негараздів. Будь-якого іншого дня краще проявляти себе якомога яскравіше. На роботі працьовитих Риб може очікувати приголомшливий успіх. Щоб його не прогаяти, важливо чіплятися за будь-яку можливість і не відпускати її. У коханні також можливий серйозний переворот на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,38452196121216-/ /-pc-/
Top