counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Як залучити гроші за допомогою ароматів


Переглядів: 18


Як залучити гроші за допомогою ароматів

Екстрасенси в мережі діляться одним із способів залучення грошей та благополуччя. Як стверджує автор, притягнути грошові потоки можна за допомогою пахощів та ароматів. Але для того, щоб магічний засіб вплинув, необхідно знати правила застосування ароматів.

Існують кілька пахощів, які підтримують грошову удачу. і створюють у будинку особливу енергетику для залучення фінансів.

Аромат чайного дерева сприяє кар'єрному зростанню. Цей пахощі найкраще використовувати працьовитим і практичним людям. Чайне дерево приваблює гроші за рахунок успіхів на кар'єрній ниві. Для залучення легких фінансів цей аромат не підійде.

Орхідея приверне до будинку грошову стабільність. За словами Олександра Шепса, аромат орхідеї буде корисним тим, хто задоволений своїми доходами і має намір більше зберегти їх, ніж примножити.

Аромат евкаліпта дуже ефективний для залучення грошей. Але він допоможе лише тим, хто чесно заробляє гроші своєю працею. Шахраям і нечистим на руку людям не вдасться збагатитися за рахунок цього пахощі.

Кіпаріс та сандал мають властивість залучення необмеженої кількості грошей. Якщо регулярно обкурювати цими ароматами свій будинок, бризкати олію на одяг та гаманець, можна притягнути до себе все, що душа забажає. Сила цих ароматів діє не відразу, зате через деякий час до будинку швидко почнуть приходити гроші.

Аромат пачули приваблює гроші до активних та цілеспрямованих людей. Використовувати пачулі екстрасенс Олександр Шепс рекомендує у різний спосіб. Олією пачулі можна злегка побризкати свій гаманець або одну з купюр у ньому. Швидкого ефекту чекати не варто, але через деякий час аромат пачулі подіє і гроші самі тягнуться в гаманець.

Шепс не раз говорив про залучення грошей силою думки та бажань. Щоб посилити дію ароматів та прискорити процес виконання виконання бажань, можна іноді приймати розслаблюючі ванни з додаванням масла пачулі. Це допоможе не тільки розслабитись, але й налаштувати себе на отримання більших доходів.

Не обов'язково використовувати грошові аромати тільки в будинку. Їх можна використати перед важливими переговорами, зустрічами, фінансовими операціями. Для того, щоб залучити грошову удачу, пахощі варто носити із собою у маленькому флакончику або у спеціальному медальйоні для ароматів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,44026708602905-/ /-pc-/
Top