counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Сон-трава: як боротися з безсонням


Переглядів: 5


Сон-трава: як боротися з безсонням

Безсоння здатне за короткий час позбавити сил і призвести до депресії та апатії. Одним з ефективних способів боротьби з цією недугою є комплекс народних рецептів та енергетичних практик. За допомогою їх можна за короткий час відновити режим сну.

Як відомо, уві сні людина проводить приблизно третину свого життя. Повноцінний сон вкрай важливий для здоров'я та працездатності, адже людина, що не виспалася, розсіяна і не в змозі зосередитися на важливих навчальних чи професійних питаннях.

У всі часи стану сну надавалося величезне значення: на цій частині життя побудовано багато енергетичних практик, наприклад, усвідомлені сновидіння або астральні подорожі.

Народні методи боротьби з безсонням

Для боротьби з таким важким станом, як безсоння, існує безліч методів та практик. Деякі з них уже зарекомендували себе як перевірені часом.

Заспокійливі трави для міцного сну. Багато рослин мають цілющі властивості. Такі трави, як меліса, хміль і материнка здатні знімати перевтому нервової системи та благотворно впливати на сон.

Ці цілющі рослини можна заварювати і пити, а можна виготовити подушку для сну, використавши їх як набивний матеріал. Травна подушка, зроблена своїми руками, допоможе швидше заспокоїтися після важкого дня і поринути в сон.

Політ перед сном. Цей метод передбачає використання енергетичного тіла для швидкого відходу до сну. Необхідно залишитись у повній темряві та тиші, лягти на спину, витягнути руки вздовж тіла та почати уявляти, що ваше тіло невагоме. Повне розслаблення має початися зі ступнів і поступово підніматися вгору по тілу, викликаючи відчуття порожнечі легкості у м'язах.

Коли розслаблення дійде до голови, ви повинні відчути, як усі думки залишають вас, а тіло ніби «злітає» над ліжком. Як тільки це відчуєте, накажіть собі заснути.

Заземлення та занурення. Деяким не до душі польоти як уві сні, так і наяву: вони можуть викликати дискомфорт і страх. У такому випадку вам може підійти абсолютно протилежний метод, заземлюючий » тонке тіло і не дає вам думати про щось, що заважає заснути.

Для цієї практики також знадобиться темрява, тиша та поза для сну на спині. Розслабтеся та дихайте глибоко, вдихаючи та видихаючи через ніс. З кожним вдихом уявляйте, що ваше тіло наливається вагою, починаючи зі ступнів ніг, а з кожним видихом вага м'яко занурює вас у матрац. Коли тіло «заземлиться» повністю, ви провалитеся в глибокий сон.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
більше матеріалів
/-0,34762215614319-/ /-pc-/
Top