counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Робота з астральним тілом: як вирішити проблеми та очистити енергетику


Переглядів: 11


Робота з астральним тілом: як вирішити проблеми та очистити енергетику

Багато людей, які цікавляться окультизмом та езотерикою, стикаються з поняттям астральне тіло. Як з ним працювати та впливати через нього на своє майбутнє ви дізнаєтесь із нашої статті.

Що таке астральне тіло і як за його допомогою можна працювати?

Астральне тіло — поняття, яке перейшло в окультні та езотеричні вчення зі східних релігійних навчань. Його використовують зараз не тільки в йозі та буддизмі Тибету, але і в багатьох окультних практиках. Люди, які вони захоплюються, вважають, що у живих істот їсть не тільки фізична оболонка, а й щось, що є життєвою енергією.

Що ж мають на увазі під поняттям астральне тіло? Це — психодуховна складова людини та взагалі всіх живих істот. Її можна порівняти з матрьошкою, тому що за уявленнями даного вчення вона складається з кількох частин. Астральне тіло представляє інтерес для тих, хто займається практиками свідомого сну. Саме за допомогою астрального тіла відбувається це унікальне явище.

Чому важливо працювати зі своїм астральним тілом?

Як зрозуміло з написаного раніше, астральне тіло — це щось, що є у всього живого. Оскільки для нормального життя та повного розвитку своїх навичок та здібностей необхідний баланс, астральне тіло необхідно періодично очищати. Адже його стану залежить і фізичне здоров'я людини. Більше того, астральне тіло — це саме те, завдяки чому відбувається реінкарнація. У сучасних езотеричних навчаннях вважається, що з настанням фізичної смерті людина продовжує жити у цій формі. Потім вона може переселитися до іншого тіла.

Люди, які цікавляться езотерикою, знають, що все, що було в минулих життях, залишається і переходить у життя нове. Тобто, якщо ви припустилися якоїсь серйозної помилки, то і в майбутньому, перекладаючись у нове тіло, ви її можете повторити, повторно ламаючи собі життя. Всі ваші вчинки «передадуться» вашому новому Я. Щоб уникнути негативного впливу, нав'язаного собою, потрібно хоча б періодично очищати своє астральне тіло. Тоді воно буде нормально функціонувати і ви завжди почуватиметеся добре. А про минулі життя можна дізнатися за допомогою ворожіння.

Медитація для очищення енергетики та вирішення проблем.

Користуючись цією медитацією та впливаючи на своє гастрольне тіло, ви знайдете відповіді на ваші запитання та вирішите проблеми. Адже саме астральне тіло відповідає за розум та почуття. Привівши їх у норму, ви відчуєте своєрідне осяяння, несподівано вирішивши проблему.

Увімкніть музику, під яку вам зручно медитувати: спокійну, плавну, не дратує. Робіть це тільки в тому випадку, якщо ви не відволікаєтесь на неї, інакше медитація не дасть толку. Сядьте на підлогу і поставте навколо себе м'які іграшки або розкладіть навколо декоративні подушки. Влаштуйтеся зручно та сконцентруйтеся на диханні. Найважливіше — постаратися ні про що конкретне не думати. Тепер підключіть вашу уяву. Навколо вас багато м'яких речей: іграшок чи подушок.

Уявіть, що один із цих предметів ви тримаєте в руці та приємне тактильне відчуття від нього. Обійміть цей предмет, притискаючи до серця, відчуйте, як у грудях стає тепло. У той же час відчуйте, як по всьому хребту від самої голови вниз, прямо в жорстку підлогу, йде щось чорне, важке і неприємне. Уявіть, що ваша м'яка іграшка/подушка ніби виштовхують своїм теплом цей негатив, який і сходить по вашому хребту. Відпустіть усі сумні та злі думки та піддайтеся приємному м'якому відчуттю тепла, яке від подушки/іграшки переходить до вас прямо в серце та повністю заповнює вас. Саме з цим відчуттям і проведіть решту дня.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Коли сниться бійка
Коли сниться бійка
Сон, у якому Ви потрапили у бійку, передбачає неприємні зустрічі з діловими конкурентами Крім того, можливо, В....
Коли сниться іскри
Коли сниться іскри
Приснившись іскри - добрий знак, що обіцяє вам хороший дохід: вигідну угоду, спадок, виграш і тп
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
10 травня 2024 року - день, наповнений можливостями та енергією Вам належить приймати рішення та діяти активно
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
Якщо ми йдемо в правильному напрямку, не обов'язково в нашому житті маємо все радувати нас Є неприємні відчутт....
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
більше матеріалів
/-0,32091808319092-/ /-pc-/
Top