counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Осознанные сновидения: управление сном


Переглядів: 13


Осознанные сновидения: управление сном

Людина наділена безліччю здібностей, про які навіть не підозрює. Навчившись перебувати в усвідомленому сні, можна не тільки керувати подіями у вигаданому світі, але й вплинути на своє реальне життя.

Багато хто боїться виходу в астрал, оскільки інтернет переповнений суперечливими відгуками та страшилками про цю тему. Як правило, у них говориться, що в астральній реальності знаходимося не тільки ми, а й істоти з інших світів. І якщо втратити пильність, вас можуть заговорити і відвести від тіла настільки далеко, що виникне велика ймовірність заблукати і не повернутися назад.

Свідомі сновидіння є початковим етапом і не принесуть шкоди, якщо дотримуватись певних правил. Однак ви повинні розуміти, для чого ви це робите, оскільки просто з цікавості займатися цією практикою не рекомендується.

Що дають усвідомлені сновидіння

Найбільшим плюсом такого сну є те, що ви можете нескінченно фантазувати та мріяти. Причому всі відчуття будуть такими ж реальними, як насправді. Але уві сні вас утримують лише власні обмеження. Пам'ятайте, що немає жодних правил, і ви здатні літати, втілитись у будь-кого, навіть казкового персонажа чи героя коміксів, чи побувати в місцях, про які ви давно мріяли.

Багато хто використовує цю техніку замість комп'ютерних ігор. Адже уві сні ви можете стати тим супергероєм, про якого знято фільм або придумано гру. У цьому випадку ви наповнитеся відповідними емоціями, щоб перенести їх із собою в реальність.

Навчившись керувати своїми сновидіннями, ви можете йти далі. Численними практиками доведено, що за бажання ця техніка дозволяє навіть спілкуватися з покійними родичами та запитувати у них поради. У сні переплітаються кілька світів, і тому, освоївши свідомий сон, ви можете розмовляти, з ким захочете. Наслідуючи мудрі поради, можна уникнути важкої ситуації або вирішити питання на свою користь. Таким чином, нічний відпочинок замінить вам професійний спіритичний сеанс.

Як визначити, що ви спите

Найпростіше зрозуміти, що ви спите, подивившись на руки та долоні. Уві сні всі частини тіла виявляються нечітко, і багато виходить розмитим. Насправді ж ви бачите свої долоні, можете переглянути кожну лінію на них. У сновидіннях цього не вийде, хоча ви почуватиметеся головним персонажем у розвитку подій.

Різка зміна сюжетів та дій сигналізує, що ви намагаєтеся контролювати свій сон і що знаходитеся на вірному шляху. Вам достатньо подумати про щось неймовірне, і це одразу відбудеться. І ось тут ви можете включити свою фантазію на повну і здійснити все, про що раніше тільки мріяли.

Однак ця техніка потребує певних зусиль та величезного терпіння. Дехто досягає результату з другої спроби, а комусь потрібні тижні, місяці і навіть роки, щоб наблизитися до своєї мети.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,37695503234863-/ /-pc-/
Top