counter
Стрічка новин
Вибрати все
14 Червня
13 Червня
Всі новини...

7 речей, які залучать до вашого будинку удачу та гроші


Переглядів: 17


7 речей, які залучать до вашого будинку удачу та гроші

Багато людей навіть не здогадуються, що деякі звичні речі притягують гроші та удачу. Обов'язково розташуйте їх у своєму будинку, щоб посилити позитивну енергетику.

Кожна річ у нашому будинку має певну енергетику, і часом саме від цих предметів залежить наш добробут. Деякі з них позначаються на нас негативно, і часом через це ми не можемо досягти своїх цілей і набути достатку та успіху. Багато речей, навпаки, посилюють позитивну енергетику будинку. За допомогою них ви можете налагодити своє життя, а також змінити долю.

Будь-які предмети в нашому будинку здатні притягувати чи відлякувати успіх. Якнайшвидше позбавтеся перших і обов'язково розташуйте у своєму житлі предмети, які допоможуть вам знайти щастя і благополуччя. Багато хто з них вже є у вашому будинку, і зараз ви зможете дізнатися про них докладніше.

Які речі привертають до будинку удачу та гроші

Більшість предметів мають сильну енергетику, і з їх допомогою ви зможете залучити гроші та удачу. Ми розповімо вам, які 7 речей обов'язково повинні бути у вашому будинку.

Мед. Ще з дитинства ці ласощі знайомі кожному з нас. Однак цей продукт примітний не лише своїми смаковими якостями та корисними властивостями, а й особливою силою. Навіть дивлячись на його зовнішній вигляд, можна сказати, що мед — символ багатства. Щоб посилити енергетичні властивості меду, необхідно правильно розташувати його у своїй оселі.

Придбайте натуральний свіжий мед без домішок. Перш ніж внести його до своєї оселі, наведіть порядок, приділяючи увагу кожному куту свого житла. Візьміть чистий і бажано новий пензлик, зануріть його в продукт, а потім капніть у кожний кут у будинку. Після цього поставте мед у центр обіднього столу, щоб кожен член вашої сім'ї спробував його. Після того, як мед зацукриться, позбавтеся його. Через деякий час повторіть ритуал.

Ніколи не зберігайте у своєму будинку зіпсований мед. Таким чином ви залучаєте до свого дому бідність і відлякуєте успіх.

Гірський кришталь. Кристали гірського кришталю мають сильну енергетику, здатну залучити у ваш будинок удачу і достаток. Його головна сила полягає не так у тяжінні багатства, як у його збереженні. З його допомогою ви зможете уникнути безглуздих розтрат, а також зберегти свої гроші від злодіїв та шахраїв.

Щоб надати більшої сили гірському кришталю, розташуйте його на підвіконні. Сонячне світло посилює властивості кришталю, і таким чином воно не тільки приверне до вашого будинку статки, але й стане вашим талісманом.

Кухля з водою. Про енергетичні властивості води відомо вже давно. Вважається, що вона здатна сприймати і навіть передавати будь-яку отриману інформацію, тому безліч обрядів проводиться за допомогою води. До них входять і ритуали на залучення удачі та грошей.

Щоб розкрити силу звичайної води, вам знадобиться нова чашка з широкою шийкою. Розташуйте її у західній частині вашого будинку — зоні багатства. Застоялася вода втрачає свої властивості, тому її необхідно міняти щодня.

Червоний клубок. Червоний колір є символом добробуту, тому червоні нитки часто використовують для проведення грошових ритуалів або зберігають їх у своєму гаманці. Залучити багатство до свого будинку та налагодити фінансове становище ви можете за допомогою звичайного клубка.

Необхідно купити червоний клубок, бажано розплатитись за нього не купюрами, а монетами. Прийшовши додому, розмотайте його, а потім намотайте на дерев'яну палицю невеликого розміру. Зберігати його найкраще під ліжком або в західній частині будинку, і незабаром ваша життя значно зміниться на краще.

Жовті монети. Як монети, так і жовтий колір символізують багатство. Розташуйте у своєму будинку хоча б одну жовту монету, і вам завжди буде супроводжувати успіх, а ваше фінансове становище налагодиться. Цей предмет часто використовують для проведення ритуалів, але навіть його наявність у вашій оселі принесе позитивний результат.

Візьміть одну або кілька жовтих монет і в Повний місяць розташуйте їх на підвіконні. Світло Місяця обов'язково має падати на монети. Залишіть їх на всю ніч, а вранці сховайте в затишному місці, де ніхто не зможе знайти. Таким чином ви посилите їхню енергетику, що допоможе вам залучити багатство. Витрачати монети категорично заборонено.

Осинові прути. Цей предмет не вважається сильним талісманом для залучення бажаного, але він зможе захистити вас від бідності та невдач. Вам знадобиться лише кілька осинових гілочок. Щоб підсилити їх властивості, спершу проведіть дієвий ритуал.

Вам знадобиться: ніж із дерев'яною ручкою, квітковий горщик середнього розміру, земля, кілька осінових гілок. З прутів необхідно зрізати верхівки, а їх частину, що залишилася, встромити в горщик із землею. Верхівки потрібно загорнути у білу тканину та покласти під ванну. Згодом повторіть ритуал.

Цвях. Кожній людині доводилося одного разу вбивати в стіну цвях, але мало хто знає, що предмет здатний залучити в будинок удачу та гроші. Крім того, ця річ виконує роль талісмана, який може захистити ваш будинок від грабіжників та заздрісників.

Візьміть цвях середнього розміру, без іржі. Вбийте його біля вхідних або кухонних дверей. Бажано на нього нічого не вішати, але якщо ви хочете замаскувати його від очей інших людей, повісьте на нього годинник. У жодному разі не вішайте на нього картини. Зображені на них речі та предмети здатні перебити енергетику талісмана.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як енергетика вдома впливає на людину
Як енергетика вдома впливає на людину
Кожна річ має власну енергетику, яка поширюється і на простір навколо Предмети, які оточують нас щодня, вплива....
Найнадійніший захист від пристріту та псування
Найнадійніший захист від пристріту та псування
Псування і пристріт — це один із найпотужніших негативних впливів на людину Щоб не стати жертвою псування чи ....
Синдром хронічної втоми: симптоми та лікування
Синдром хронічної втоми: симптоми та лікування
Усі ми іноді перевтомлюємося Цей стан знайомий кожному з нас – хочеться впасти і ні на що не реагувати
Цілющий сон: як відпочити та відновити сили за ніч
Цілющий сон: як відпочити та відновити сили за ніч
Правильний відпочинок — це невід'ємна частина життя кожної людини Найкращий спосіб відновити сили після важког....
Гуляки і найвідданіші: гороскоп вірності за знаком Зодіаку
Гуляки і найвідданіші: гороскоп вірності за знаком Зодіаку
Деякі люди схильні до зрад Завдяки астрології можна дізнатися про те, який знак Зодіаку найчастіше ходить «нал....
більше матеріалів
/-0,389240026474-/ /-pc-/
Top