counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Энергетика старых вещей: избавляемся от них правильно


Переглядів: 234


Энергетика старых вещей: избавляемся от них правильно

Багато людей сходяться в думках про те, що старі речі не є в собі негативну енергетику, від якої необхідно збавлятися. Фахівці в області біоенергетики радять робити це правильно, щоб не обрювати себе на неудачу.

Энергетика старых вещей — мнение экстрасенсов
Екстрасенси, маги і провидці вважають, що старі, ненужні речі — це джерело поганої темної енергії. Но енергетика старих речей не завжди різко негативна. Іноді вони можуть бути використані для створення талісманів — це, наприклад, кольца та монети.

Фахівці в області езотерики вважають, що енергетику старої речі формує наше до її ставлення. Найболее негативною енергією володіють те старі речі, які заброшени і позабыті. Вони притягують злых духов і приносять несчастье.

Старые вещи — мнение мастеров фэн-шуй
Что стосується мнения китайских мудрецов і последователей учения фэн-шуй, то воно багатогранно. Є четкое опис негативної енергетики старих речей — вони притягують її, причем дуже сильно. Ця енергетика програмує життя того, хто зберігає ненужні речі, на бідність.

Философия учения фэн-шуй має одно відомое правило: все новое — эта замена старому. Старі речі мішають оновлення не тільки матеріальним: негативна енергетика викликає також погане стан здоров'я та недуги. Відсутність енергії Ци або її застій не дає досягати успіху в справах і на роботі, забираючи удачу.

Правильне избавление от старых вещей
Учення фэн-шуй та езотерична практика настоятельно рекомендують не тільки не зберігати старі безполезні речі будинку, але ще й вибирати від деяких із них правильним чином.

Сломанні речі — разбитые стекла, посуду — необхідно менять як можна швидше, щоб відгородити себе від негативної енергії. Утворення фен-шуй концентрує своє увагу і на вийшли зі будови електроприборів, які, як вампіри, містять енергію, не залишаючи ні каплі позитиву. Старайтесь збавлятися швидше і від них.

Сама страшна негативна енергетика — у старій мебели, про яку вам нічого не відомо. Ці предмети можна спробувати очистити благовоніями, а також простою реставрацією. Вдохните в нее новую жизнь. Особо слід опасатися старой мебели, яка принадлежала вам — вона може таити в собі сили набагато більш страшні, чим просто обична негативна енергія.

Экстрасенсы же пропонують сжигати старі речі, а те, які не горять — ломать на маленькі кусочки. Разбиту посуду і стекла можна вибрасывать цілими. Дорогие і правильні, но ненужні речі можна віддати, що принесе удачу у ваш будинок. Якщо ви не хочете віддавати річ, її краще очистити заговорами на удачу. Екстрасенси радять ставлять позитивну програму на мебель або одяг, яка не принадлежала вам. Це допоможе уникнути сглазу чи проклятия, які, можливо, були на попередньому власнику.

Все старое має право на життя, але має бути як можна більш аккуратними у використанні речей, які не мають у собі своєї історії. Не втратити удачу і вивести себе від негативної енергетики можна правильною утилізацією ненужних предметів інтер'єру, побутових приладів чи одягу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,36824798583984-/ /-pc-/
Top