counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Червня
17 Червня
Всі новини...

Повний місяць: три способи залучити багатство


Переглядів: 32


Повний місяць: три способи залучити багатство

Кожен Повний місяць має особливу енергетику. Цього дня є можливість не лише помилуватися нічним світилом, а й залучити до свого життя багатство та благополуччя.

Грошова магія в Повний місяць стає особливо ефективною завдяки особливим енергетичним потокам, що походять від нічного світила. За допомогою віри у власні сили, енергії повного Місяця та перевірених ритуалів кожен зможе залучити до життя фінансовий успіх.

Залучення грошового достатку уві сні

Не кожен ритуал вимагає безсонної ночі та особливих маніпуляцій. Є спосіб, що діє завдяки силі ваших думок. Цей обряд найкраще працює при повному Місяці. У ніч Повний місяць вам необхідно покласти в гаманець кілька невеликих купюр і заповнити відсік для дрібниці монетами. Гроші необхідно класти по одній, засуджуючи:

«Своє багатство зберігаю надійно, дбайливо з ним поводжуся. Дзвіном монет і шелестом купюр грошові потоки відкриваю, до себе багатство та процвітання залучаю.

Гаманець потрібно покласти під подушку та перед сном думати про те, як ви розбагатієте, для яких покупок вам потрібні ці кошти. Якщо вам присняться гроші, то магія почала працювати і ритуал виконаний правильно. Вам залишається уважно стежити за обставинами та не упускати можливості заробити кошти, про які ви мрієте. Також збільшується можливість виграти в лотерею або знайти фінанси буквально під ногами.

Грошовий ритуал у Повний місяць

Змова потрібно читати на відкритому повітрі, дивлячись на Місяць або, якщо небо в хмарах, у те місце, де він ховається за хмарами. Для цього можна вийти на вулицю, глянути у вікно чи пройти на балкон. Вікна в будинку бажано відкрити тільки з того боку, де нічне світило. Так ви відкриєте вхід енергії, але не випустіть її з дому, виключивши протяги. Слова ритуалу:

«Вийду в ніч, попрошу Місяць мені допомогти. Позбавляю себе і свою сім'ю від боргів та невдачі, залучаю багатство та достаток. З місячною енергією пліч-о-пліч йду, щастя шукаю. Будинок відкритий для нового життя, для життя безбідного, для везіння. У ньому немає місця для неробства. Моя віра міцна, слово вірне. Як хочу, так і буде.

Після повернення додому залиште монетку на землі, щоб фінансові потоки не пройшли повз ваш будинок.

Залучення грошового достатку до Повного місяця

Залучити фінансове благополуччя можна за допомогою води. Бажано в ніч Повний місяць знаходитися біля природного водоймища, але якщо такого немає, то підійде широкий таз з чистою водою, поставлений на підвіконня. Візьміть кілька жовтих та срібних за кольором монет і промовте слова змови:

«Енергія Місяця та води в природі пов'язані. Обидві дають життя та зростання. Дерева живляться водою, енергетикою Місяця насичуються, в полях трави і квіти піднімаються. Я свою частку візьму, до себе багатство залучу, а на відкуп монети залишаю, їх перемноження в гаманці побажаю. Монету за монетою у водойму кидаю, собі щастя і достаток добуваю.

Киньте монети у воду. Якщо це відкрите водоймище, йдіть, не оглядаючись, і не розмовляйте до самого будинку. Якщо обряд проведено в домашніх умовах, ємність з водою потрібно залишити на вікні до ранку, а потім поливати їй грошове дерево або виплеснути під будь-яку рослину біля будинку. Монети з тазу покладіть у гаманець і не витрачайте до наступного Повного місяця.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
18 червня о 17:37 починається 13-й місячний день, Місяць перебуває у фазі зростання Сни в ніч з 17 на 18 черв....
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Овен (21 березня — 19 квітня): Сьогодні у вас буде багато енергії та бажання активно діяти Відмінний час для ....
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути хвилювання та азарт у стосунках Будьте відкриті д....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Це унікальна нагода дізнатися, які сюрпризи підготувала доля для кожного знака зодіаку Астропрогноз може стати....
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп попереджає всіх знаків зодіаку про емоційну нестабільність цього дня та радить бути обережними у спіл....
більше матеріалів
/-0,46614098548889-/ /-pc-/
Top