counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Пастка мислеформ: 7 думок, що блокують енергетику


Переглядів: 19


Пастка мислеформ: 7 думок, що блокують енергетику

Будь-яка думка матеріальна. Від того, яку форму набувають наші думки, залежить і наше життя.

Думка, що виникла в людській свідомості і підкріплена асоціаціями, спогадами та враженнями, набуває форми. Вона стає здатна проводити біополе людини. Позитивні думки, позитивні настанови, вірні міркування про свою особистість і про світ зміцнюють людину, допомагають їй вибирати правильні шляхи і досягати успіху. Доведено, що завдяки правильному настрою, життя можна змінити всього за 21 день. А ось уявний негатив небезпечний, оскільки він утворює бар'єри та перешкоди, блокує енергетику і не найкраще відбивається на майбутньому.

Які ж думки негативно позначаються на енергетиці та викликають застій у житті?

«Я нічого не можу». Ця думка здатна на корені занапастити навіть найуспішніший почин або легку справу, з якою впорався б будь-хто. З нею дуже важко знайти віру в себе, почати діяти або робити хоча б щось, не відчуваючи при цьому постійного страху провалу. Як же бути? Потрібно змінювати цю установку — нехай не відразу, але все ж таки коригувати її негативний посил. «Я дещо можу» — це вже набагато краще і спочатку цілком пригодиться, щоб відновити впевненість у собі.

«Світ поганий і несправедливий». Сумніватись у навколишньому світі так само деструктивно, як і у власній особистості. Так, не все саме йде до рук, трапляються моменти, коли доля ніби відчуває на міцність. У такі хвилини важливо пам'ятати, що світ, можливо, і не добрий і нескінченно щедрий, але він надає можливості — а вже скористатися ними доведеться вам. Вода не тече під лежачий камінь, але це ще не робить Всесвіт несправедливим.

«Все, що ми робимо, дарма і безглуздо». Намагайтеся не формувати таку мыслеформу, оскільки вона досить небезпечна. Якщо все дарма, то навіщо взагалі щось робити? Розмірковуючи таким чином, можна нескінченно буксувати на тому самому місці або навіть саморуйнуватися в особистісному плані. Якби спортсмен, який потрапив в аварію, міркував так само, хіба він зміг би виступати на Паралімпіадах і запалювати своїм прикладом сотні інших людей?

«Я гірша, ніж (підставте сюди будь-яке ім'я)». Порівнюючи себе з кимось, набратися мотивації нелегко, а ось підростити комплекси — просто. Звичайно, якщо ця думка допомагає вам пробудити в собі дух змагання, вивчитися чогось нового, змінитися — її не можна вважати негативною. Але частіше ми починаємо вишукувати в іншій людині вади, заздрити, ростимо негатив та злість. Тому женіть геть таку установку. А стаючи кращими, орієнтуйтеся на себе, а не на чийсь образ (який може виявитися невірним). Змагайся не з іншими, а зі вчорашнім собою — золоте правило.

«Ну ось, знову». У цьому ємному формулюванні — одночасно і образа на світ, і явна впевненість у провалі, і невисловлене «я так і знав, що все буде погано». Якщо така думка часто з'являється у вашій свідомості або виражається навіть вербально — ви не можете втриматися і при кожній нагоді повертаєте з подихом чергове «ну ось» — нічого нового і не відбуватиметься. — неправильний енергетичний посил у Всесвіт.

«Це не моє». Зрозуміло, не все нам дано і не всі ми можемо зробити одразу. Але не потрапляйте на вудку цієї думки. Успішні люди часто радять не боятися «не свого» і, навпаки, пробувати, адже, заглядаючи в обличчя своїм страхам і перемагаючи їх, ми відчуваємо небувалий приплив сил і стаємо набагато сильнішими.

«Це можна зробити завтра». Остання у нашому переліку і, можливо, найнебезпечніша установка. Через неї в житті утворюється купа недороблених справ, невиконаних зобов'язань і недомовлених слів. Якщо перед вами дрібниця завдання, на яку потрібно не більше пари хвилин — дійте за правилом двох хвилин, зробіть її прямо зараз і звільніть собі завтрашній час. Якщо вам є що сказати — скажіть, оскільки завтра слова можуть виявитися неактуальними. І якщо перед вами справді важливе завдання — проект, який подарує вам шлях у перспективне майбутнє, справа життя, що вимагає вкласти — «зробити завтра» краще щось інше — наприклад, помотати стрічку новин або провести вечір у барі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,38330101966858-/ /-pc-/
Top