counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Цілющий сон: як відпочити та відновити сили за ніч


Переглядів: 8


Цілющий сон: як відпочити та відновити сили за ніч

Правильний відпочинок — це невід'ємна частина життя кожної людини. Найкращий спосіб відновити сили після важкого дня — як слід виспатися. Експерти розповіли, як зробити свій сон максимально продуктивним.

Раніше експерти сайту розповідали про спеціальні медитації перед сном, які допоможуть вам добре та ефективно відпочивати, однак, не всі мають бажання або можливості в повному спокої медитувати. Разом з цим постарайтеся дотримуватися простих рекомендацій, описаних далі. Це повинно допомогти вам зробити відпочинок набагато ефективнішим.

Подбайте не про тривалість, а про якість сну

Перше, на що звертає увагу більшість людей — це тривалість сну, але це неправильний підхід. Насамперед необхідно дивитися на те, як ви спите, в якій обстановці. У вашій кімнаті має бути затишно. Це місце можна вважати священним, сакральним.

Спальня повинна бути провітрювана перед відходом до сна. У ній не повинно бути нічого зайвого, що дратує. Світло краще вимикати, а сторонні звуки мінімізувати. Сон має бути спокійним, приємним. У такому разі його тривалість можна буде знизити з 9-10 години до 6. Важливо те, як ви відпочиваєте, а не скільки.

Якщо вночі не вдалося поспати стільки, скільки потрібно, можна поспати одну-дві години вдень. Це теж буде чудовим виходом. Занадто довгий сон і не принесе вам нічого хорошого. Навпаки, він може бути деструктивним для вашої енергетики та здоров'я.

Стійність і дисципліна

Якщо ви спатимете добре і правильно лише одну ніч, це практично нічого хорошого вам не дасть. Так, ви відпочинете трохи краще, але не набагато. Щоб результат був відчутним і потужним, необхідно дотримуватись режиму протягом тривалого часу.

Вже за тиждень ви почнете почуватися набагато краще. Багато людей відзначають позитивні та дуже відчутні зміни у самопочутті та ефективності відпочинку вже через 3-4 дні. Коли ваше тіло навчиться «відключатися» та «включатися» в той же час, йому буде набагато простіше, тому ваша продуктивність і рівень життя зростуть.

За ніч йтиме абсолютно будь-яка втома, щоб ви не робили. Ви можете працювати фізично, ходити, інтелектуально, спілкуватися з людьми — за ніч ваша швидка пам'ять очищатиметься, а м'язи відновлюватимуться набагато краще. Також будуть відкриватися всі ваші чакри, тому вранці ви зможете відчувати найпотужніший приплив фізичних та емоційних сил, мотивації та ентузіазму.

Готуйтесь до ранку заздалегідь

Перед сном постарайтеся завжди робити так, щоб ваші думки не стосувалися справ, або ви не переймалися тим, що буде завтра. Плануйте все, що можете, коли відходите до сну. Це заспокоїть вас та допоможе перестати думати про проблеми.

Це теж допомагає психологічно підготуватися до наступного дня і зробити сон спокійнішим. Проблема ранку і всього дня полягає у його неправильному початку. Ми біжимо, переживаємо, нервуємо. Готуйте одяг, робочу сумку, обід та все інше увечері, а не вранці. Розвантажте цей чарівний час, коли ви встали з новими силами. Впевненість у тому, що ранок буде приємним, зробить вас бадьорішими та позитивнішими. Сон буде спокійнішим, тому що ви заздалегідь знатимете, що вранці на вас чекає не біганина і нерви і негативом, а спокійне і приємне проведення часу. Залишайте час на приємні заняття.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,37851619720459-/ /-pc-/
Top