counter
Стрічка новин
Вибрати все
22 Червня
21 Червня
Всі новини...

Як енергетика вдома впливає на людину


Переглядів: 21


Як енергетика вдома впливає на людину

Кожна річ має власну енергетику, яка поширюється і на простір навколо. Предмети, які оточують нас щодня, впливають на наше енергетичне поле та настрій вдома. Щоб ваше сімейне гніздо не залишало затишок та щастя, слід підтримувати енергетику на належному рівні.

Невидимі енергетичні лінії переплітаються, подібно до павутини, пронизуючи весь простір навколо. Одні мають енергетику достатку, радості та процвітання, інші несуть у собі руйнівні потоки. Настрій будинку< /em> безпосередньо залежить від того, які енергетичні хвилі переважають у вас у квартирі. В силах кожного власника зробити свою обитель оплотом благополуччя, змінивши енергоінформаційні структури.

Від чого залежить енергетика будинку

Енергетика будинку впливає на людину рівносильно тому, як вона впливає на неї. Всі негативні образи, які ви поділяєте разом зі своїм будинком, — сварки, хвороби та нещастя — вносять свій внесок у енергоінформаційні потоки. Іншими словами, в будинку, в якому часто сваряться, плачуть, скандалять і зберігають речі з негативною енергетикою, є негатив.

Наші квартири кишать різноманітністю предметів, кожен із яких несе свою власну енергетику. Настрій будинку погіршується від безладу, коли речі лежать не на «своїх» місцях, і якщо в будинку тривалий час зберігаються спогади про перерване життя: зрізані квіти, опудала тварин, речі покійного тощо. , а порваний одяг приваблює проблеми з грошима. Навіть тріснутий посуд може стати винуватцем розбрату в сім'ї та хвороб.

Інформація предметів відбивається на людині. Магічні властивості дзеркал, радіохвилі побутової техніки та навіть непрохані гості можуть зруйнувати енергетичне поле будинку. Взаємодіючи кожен день з руйнівною активністю та негативними зонами, людина починає страждати не тільки фізично, а й духовно. Налагодити сприятливе тло в квартирі, назавжди поселивши в ньому щастя, радість і затишок. допоможуть рекомендації фен-шуй.

Будинок — джерело сили

Енергетичний зв'язок будинку та його власників зміцнюється з роками, стаючи практично непорушним. Житло стає подібним до свого господаря. Заселяючись у нову квартиру, ми набуваємо джерела сили, благополуччя та процвітання.

Існує багато народних повір'їв, які допомагають розпізнати негативні хвилі. Наприклад, у квартирі, де переважає негативна енергетика, швидко скисає молоко, тварини не можуть знайти собі місця, а запалена свічка починає коптити. У таких випадках обов'язково слід вжити заходів щодо енергетичного очищення та захисту свого будинку. Обереги та талісмани стануть вашими помічниками. Їхні властивості дозволяють вбирати в себе все зло, поганий вплив та нещастя.

У жодному разі не можна повертатися додому і переносити через поріг свій поганий настрій. Абсолютно будь-який предмет, що вас оточує, вбирає енергетичні хвилі. Протягом тривалого часу речі, заряджені негативом, будуть притягувати до свого власника нещастя, біди та прикрості. Саме тому прийнято завішувати дзеркала, коли в будинку вмирає людина. Дзеркало — магічний предмет, безпосередньо пов'язаний з тонкою енергією потойбіччя. Через нього у вашу обитель запросто може потрапити зло, а енергетична структура людини стає схильна до псування, пристріту та чаклунства.

Вплив енергетики будинку на людину

Підхожий — початок вашого будинку. Енергетика цього місця відповідає за грошову удачу та матеріальні надходження. Важливо тримати головний вхід у вашу обитель у належній чистоті та починати прибирання саме з цього місця. Позбавтеся всіх зламаних і невикористовуваних предметів, постійно підтримуйте чистоту. Тоді позитивна енергія заряджатиме не лише ваш будинок, а й безпосередньо вас.

Ванна — обличчя господині. Народне повір'я говорить: наскільки жінка щаслива і задоволена собою та своїм життям, настільки приємно та затишно у цій кімнаті. Безлад у цьому місці викликає внутрішню невпевненість, притягує хвороби, позбавляє гармонії. Чистота ж приваблює ніжні почуття, привабливість та чарівність.

Вбиральня — найнебезпечніше енергетичне місце у вашому будинку. Ця кімната вважається оплотом бід, хвилювань та прикростей. Фахівці фен-шуй запевняють, що саме в туалетній кімнаті людина звільняється від негативної енергетики, що накопичилася за день. Щоденне прибирання допоможе позбавитися від негативної зони в будинку.

Кухня — джерело достатку, процвітання, сімейного благополуччя та фінансового стану. Переважна більшість негативної енергетики в цьому місці негативно позначиться на всіх домочадцях, позбавивши їх фізичного та духовного здоров'я і притягнувши масу негараздів. Слід розбирати та позбавлятися від зіпсованих продуктів, тріснутого посуду та старого начиння.

Гостина відбиває собою внутрішній стан людини та її відносини з іншими людьми. Саме в цьому місці має панувати комфорт, простір та величезна кількість світла. Так ви будете залучати у своє життя лише позитивні події та вірних людей.

Спальня — це особисте щастя людини, кохання та вірність. Позитивна енергетика цієї кімнати приверне у ваше життя міцні та непорушні почуття, сімейний добробут, взаєморозуміння та сталість партнера.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Грамотно підібрані талісмани працюють бездоганно, крім везіння та добробуту вони приваблюють до свого власника....
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
У нашому житті успіх у будь-якій із сфер життя залежить від енергетики нашого тіла, на яку впливає безліч факт....
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Сильне біополе - це міцне здоров'я, висока самооцінка та розвинена біоенергетика Саме цих якостей часом не вис....
Як очистити будинок по фен-шуй
Як очистити будинок по фен-шуй
Якщо ви відчуваєте себе не комфортно у своєму будинку, між човнами вашої родини часто відбуваються сварки, ви ....
Шість корисних рослин для будинку по фен-шуй
Шість корисних рослин для будинку по фен-шуй
Кімнатні рослини дуже впливають на енергетику будинку У кожної квітки свої властивості та характер, які необхі....
більше матеріалів
/-0,4188859462738-/ /-pc-/
Top