counter
Всі новини...

Магія дзеркал: як захистити себе від потойбічних сил


Переглядів: 21


Магія дзеркал: як захистити себе від потойбічних сил

Здавна вважалося, що дзеркало таїть у собі магічну силу. Цей необхідний кожному предмет інтер'єру здатний надавати на людину як сприятливий, так і негативний вплив, впливати на здоров'я та долю тих, хто в ньому відбивається.

З давніх часів люди використовували дзеркало у різних обрядах та ритуалах. До нього зверталися, щоб вплинути на сьогодення або дізнатися про майбутнє, дзеркальна поверхня допомагала позбутися пристріту і псування. Однак люди завжди пам'ятали про небезпеку, яку таїть у собі цей предмет.

Темна магія дзеркала

Стародавні слов'яни сприймали дзеркало як кордон між реальним та потойбічним світом. У певні моменти життя, особливо коли енергетичний захист людини дає збій, кордон слабшає, і потойбічні сили починають впливати на всіх, хто відбивається у дзеркалі. Тому до нашого часу збереглася традиція завішувати дзеркала, якщо вмирає хтось із домочадців: у момент скорботи людина найбільш схильна до негативного впливу. Крім того, дзеркало могло стати пасткою для душі померлого. Люди вірили, що душа, яка потрапила в задзеркалля, вже не зможе вибратися звідти і вічно житиме в дзеркальних лабіринтах, залучаючи до будинку хвороби та негаразди. Існувало навіть повір'я, що перший, хто подивиться у дзеркало, де укладена душа померлого, незабаром залишить світ живих.

Небезпека таїться у здатності будь-якого дзеркальця запам'ятовувати інформацію. Дзеркальна поверхня вбирає енергетику всіх подій, які вона відображає. Тому не варто вішати у себе в квартирі дзеркало, що знаходилося в іншому, незнайомому будинку, адже воно могло ввібрати енергетику хвороб та сімейного розладу. Таке дзеркало «обдаровуватиме» недоброю енергією кожного, хто гляне в нього, і забиратиме душевні сили нових господарів. Виявити негативний вплив дзеркала дуже просто: достатньо піднести до нього церковну свічку. Якщо свічка згасла — від дзеркала краще позбутися.

Щоб не заряджати дзеркало негативом самостійно, не дивіться у нього у важкі хвилини. Дзеркальна поверхня запам'ятає сльози, скорботу, гнів, насититься негативом і повертатиме вам ці емоції навіть у сприятливі для вас моменти. Щоб підтримувати вдома здорову атмосферу і не приваблювати зайві негаразди, перед дзеркалом потрібно концентруватися виключно на позитивних емоціях. Якщо ви будете посміхатися і бажати собі успіху, дзеркало приверне до вас успіх.

Не варто приймати дзеркальце в дар, особливо від людей, з якими ви не перебуваєте у близьких стосунках. Залежно від емоцій, які ці люди відчувають, дивлячись у призначене вам дзеркало, подарунок матиме сприятливий чи згубний вплив. У випадку, якщо у людини був недобрий намір, дзеркало насичуватиме вас негативом і притягуватиме до вас невдачі та хвороби.

Особливу небезпеку становлять розбиті дзеркала. З ними здавна було пов'язано безліч прикмет і забобонів: в давнину вважали, що в уламках можна побачити риса, тому дивитися в розбите дзеркало в жодному разі не можна. Вірили, що погляд на своє зруйноване відображення спровокує руйнування здоров'я та долі. Дзеркало вбирає енергетичне поле людини, відповідно, якщо завдається шкоди дзеркалу, негативний вплив виявляється і на його господаря.

Як захистити себе

Для того, щоб не допустити негативного впливу з боку дзеркала, потрібно дотримуватися кількох нескладних правил.

По-перше, щоб дзеркало не приваблювало неприємностей, потрібно тримати його чистим. Найчастіше протирайте його, думаючи при цьому тільки про хороше і налаштовуючись на позитив. Якщо ваш будинок відвідало нещастя, то після того, як благополуччя відновилося, збризкайте дзеркало святою водою. У жодному разі не хрестіть його: пам'ятайте, що дзеркальна поверхня відбиває все навпаки, і хресне знамення може перетворитися на акт богохульства.

Приблизно раз на півроку дзеркала корисно виносити під яскраве сонячне світло. Поверхня вбере в себе благотворну сонячну енергію і даруватиме її всім домочадцям. Світло, що відображається в дзеркалі, «випалює» весь негатив, який він встиг увібрати в себе.

Від розбитих дзеркал необхідно позбавлятися якнайшвидше. Збираючи уламки, тричі повторіть слова: «Дзеркало розбите, а життя — ціла. Заберіть їх подалі від дому, щоб не зіткнутися з ними в черговий раз.

Намагайтеся не вішати дзеркала навпроти ліжка або в його узголів'ї. Уві сні ви найбільш уразливі, і дзеркало може забирати вашу енергію. Підсумком такого рішення в інтер'єрі стане млявість, відсутність життєвих сил, сонливість, послаблення здоров'я. Між подружжям, яке відбивається сплячим, може початися розбрат. Повісьте дзеркало там, де ви проводите найменше часу, наприклад, у коридорі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни з 27 на 28 вересня, що припадають на 26-й місячний день у фазі спадного Місяця, мають особливу значущість ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
більше матеріалів
/-0,40295505523682-/ /-pc-/
Top