counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: як лаються різні Знаки Зодіаку


Переглядів: 30


Жартівний гороскоп: як лаються різні Знаки Зодіаку

Астрологи встановили, що кожен Знак Зодіаку має свої особливі риси характеру. Наприклад, представники різних сузір'їв по-різному поводяться в особистому житті, на роботі та з близькими людьми. У цьому жартівливому гороскопі ми розповімо вам, як сваряться різні Знаки Зодіаку, і які наслідки можуть вийти з подібних конфліктів.

Овен

Овни лаятися люблять, але не вміють. Представники цього сузір'я часто починають лаятись лише для того, щоб привернути до себе чиюсь увагу, проте це рідко їм вдається, тому у Овнів звичайна сварка може легко перерости у бійку. Саме на кулаках цей Зодіак звик вирішувати усі свої проблеми.

Телець

Тельці не люблять лаятись. Цей Знак Зодіаку мовчатиме і терпітиме до останнього, але якщо ви його все-таки доведете, то будьте готові до війни. Незважаючи на те, що Тельці в принципі не злопам'ятні, вони виводитимуть вас своєю відкритою злістю та зарозумілістю ще якийсь час після сварки.

Близнюки

Близнюків хлібом не годуй — дай з кимось посваритися. Дуже часто у представників цього сузір'я конфлікти з оточуючими виникають через їхню нав'язливість та зайву балакучість. Згідно з жартівливим гороскопом, сварка з цим Зодіаком нагадуватиме базарну сварку між двома торгівками.

Рак

Раки за своєю натурою досить сором'язливі, тому лаятися з ними ніхто не любить. Ось тільки якщо вам все-таки вдасться вивести Рака з себе, будьте готові зіткнутися з неадекватною реакцією. Вони легко можуть перейти на особи і навіть зав'язати бійку.

Лев

Леви люблять посваритися, оскільки це дозволяє їм блиснути власним словниковим запасом. Згідно з жартівливим гороскопом, цей Зодіак ніколи не починає сварку просто так. Будь-який конфлікт, затіяний Левом, завжди допоможе йому зіграти на обставинах на свою користь.

Діва

Діви — це справжнісінькі маніяки. Лаятись вони в принципі не вміють через свій спокійний характер, проте якщо ви їх образите або відкрито спровокуєте, то тримайтеся. Мало того, що вони не будуть церемонитися і одразу захочуть порозумітися з вами фізично, до того ж будьте готові, що проти вас спробують налаштувати всіх спільних знайомих.

Терези

Ваги лаються рідко, проте в такі моменти стають дуже підлими та безцеремонними. Вони можуть зробити все що завгодно, аби болючіше зачепити і образити свого опонента, навіть якщо цим завдадуть шкоди і собі.

Скорпіон

Скорпіони лаятися люблять і роблять це з душею. Якщо вірити жартівливому гороскопу, цей Зодіак може затіяти з вами сварку навіть просто заради розваги. Скорпіони часто заздалегідь репетирують свої промови, щоб під час конфлікту виглядати ефектніше.

Стрілець

Стрілець — це наймиролюбніший Знак Зодіаку в жартівливому гороскопі. Вивести його із себе практично неможливо через їхню вроджену байдужість. Та й під час самого конфлікту Стрільці намагатимуться всіляко позбутися нав'язливого опонента, намагаючись уникнути неприємних наслідків.

Козеріг

Козеріг у гніві — це дуже страшно. Під час сварки цей Зодіак намагатиметься морально задавити вас, і в більшості випадків у нього це чудово виходить. Згідно з жартівливим гороскопом, Козероги найчастіше лаються, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Водолій

Водолії не лаються взагалі. Якщо вони бачать, що хтось починає з ними конфлікт, то просто розвертаються і йдуть. Вся справа в природній байдужості та холодності цього Зодіаку. Його важко спровокувати на відкритий конфлікт, якщо вони цього не бажають самі.

Риби

Коли лаються Риби, то довкола б'ються тарілки та ламаються меблі. Згідно з жартівливим гороскопом лаються представники цього сузір'я рідко, проте якщо вже починають, то вкладають у цей процес всю душу. У більшості випадків люди, які хоча б один раз мали серйозний конфлікт із Рибами, більше з ними не спілкуються.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,27552795410156-/ /-pc-/
Top