counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку наступають на граблі


Переглядів: 21


Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку наступають на граблі

Погодьтеся, ми часто робимо по життю ті самі помилки, тобто – наступаємо на ті самі граблі. Дивно, що кожна людина робить це по-своєму. Астрологи стверджують, що всі помилки та помилки людина робить так, як диктує це його Знак Зодіаку. Чи це правда? Давайте перевіримо цю гіпотезу в жартівливому гороскопі!

Овен

Овен настане на граблі, зрозуміє, що зробив помилку і в пориві люті їх зламає. Однак у цьому процесі він отримає ними ще раз 10 по голові.

Телець

Телець – натура вперта. Згідно з жартівливим гороскопом, цей Знак Зодіаку просто чемпіон у ходьбі граблями. Істинний Телець наступатиме на граблі доти, доки вони не зламаються. Хоча коли вони зламаються, Телець може купити ще одні і все почати спочатку.

Близнюки

Близнюкам просто необхідно перепробувати всі граблі, тільки після цього вони зрозуміють, чого хочуть і в якому напрямку їм треба рухатися. Досвід до Близнюків приходить не з роками, а кількістю граблів у їхньому житті.

Рак

Згідно з жартівливим гороскопом за Знаком Зодіаку, Рак ніяк не може без граблів. Він постійно наступатиме на них, але саме це додасть йому сили. Тільки зробивши помилку, Рак зрозуміє, що йому справді потрібно від життя.

Лев

Лев оптимістично налаштований на те, щоб наступити ще пару-трійку разів на ті самі граблі. Представник цього Знаку не просто наступає на граблі, він на них весело стрибає, при цьому махає руками своїм друзям та кличе їх приєднатися.

Діва

Діва наступає на граблі обережно, намагаючись розрахувати силу удару та ступінь завданого болю. Діва вважає, що наступати на ті самі граблі можна, якщо правильно все передбачити і розпланувати.

Терези

Терези довго і вперто уникатимуть зустрічі з граблями. Вони почнуть сумніватися, довго думати та прораховувати ходи, але коли ухвалять рішення, обов'язково наступлять на найбільші та найгостріші граблі.

Скорпіон

Скорпіон настає на граблі і не боїться цього. А все тому, що представник цього знаку Зодіаку просто нічого не помічає! А якщо й помітить, то навіть і думати не стане про те, що це все ж таки сталося.

Стрілець

Стрільця життя зовсім не вчить. Якщо Стрілець настане на граблі і зрозуміє, що зробив велику помилку, то це не зупинить його перед метою. Через деякий час він знову вирішить наступити на ті ж самі граблі.

Козеріг

Козеріг, що наступив на граблі, веде себе дуже дивно: він довго аналізує, думає та прикидає. Але зрештою зрозуміє, що це не варте його роздумів і забуде свою помилку, що зрештою знову підштовхне його до помилки.

Водолій

Згідно з жартівливим гороскопом, Водолій дуже добре розуміється на садовому інвентарі. Він настане на найпривабливіші та найоригінальніші, на його погляд, граблі і пишатиметься тим, що ніхто інший крім нього не додумався так зробити.

Риби

Якщо Риби хоч раз наступлять на граблі, то все життя про це пам'ятатимуть і жалітимуть. До глибокої старості Риби зберігатимуть у своїй шафі вже іржаві, але ще цілком придатні грабельки і важко зітхати, дивлячись на них.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,36381316184998-/ /-pc-/
Top