counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Как справиться со страхом: молитвы и заговоры


Переглядів: 17


Как справиться со страхом: молитвы и заговоры

Страх — природна реакція, але часом він може бути ірраціональним, що заважає щасливому життю та залученню позитивних змін. Впоратися з тривогою та сумнівами допоможуть народні змови та молитви.

Нав'язливі думки, що огортають липким павутинням, не дозволяють жити щасливо. Страх може бути будь-яким: від страху виступити перед публікою до неможливості спілкування з сторонніми людьми. Хоч би яким був страх, його важливо взяти під контроль, щоб негативні емоції не стали причиною руйнування особистого щастя. Експерти рекомендують звернутися до перевірених народних методів боротьби зі страхом та вивчити кілька молитов. Вони також допоможуть відчути підтримку та заспокоїтися.

Молитви від страху та тривоги

У момент, коли страх бере гору, важливо чинити опір усіма силами і закликати на допомогу Вищі Сили. Щирі молитви допоможуть впоратися з тривогою та подолати внутрішні бар'єри.

1. «Святий Миколай Угодник, заступник наш і благодійник. Визволи мене (ім'я), раба Божого, від страху та сумнівів. Вмоли Господа дарувати мені захист, та й сам не залиши мене в важку хвилину. Збережи і збережи розум ясний, не дай страхам моїм і сумнівам взяти верх і зіштовхнути з шляху істинного. Амінь».

2. «Господь Всемогутній, заступник наш, врятуй і збережи раба свого (ім'я) від думок поганих і страхів. Даруй мені захист свій і заступництво, проведи шляхом світла і не дай оступитися. Убережи, Господи, від страхів та зневіри. Амінь».

3. «Пресвята Богородице, надія і опора всього роду людського, допоможи мені, рабу Божому (ім'я), дозволь біду мою, вкрий мене покровом своїм і не дай оступитися . Думки грішні відведи від мене, біди страшні укрити. Благослови, Богородице, на життя щасливе, зціли душу мою від страхів і зневіри. Амінь».

Змови від страхів

Упоратися з хвилюванням, перестати лякатися і боятися вийде, якщо у скрутну хвилину прошепотіти одна з перевірених змов.

1. «Дорога через темний ліс вела, нею йду, страху не знаю. Сонце мій шлях осяє, туман липкий проганяє. Через ту дорогу та на яскравий луг вийду, страхи за спиною залишу, від них зцілюся, щастям насолоджусь.

2. «Як зайчик під кущем тремтів, хитрої лисиці боявся, так і я боюся, місця собі не знаходжу, ночами не сплю. Попрошу у ведмедя сильного мені даху кров, від підступної лисиці сховати, страхів не знати.

3. «Страх підступає, а я його мітлою виметаю, в будинок не пускаю, на поріг не кличу. Іди-виметайся, нікому не діставайся. За сім гір, сім морів вирушай, під лежач камінь забивайся.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
більше матеріалів
/-0,34958815574646-/ /-pc-/
Top