counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?


Переглядів: 20


Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти?

Самотність — страшне поняття. Однак багато людей обирають його свідомо. Вся справа в установках свідомості, які змушують нашу підсвідомість працювати проти нас.

Наше життя формують несвідомі образи та зв'язки, які бувають як позитивними, так і негативними. Негативні установки та блоки свідомості створюють реальність, яка завдає біль та нещастя. Точніше, ми власноруч створюємо в собі ці страждання. Блок свідомості — це не просто негативна установка, це дуже серйозний внутрішній бар'єр, який заважає жити, будувати стосунки та розвиватися. Експерти розкажуть, як стерти біль минулих помилок, зняти вірусні установки та уламки родових програм.

Блоки свідомості, що ведуть до самотності

Більшість людей плутають блоки зі стресами, затискачами, комплексами чи страхами, але це не одне й те саме. Блоки — проблема набагато серйозніша. Вони формуються завдяки гіркому досвіду та отриманої ззовні інформації. Спотворене мислення змінює цінності людини, змушує бачити світ під іншою призмою. І замість того, щоб полегшувати наше життя та захищати нас від розчарування, вони роблять нас менш щасливими.

Основ будь-якого блоку — підсвідомий протест на певну подію Яскравим прикладом є підсвідоме усвідомлення відносин через біль. Тоді в людини шлюб та сімейне життя асоціюється з болем та душевними муками. Або кохання із зрадою. Щоб мати приблизне уявлення про проблему, пропонуємо розглянути такі блоки свідомості:

  • Негативне якорення, або неусвідомлена реакція протесту. Свідомість пов'язує такі протилежні поняття, як шлюб і біль, любов і горе, на основі минулого досвіду, .
  • Занижена самооцінка. Людина вважає себе жалюгідною, нудною, слабкою, посилюючи тим самим психологічний блок. Впевнений у своїй нікчемності, він отримує підтвердження — з ним ніхто не спілкується, не знайомиться, не намагається збудувати стосунки.
  • Залежність людей і двоїстість з приводу прихильності. Людина пристрасно бажає близькості, але гостро відчуває загрозу поглинання партнером. Він тримає дистанцію, щоб зберегти безпеку та незалежність, але при цьому страждає від самотності та віддаленості.
  • Страх перед відносинами. У цьому випадку особистість просто не зможе познайомитися з людиною, яка сподобалася, вона навіть не зверне на неї увагу, пройде повз, адже на рівні підсвідомості вона виключає можливість закохатися. Такий блок загрожує самотністю на все життя.
  • Отримані психотравми. Зрада партнера чи батьків може призвести до негативних наслідків, які не сприяють не тільки пошуку відносин, а й взагалі якомусь спілкуванню.
  • Установки та страхи батьків, які засвоюються людиною як власні: «Нікому не можна довіряти», «У цьому світі кожен сам по собі», «Тільки батьки — найближчі люди, які тебе любитиму », «Наш світ жорстокий і в ньому немає любові».

Причиною появи психологічного блоку може бути будь-яка стресова подія, яка часто переживається в дитинстві і дуже заважає у дорослому житті. Блок не виникає миттєво. Спочатку це може лише осад від неприємної ситуації, потім комплекс чи страх, і потім ставиться блок. Сказати точно, як саме виникають блоки, складно, але це, безумовно, результат психологічних травм.

Техніка боротьби з психологічними блоками

Насамперед необхідно усвідомити, що блок свідомості не є вашою проблемою. Уявіть ситуацію, яку боїтеся найбільше (наприклад, зрада, зраду, розрив відносин), і постарайтеся впоратися з страхом, що підступає, подумки. Стримайте емоції та пересильте їх. У цьому може допомогти наступна техніка.

Запишіть свої почуття, свої страхи та побоювання, а також емоції та переживання, які ви відчуваєте в момент страху. Подивитися своєму страху в обличчя — дуже складно, але якщо ви хочете стати щасливою людиною, це необхідно зробити. Записуйте всі думки та почуття. Спочатку це буде лише нескладний набір слів, але потім страх матеріалізується і набуде обрисів.

Власні записи рекомендується проспівати. Співайте про те, чого боїтеся. Боїтеся зради, співайте: Я боюся зради, це бридко, брудно, бридко, егоїстично, дрібно, негідно. Я боюся болю, який вчепиться в мою душу. Про свої страхи рекомендується співати кілька разів на день. Використовуючи цю техніку, ви переконаєте свою свідомість у тому, що об'єкт вашої фобії не такий страшний. І ще один важливий момент: уявляйте, як відчуваєте свій страх у кумедних ситуаціях. Найголовніше — змінити картину свого страху у своїй свідомості.

Дана техніка дуже проста та ефективна. Ви не помітите, як ваш блок залишиться в минулому, а ви заживете новим життям. Але при цьому не варто думати, що пропрацювавши цю техніку вкотре, ви назавжди позбавитеся психологічних проблем. Ніколи не припиняйте роботу над собою та своєю свідомістю. Докладайте зусиль, щоб стати оптимістичною людиною. Будьте відкриті до світу і добродушні. А негатив, який був у вас у минулому, відпустіть. Почніть пробачати образи як своїм близьким, так і самим собі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
більше матеріалів
/-0,40502190589905-/ /-pc-/
Top