counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

5 важливих правил залучення грошей


Переглядів: 7


5 важливих правил залучення грошей

Щоб фінанси поверталися до вас і примножувалися, необхідно виробити в собі правильне ставлення до них і виконувати п'ять основних правил залучення грошей.

У житті багато залежить від нашого ставлення. Психологи стверджують, що достатньо змінити ставлення до якоїсь проблеми, щоб її вирішити : разом із ставленням зміниться життя Психологія є психологією, але це твердження важливо для багатьох людей, які мріють розбагатіти. У світі є ті, хто все-таки вирвався з порочного кола «робота-дім, будинок-робота», і сьогодні вони поділяться основними правилами щодо грошей. Ви легко освоїте ці 5 важливих правил залучення грошей.

Перше правило — не залазьте у борги

Світ переповнений спокусами. Люди люблять витрачати гроші, забуваючи про те, що витрачати їх потрібно з розумом. Насправді, сучасна кредитна система тримається виключно на потребах людей. Кредити, іпотеки, позики дедалі більше заганяють суспільство у борги, віддаляючи від матеріальної свободи. Люди стають заручниками маркетингу, реклами, а місць для маневрів з кожним роком стає дедалі менше.

Порада одна: перш ніж брати позику в банку, подумайте кілька разів — так вам потрібен цей кредит? Відповідь проста: ні. Вам знадобиться деякий час, щоб примиритися з цим правилом, але воно допоможе вам вийти на більш високий рівень розвитку — як особистого, і фінансового. Контролюйте свої бажання.

Звичайно, у житті бувають ситуації, коли кредит взяти просто необхідно. Але в цьому випадку вам потрібно знайти нові джерела заробітку, щоб якнайшвидше погасити кредит. Бездумне ставлення до чужих грошей — перша проблема, що веде до нестачі фінансів у житті.

Друге правило — платіть собі

Вам слід навчитися оцінювати свою роботу та видавати за неї певний заробіток. Інакше висловлюючись, частину матеріальних доходів протягом місяця необхідно вносити у свій власний фонд. 10-15% від загального заробітку має бути відкладено у короткострокові чи довгострокові депозити у перевірених банках. Насправді у вас вийде свій особистий грошовий фонд, яким ви маєте право розпоряджатися так, як вважаєте за потрібне.

Третє правило — рахуйте свої гроші

Про це сказано багато, і це, мабуть, найскладніша звичка успішних людей. Її неможливо сформувати за один раз, у деяких на це йде від трьох до п'яти спроб. Але, як стверджують багаті люди, гроші полюбляють порядок. Саме тому необхідно навчитися рахувати свій бюджет, щодня співвідносити доходи та витрати, аналізувати свій заробіток, шукати шляхи економії. Ведіть бухгалтерію вашої родини. Так, це витратно за часом, нудно і нудно, але якщо подумати, то простіше один раз напружитись і оцінити свої витрати за кілька місяців, ніж згодом страждати від нестачі фінансів. Ви не повірите, але в такий спосіб можна виявити масу причин відтоку коштів з вашого гаманця.

Четверте правило — видаляйте негативні установки зі своєї свідомості

Проблема більшості людей — вірусні фінансові установки. Найчастіше вони купуються у процесі виховання, через зіткнення з негативним досвідом чи момент формування деяких ідеалістичних поглядів на життя. Насправді це віруси свідомості, які старанно заважають вам розбагатіти. Приклади негативних установок:

  • гроші — зло;
  • Мені б твої проблеми з грошима;
  • це занадто дорого для мене.

Знайомо? Адже ці установки справді блокують вашу свідомість, заважаючи досягати успіху. Порада проста: негатив завжди можна замінити позитивом. Щоб гроші вас полюбили, полюбіть їх. Все просто. Використовуйте грошові афірмації, які допоможуть вам прибрати всі вірусні програми з вашої підсвідомості.

Останнє правило — вкладайте гроші

У свій розвиток, в освіту, у благодійність. Що більше грошей ви віддасте з користю, то більше отримаєте. Це один із головних законів Всесвіту, який працює, як годинник. Гроші завжди повинні бути в русі, працювати на чуже щастя або на ваш майбутній успіх, а не лежати в банку на верхній полиці серванту.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
більше матеріалів
/-0,25053596496582-/ /-pc-/
Top