counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Віруси свідомості та установки, які блокують енергетику


Переглядів: 30


Віруси свідомості та установки, які блокують енергетику

Дуже часто виходить так, що людина працює над собою, ставить цілі, загадує бажання, а все одно нічого до пуття не виходить. Вся справа в установках, які змушують нашу підсвідомість працювати проти нас.

У наш час стало дуже легко знайти будь-яку практику чи ритуал, яка обіцяє виконати будь-які бажання. Багато психологів рекомендують застосовувати позитивне мислення та афірмації, що допомагають у досягненні цілей. І все це реально працює, але тільки якщо ви підберете відповідний для себе варіант.

Допустимо, ви все робите за правилами. Регулярно повторюєте позитивні афірмації чи ритуали, які за місяць мають змінити ваше життя. Але з сумом помічаєте, що навіть за два місяці все залишається як і раніше. І тут постає питання — а чи справді все це працює?

Насправді вправи справді допомагають. Але існують певні установки або так звані віруси в нашій свідомості, які просто блокують усю енергію та не дають мріям здійснюватись.

Установки, що блокують енергетику

Багато хто рекомендує мислити позитивно і тоді все налагодиться. Але дуже часто ми забуваємо про наші негативні думки, які можуть звести всі зусилля нанівець. Такі віруси заважають досягненню цілей та блокують нашу енергетику. Адже саме наша енергія та емоції відіграють вирішальну роль у виконанні бажань.

Сумніння та страхи є одним із головних вірусів, через які перекриваються всі канали достатку. Якщо ми поставили якусь мету і раптом почали сумніватися у своїх силах чи в тому, чи нам це дійсно потрібно, можна відразу ж відмовитися від задуманого. Наші страхи притягнуть саме ті ситуації, які призведуть до поразки.

Негативне мислення також може заблокувати енергію достатку. Всі ми знаємо про силу афірмацій, і багато хто вже випробував цей спосіб на власному досвіді. Відмінний приклад нам показала Луїза Хей, яка написала книгу на тему позитивного мислення та змогла самостійно впоратися із серйозною хворобою. Але на практиці працює такий спосіб не у всіх. Вся справа в тому, що, виконавши всі рекомендації і промовивши вранці необхідний позитивний настрій, решту часу люди не звертають уваги на свої думки. Багато звинувачують оточуючих, пліткують, скаржаться, зляться, бажають комусь поганого чи ненавидять. Після цього жодна афірмація не спрацює. Думати позитивно потрібно постійно, а не лише вранці чи ввечері протягом п'яти хвилин.

Дуже велику роль відіграю настановки з дитинства. Будучи дітьми, ми спостерігаємо за батьками та за їхніми сімейними стосунками. Як правило, подорослішавши і створивши свою власну сім'ю, багато хто копіює модель поведінки своїх батьків.

Дитячі настанови не лише впливають на стосунки з чоловіками, але також відбиваються на нашому фінансовому добробуті. Досить згадати усталені фрази, які ми чули кілька разів на день: «гроші — це зло», «гроші чесним шляхом не заробиш», «брудні гроші». Все це закріплюється в нашій підсвідомості, і навіть якщо до нас приходить великий прибуток, ми можемо її втратити через установки, що склалися.

Постійні скарги на життя також блокують нашу енергію. Вчиняючи таким чином, ми не лише концентруємось на негативному мисленні, але ще й надсилаємо інформацію у Всесвіт, що не задоволені тим, що маємо. Отже, Вищі Сили не бачать сенсу давати більше, тому що ви завжди всім незадоволені і якщо вже зараз вас все не влаштовує, то що ж буде, коли ви досягнете великого успіху?

Харчування є невід'ємною частиною нашого життя. Завдяки їжі ми можемо підтримувати свій організм у відмінному стані, але також забруднити його шкідливою їжею. Не дарма в народі існує приказка: «Ти те, що ти їси». Пам'ятайте, що здорове тіло здатне витримати більше навантаження та пропустити через себе більший потік енергії достатку.

Нелюбов до себе теж відіграє не останню роль, а можливо навіть одну з найважливіших. Якщо ви не впевнені у своїх силах і не бачите своїх достоїнств, іншим дуже складно буде розглянути їх. Невпевненість і нелюбов до себе також створює енергетичні блоки, які можуть не тільки зупинити енергію, а й спрацювати проти вас.

Дуже часто ми ображаємося на батьків за те, що вони не так нас виховали, або недолюбили, або просто через те, що вони не олігархи. Причин може бути безліч, але саме через них перекривається зв'язок з нашими предками, які допомагають нам і діляться своєю енергією. Звинувачуючи батьків у чомусь, ми позбавляємо себе підтримки всього роду. Тут важливо зрозуміти, що хоч би якими вони були, вони дали вам усе, що мали самі. А найголовніше, завдяки їм, ви з'явилися на світ. І лише це має значення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
більше матеріалів
/-0,35802292823792-/ /-pc-/
Top