counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку витрачають гроші


Переглядів: 36


Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку витрачають гроші

Витрачати гроші люблять усі, але роблять це по-різному. Якщо подивитися на це з точки зору астрології, можна виділити певні тенденції та особливості ставлення кожного зі знаків зодіаку до грошових витрат.

Зазвичай найбільше витрачають грошей найбільш егоїстичні та Шкідливі Знаки Зодіаку. Іноді це приносить масу позитивних емоцій тим, хто спостерігає за процесом, але не бере участі в ньому сам, дорожить своїми фінансами.

Овен

Овни витрачають гроші бездумно. Вони жбурляються купюрами праворуч і ліворуч, а потім згадують, що з магазину їм ще треба якось дістатися додому. А потім, уже вдома, вони згадають, що треба дітей погодувати, а, на жаль, нема чим. І вже насамкінець можуть згадати, а можуть і не згадати про те, що грошей більше зовсім немає. Розпоряджатися грошима їх змушує хіба велика мета: ось тоді впертість Овнів йде їм на користь.

Телець

Тельці ощадливі, але якщо їм потрібно буде пустити пилюку в очі, вони готові і розтратити свої фінансові запаси. Незважаючи на те, що цим Знаком управляє Земля, жінки-Тільці найчастіше марнотратні не менше за Овнів. Свої кровно зароблені гроші, звичайно ж, вони залишать, а от подаровані чи виграні гроші вони, швидше за все, одразу спустять.

Близнюки

Близнюкам зазвичай нема чого витрачати. Гроші у них відлітають у трубу не тільки тому, що вони люблять ділитися ними з друзями, а й тому, що у них часто є щось, що потребує постійних вкладень. Це може бути машина, коханка чи коханець, хобі — коротше кажучи, навіть у Близнюків, що працюють, грошей ви не знайдете, тому що все витрачено ще до отримання.

Рак

Раки дуже розважливі. Вони постійно витрачають, але при цьому вони завжди залишаються. Ніхто не знає, як це виходить, але це справді так. Вони витрачають винятково розумні суми. Якщо їм потрібна розкіш, то й розкіш буде розумною. Якщо у вашій родині є Рак, то доручіть грошові справи саме йому, а не комусь іншому. не пошкодуєте. Таке відчуття, що Раки живуть за фінансовими гороскопами або мають грошову магію.

Лев

Леви витрачають гроші зі смаком. Великих запасів ви у них не знайдете, бо вони спускають все на дорогі ресторани, дорогий одяг та дорогі подарунки. Треба ж пустити пилюку в очі, чи не так? На них здатні добре вплинути інші Знаки: Діва, Козеріг чи Рак. Інакше Леви просто залишаться без грошей. Витрачати вони люблять, мабуть, більше інших, зате завжди женуться за якістю послуг і предметів, що купуються, тому в результаті, на подив оточуючих, нерідко залишаються у виграші.

Діва

Діви взагалі не витрачають. Спробуйте, скажіть Діві, що потрібно сходити в магазин за якоюсь дрібничкою. Діва зробить таке обличчя, ніби ви просите про щось неймовірне і непереборне. Розлучення Діви з грошима — це дуже драматична подія, що супроводжується болем, відчаєм і страхом померти у злиднях через покупку за 50 рублів.

Терези

Терези взагалі чхали на гроші. Вони про такий низинний бік буття не думають зовсім. Це саме ті люди, які купують щось, а потім сидять і думають: Навіщо ми це купили? Причому вони не дуже марнотратні, але їх покупки абсолютно безглузді і можуть стати кошмаром для будь-якої раціональної людини.

Скорпіон

Скорпіони обережні, коли справа стосується грошових витрат. Якщо є можливість довірити це комусь безстрашнішому, вони цією можливістю обов'язково скористаються. Щоб точно не помилитися, Скорпіони за покупками ходять рідко і беруть із собою мало грошей, щоб не піддатися слабкості.

Стрілець

Стрільці — це саме ті люди, які витрачають лише за потребою. Якщо їм хочеться поїхати відпочити, то вони витрачають гроші на відпочинок. Якщо їм потрібний новий одяг, то йдуть у магазин, не думаючи про те, скільки у них всього в кишені залишилося на чорний день. Звісно, вони не боги розважливості та економії, але вони завжди мають запас, щоб машину заправити, дітей нагодувати та мамі допомогти.

Козеріг

Козероги витрачаються лише у разі нагальної потреби. Їм важко віддавати свої гроші — майже так само як і Дівам, але ними часто керує марнославство і бажання показати себе, тому іноді Козероги дозволяють собі дорогі придбання. Винятково тому, що ті покажуть усім оточуючим: статус Козерога високий, і ніякий Лев із ним не зрівняється.

Водолій

Водолії не знають слова «витрачати». Вони гроші вкладають у щось. Вкладають у свій зовнішній вигляд, у здоров'я чи бізнес. Якщо хоча б одна дрібниця говорить про те, що треба купити машину, вони її куплять. Вони люблять купувати щось нове та сучасне — телефони вони змінюють завжди дуже швидко, якщо є можливість. Техніку цей Знак поважає та любить усією душею.

Риби

Риби не марнотратні, але якщо їм чогось захотілося, то краще вони без шматка хліба залишаться. Вони куплять собі ці модні джинси чи черевики у будь-якому випадку. Потім, безперечно, посумують, що витратили останнє, що в них було, але подивляться в дзеркало і скажуть собі: «Не дарма». Це головна причина того, що Риби залишаються без грошей непередбачувано і несподівано для оточуючих.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Не завжди Місяць несе позитивну енергетику Бувають дні, коли нам самим потрібно робити кроки для залучення щас....
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас буде особливо важливо проявити свою енергію та рішучість у ....
Любовний гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття авантуризму та пристрасті приведе....
Гороскоп на 8 мая 2024 года от Тамары Глобы для всех знаков Зодиака
Гороскоп на 8 мая 2024 года от Тамары Глобы для всех знаков Зодиака
Астролог Тамара Глоба 8 травня 2024 року розкриє, які несподіванки задумали зірки для кожного з нас Зміст ....
більше матеріалів
/-0,34823393821716-/ /-pc-/
Top