counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день


Переглядів: 9


Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день

Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та докласти чимало зусиль. Крім цього, необхідно дотримуватися семи простих правил, за допомогою яких ви зможете збільшити свій достаток та покращити матеріальне становище.

У сучасному світі існує безліч способів заробити гроші ізбільшити свій дохід. Високооплачувана робота — лише один із них. Протягом життя майже кожна людина щодня відвідує роботу та виконує свої робочі обов'язки, але не завжди це допомагає нам отримати бажану суму. Сміливіші і цілеспрямовані люди починають свою справу, відкривають бізнес і роблять все, щоб він розвивався і приносив гроші. Однак цей спосіб досить ризикований: мало хто зможе справитися з суворими реаліями бізнесу. Інвестиції, ігри на біржі, лотереї — теж не найнадійніші способи заробити гроші. У цьому випадку у багатьох людей виникає питання, як отримати матеріальний добробут швидко і без великих фінансових втрат. Ви зможете знайти відповідь самостійно, а допоможуть вам сім корисних правил на кожен день.

7 золотих правил залучення грошей

Самі монети чи купюри ще нікого не зробили щасливим. Однак грошова потреба може зруйнувати наше щастя та знизити самооцінку. У такі моменти нам здається, що ми не можемо стати успішними, що у нас не вистачає сил чи ділової хватки для того, щоб заробити бажану суму. З цього виходить, що гроші все ж таки відіграють важливу роль у нашому житті. Експерти розкажуть вам, як скоротити витрати і вже найближчим часомполіпшити своє фінансове становище.

Навчіться економити. На перший погляд ця порада здається банальною, адже кожен з нас розуміє, що економія — найкращий спосіб захистити свій бюджет від незапланованих витрат. Однак багато людей примудряються провалитися вже на цьому етапі. Вирушаючи в магазин з метою купити продукти або витратитись на побутові потреби, ви повинні скласти список і суворо дотримуватися того, що там написано. Крім того, не потрібно брати із собою багато грошей. Заздалегідь розрахуйте зразкову суму, яку ви можете витратити, та не відхиляйтеся від неї навіть на кілька рублів. Якщо ви постараєтеся дотримуватися цього золотого правила, то незабаром ваше фінансове становище покращиться, а непотрібних речей у вашому будинку стане менше.

Намагайтеся не витрачатися на розваги. Провести час весело і з користю можна і вдома, а ось зайві витрати на розваги не зроблять вас щасливими. Відвідування розважальних закладів, ресторанів лише тимчасово порадує вас, а грошей ви витратите чимало. Прогулянки парком, спілкування з близькими, заняття спортом — все це ви можете робити безкоштовно, і від цього ви отримаєте не менше позитивних емоцій, ніж від проведення часу в барі або нічному клубі. Також ви можете відвідувати недорогі заходи, займатися медитаціями або приділити час саморозвитку. Подібні заняття корисні не тільки для вашого гаманця, а й для вашого життя загалом.

Не давайте і не беріть гроші в борг. Займати та брати гроші в борг — не найпозитивніша звичка. Вона позначається не лише на вашому бюджеті, а й на стосунках із близькими. Позикові кошти все одно колись доведеться віддавати, а значить, вони ощасливлять вас лише на короткий час. Крім того, не рекомендується позичати гроші друзям та знайомим. По-перше, є ймовірність, що вам їх зовсім не повернуть, а очікування обіцяного лише погіршить ваші стосунки з другом. По-друге, щира допомога має бути безоплатною, а значить, і допомагати ви повинні від щирого серця, не чекаючи віддачі. Якщо ваші близькі зіткнулися з фінансовими труднощами, а бажаєте допомогти їм, просто подаруйте їм необхідну суму. Життєвий досвід показує, що доброта і щедрість людини ніколи не залишаються нерозділеними.

Навчіться відкладати гроші. Напевно, у дитинстві у кожного з вас була скарбничка, куди ви складали гроші, знайдені на вулиці або подаровані батьками. Зараз ви можете придбати таку саму скарбничку і продовжити дотримуватися корисної традиції. Якщо ви сходили в магазин і у вас залишилося навіть невелике здавання, не потрібно прибирати його назад в гаманець: краще відкладіть її і в майбутньому витратите на те, що вам дійсно необхідно. Якщо ви бажаєте накопичити велику суму грошей, то заведіть особистий рахунок у банку або окрему банківську картку, куди ви щомісяця переводите частину своєї зарплати. Головна перевага цих способів полягає в тому, що ви не зможете витратити накопичені гроші будь-якої миті і захистите себе від подібних спокус.

Не потрібно «жити одним днем». Це правило здатні дотримуватися небагато, адже часом ми зовсім не замислюємося про складнощі майбутнього. Напевно, деякі з вас хоча б раз у житті піддавалися хвилинним бажанням. Наприклад, побачивши на вітрині річ, що сподобалася, ми негайно хочемо придбати її, не замислюючись про наслідки. Незабаром виявляється, що вона не приносить нам не тільки користі, а й радості, і єдине, що вона робить — продовжує припадати пилом у кутку. Скоротивши витрати на свої тимчасові потреби, ви не тільки навчитеся заощаджувати, але й покращите своє матеріальне становище, а також захистіть себе від марних витрат.

Плануйте свій бюджет. На думку успішних фінансистів, головний секрет фінансового успіху — це вміння планувати. Ви повинні замислюватися не тільки про те, що вам потрібно сьогодні, а й про своє майбутнє. Саме тому важливо складати план витрат. Насамперед потрібно оплачувати рахунки, а значить, і у списку вони мають бути найпершими. Потім ви повинні внести до свого списку те, без чого ви просто не зможете жити. До цього пункту відносяться продукти, побутова хімія, а також речі першої необхідності. Засоби, що залишилися, ви можете відкласти або витратити на особисті потреби. Однак для того, щоб грошова магія: як поводитися з фінансами, щоб їх ставало більше. s-finansami-cht.html">набути фінансового благополуччя, потрібно навчитися не тільки планувати свій бюджет, а й збирати гроші.

Розплачуйтесь готівкою. Оплачуючи покупки за допомогою картки, ви не завжди можете контролювати витрачені кошти. Коли ж ви розплачуєтеся "живими грошима", то витратити більше, ніж ви планували, буде набагато складніше. Звісно, зберігати гроші на банківській карті набагато безпечніше, але не вигідніше. Однак це не означає, що ви повинні відмовитися від її використання. У вашому гаманці завжди має бути хоча б невелика сума готівки, і тоді ви зможете помічати та контролювати свої витрати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів
/-0,20534491539001-/ /-pc-/
Top