counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Правило 20 хвилин: як почати діяти та прийти до успіху


Переглядів: 6


Правило 20 хвилин: як почати діяти та прийти до успіху

Щоб виробити звичку або просто добитися успіху, іноді доводиться прикладати колосальні зусилля. І тим образніше буває, коли все це обертається черговою справою, кинутою на середині. Але знаючи, скільки часу на день потрібно приділяти занять, щоб прийти до успіху і досягти позитивних результатів, ви приємно здивуєтеся. Цей час складає лише 20 хвилин!

20 хвилин на день допоможуть вам розпочати ранкову гімнастику, кинути палити, взятися за рукоділля, вивчення програмування та зробити багато іншого. Що найцікавіше, так це відсутність будь-яких обмежень у методі 20 хвилин. Це правило працює на будь-які заняття — починаючи від збирання та закінчуючи музикою. 20 хвилин вистачає, щоб побороти лінощі та підвищити мотивацію. Природно, в майбутньому доведеться збільшити цей час, але навіть залишивши його на цьому базовому рівні, ви досягнете суттєвого поступу.

Як почати діяти

Крок перший: отже, все починається з ідеї. Визначте собі, що вам потрібно робити. Візьмемо найпростіший приклад — прибирання будинку. Настає день, і ви розумієте, що вдома настав час прибратися, причому ґрунтовно. Саме час розпочати діяти, але не треба виділяти цілий день. Навіть сама ледача людина< /strong> може витратити на прибирання 20 хвилин. Побудуйте собі план — з чого ви почнете, як продовжите і чим закінчите ваш процес.

Крок другий: перший раз — він найскладніший. Спробуйте витратити 20 хвилин на те, що запланували. У разі прибирання можна почати винос сміття і викидання всього зайвого. 20 хвилин вистачить із головою, щоб обійти весь будинок у пошуках непотрібних речей.

Цей самий прийом працює і з іншими справами. Вирішили написати книгу? За 20 хвилин ви можете написати зміст і написати кілька цінних ідей. Взялися за іноземну з нуля? Почніть виписувати перші слова.

Крок третій: спробуйте повторювати дії щодня. Це дуже важливо, оскільки саме 21 день потрібно на вироблення корисної звички. Після 21 дня повторень, вам вже не потрібно буде примушувати себе — все відбуватиметься самостійно.

Зрештою, збільшення часу. Тепер, коли ви навчилися, саме час збільшити час повторень. Перетворіть правило 20 хвилин на правило 30, і справа піде ще швидше.

Пам'ятайте, що для людини немає перешкод. Наш найбільший ворог — це ми самі та установки, які можуть нам заважати. Якщо у вас є бажання перетворити себе та своє життя, то у вас все вийде. А починати треба з малого, бо так можна пристосувати свій організм до будь-якої справи чи процесу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,39216184616089-/ /-pc-/
Top