counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику


Переглядів: 23


Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику

Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки. Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить апатія. Це остання стадія лінощів, на якій здається, ніби світ втратив фарби.

Позбутися цього можна, причому не так вже й багато для цього знадобиться зусиль, але знайти в собі сили все ж таки доведеться. Справа в тому, що лінощі та апатія народжуються з багатьох причин. Ці причини можна звести нанівець, уникнувши появи проблеми як такої. У випадку з лінню потрібні кардинальні заходи та особливе бажання. Підвищуйте свою енергетику — це найкращий спосіб жити повним життям і не мати проблем із мотивацією.

Як народжується апатія

Апатія — це крайня форма лінощів. Вона робить людей безсилими, слабкими і позбавленими будь-якої мети. Мабуть, найточнішим описом буде відсутність малих та глобальних планів на життя.

Спочатку ви просто лінуєтеся щось зробити, потім розумієте, що лінь не така вже й погана, тому що з нею можна змиритися. Далі ви просто втрачаєте бажання рухатися вперед, без емоцій рухаючись протягом життя, дозволяючи йому нести вас туди, куди завгодно йому. Це призводить лише до депресій: коли життя змушує вас вставати з колін, ви вже не можете цього зробити, тому що порожнеча захопила вашу свідомість.

Справа в тому, що приходить апатія повільно, але часто ми просто не помічаємо її настання. Вона небезпечна своєю уявною невинністю, адже, по суті, ви нічого поганого не робите, а просто пливете за течією, забувши про все на світі. Це вир, хиткі піски життя, з яких вибратися дуже важко.

Позбавлення апатії та лінощів

Крок перший: визнання проблеми. Позбавлення будь-якої проблеми починається з визнання. Якщо ви знаходитесь в апатії або лінуєтеся щось робити, але не надаєте цьому значення або не визнаєте цього, вилікувати вас буде неможливо. Скажіть собі: «Мені потрібна допомога». Будьте впевнені на сто відсотків у тому, що ви зможете стати кращими, позбутися недуги.

Крок другий: мотивація. Якщо у вас є бажання привести своє тіло в порядок, знайти свою любов чи роботу, але ви не можете знайти в собі сили, мотивуйте себе, адже причиною лінощів є відсутність цілей . У цьому вам може допомогти будь-що — мотивуючі відео в інтернеті, підтримка близьких, самомотивація за допомогою афірмацій типу: «Я — сильна особистість», «Я вже на шляху до успіху». Повторюйте собі це, щоб вигнати з голови негативні програми, які міцно засіли у свідомості.

Крок третій: починайте з малого. Не варто відразу намагатися працювати над собою 24 години на добу. Все має поступати поступово. Займайтеся саморозвитком щонайменше 20 хвилин на день. Через 21 день у вас виробиться звичка. Саме це стане вашим фундаментом. Через місяць ви вже забудете, що колись були схожі на мляве тіло, позбавлене цілей. Ви просто прокинетеся вранці і зрозумієте: «Я перетворився». Це буде найприємніший ранок у вашому житті.

Крок четвертий: закріплення успіху. Коли ви зрозумієте, що почали ставати кращими, витривалішими по відношенню до лінощів і апатії, збільшуйте навантаження. Шукайте собі нові хобі, захоплення. Присвячуйте цьому все більше часу свого життя. Рухайтеся вперед, розширюючи кругозір. Не зупиняйтеся на досягнутому, тому що застій у розвитку знижує енергетику.

Крок п'ятий: здоровий спосіб життя. Коли ви відновилися, слід припинити вживати багато жирної їжі і відмовитися від алкоголю та сигарет. Можливо, у цьому і була ваша проблема — тоді займіться спортом, якщо причиною апатичності була залежність. Немає необхідності піднімати тяжкість — бігайте вранці і робіть прості вправи.

Перемогти ліньки непросто, але можливо і під силу кожному з нас. Усі ми люди, і всі ми маємо право на помилку. З апатією зустрічаються всі хоча б один раз. Це нормальний перебіг життя, тому що помилки та проблеми роблять нас сильнішими.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів
/-0,35125398635864-/ /-pc-/
Top