counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Порада дня: як розподілити час і сили, щоб усе встигнути


Переглядів: 7


Порада дня: як розподілити час і сили, щоб усе встигнути

Спочатку визначтеся зі списком справ. Є більш-менш важливі заняття на день, є такі, які все ж таки можна відкласти на завтра. Беріться за ті завдання, які не можна відкласти в довгу скриньку. Уявіть, скільки приблизно часу у вас це займе, і поєднайте з робочим графіком. Таким чином, розпишіть весь тиждень відразу або складіть розпорядок тільки на наступний день. Ви зможете визначитися, до якого числа і що необхідно встигнути, а всі другорядні рішення ухвалите у вільний час.

У кожного предмета має бути своє місце. Тоді ви не будете витрачати час на пошуки терміново необхідного степлера або телефон, що невідомо де опинився в черговий раз. Важливі предмети та речі повинні знаходитися в найдоступніших місцях, а те, чим ви користуєтеся рідко, можна прибрати на полиці вище. Це корисно й у організації робочого простору теж. Щодо комп'ютера та інформації, що міститься в ньому, правило також працює: корисно розсортувати файли так, щоб не плутатися, і назвати папки зрозуміло для себе.

Добіться, щоб у вас ці дії увійшли до звички. Як і все необхідне для виконання щодня. Повторюючи те саме протягом місяця, ви доведете дію до автоматизму і самостійно почнете його виконувати, практично не замислюючись. Таким чином, сформувавши звичку, ви не витрачатимете час на роздуми, що і як робити, а просто діятимете.

Домашні обов'язки забирають пристойну кількість нервів, енергії та часу. Одна людина не повинна звалювати все на себе. Тому розподіліть відносини між домашніми. Кожен має роботу чи навчання, а будинок потребує чистоти. Можна скласти графік чергувань або миття посуду, домовитися, хто миє підлогу, а хто пилососить і протирає пил — так буде легше господині, і водночас подібна політика зблизить сім'ю.

На першому місці за поїданням часу стоять, звичайно, телевізор та інтернет. Виключити їх з життя не можна, оскільки це джерела необхідної інформації. Але обмежити час, що витрачається на них, можна. Плюс до всього, подумайте про здоров'я, адже довгий перегляд у монітор погано позначається на зорі.

Обов'язково відведіть 8-9 годин на сон. Якщо не висипатиметеся, то не отримаєте достатньо сил, щоб виконати все заплановане. Людина, що не виспалася, все робить повільніше, при цьому змушена пити багато кави або міцного чаю. Більше того, падає мотивація, хоч би якими важливими були справи. Людина хоче спати, і організм із неї законно вимагає необхідного відпочинку.

Наслідуючи це простим правилам, можна заощадити дорогоцінний час, використовуючи його потім для читання, зустрічей з друзями та всього, що завгодно. Будьте успішні


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
більше матеріалів
/-0,3774778842926-/ /-pc-/
Top