counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів


Переглядів: 37


Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів

Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки. Характерною відмінністю однієї аури від іншої є її колір, який можна визначити завжди.

Важливо розуміти, що біополе та аура — це по суті те саме поняття, що відноситься до різних областей. Задаючи питання про те, що таке аура людини, слід зрозуміти, що все в нашому світі взаємопов'язане, тому що кожен сантиметр простору пронизаний невидимими нитками, що з'єднують наші свідомості в єдину мережу Всесвіту.

Як побачити ауру

Почнемо з того, що побачити свою ауру досить складно, тому що подивитися на себе ви можете лише через дзеркало, а воно спотворює енергетичні хвилі біополя. Про себе ви можете лише дізнатися, яка сила вашої аури. Всього є 7 ознак сильного біополя, серед яких — хороша опірність хворобам, наявність лідерських здібностей, відсутність настирливих проблем, удача у справах тощо.

Щодо оточення важливо знати колір аури. Дізнатися про її колір допоможе лише спеціальна методика, популярна у всьому світі. Дізнавшись колір аури, ви зможете передбачати дії людей, передбачати майбутнє і бути у всеозброєнні завжди та скрізь.

Є найпоширеніший спосіб побачити ауру іншої людини. Отже, встаньте чи сядьте так, щоб побачити людину на монотонному сірому чи білому тлі. Робиться це лише з реальною людиною, а не з фотографією чи відеозаписом, тому що ауру неможливо сфотографувати. Вам знадобиться повна тиша та зосередженість, але згодом ви зможете навчитися бачити ауру без подібних умов.

Намагайтеся побачити людину повністю, дивлячись на неї і як би не бачачи якихось конкретних частин її тіла. Зосередьтеся на людині, забувши про життя навколо. Очистіть свій розум від думок, тому що думки пов'язані із зором, з тим, що ви бачите. Через деякий час ви побачите навколо людини тьмяне світло, колір якого і буде аурою. Це звучить дуже просто, але такі вправи вимагають величезної концентрації, тому тренуватися варто спочатку з тими, хто теж хоче навчитися цього. Згодом ви зможете визначати ауру швидше.

Яка буває аура людини

Колір аури — це її єдина характеристика. Квітів у біополя може бути не так багато, так що ми розповімо про кожен з них:

Білий. Біла аура — це не найпоширеніший тип, тому що подібний колір мають люди з неймовірно сильним шостим почуттям. Такі люди незвичайні багато в чому, вони розуміються на мистецтві і, швидше за все, мають особливий дар.

Чорний. Найнегативніший колір. Чим він темніший, тим гірша людина, яка стоїть перед вами. Таке біополе означає, що перед вами егоїст, здатний все заради себе, своєї кар'єри, своїх цілей. Він не зважає на інших і може зрадити вас у будь-який момент.

Жовтий. Якщо ви зустріли людину з жовтим біополем, то вона має талант, але не унікальний. Такі люди життєрадісні, миролюбні і вважають за краще не йти на конфлікти. Вони рідко хворіють та страждають від депресій.

Блакитний. Блакитна аура — це те, що є у будь-якої спокійної людини. Такі люди ведуть розмірене життя, практично або повністю позбавлені пороків та шкідливих звичок.

Зелений. Люди з біополем зеленого кольору на генетичному, енергетичному рівні позбавлені якихось недуг або схильні їх не помічати. Це дуже стійкі чоловіки і жінки, яким важко знайти щастя, але якщо вони все ж таки знайшли його, то не відпустять ніколи.

Синій. Темно-синя аура говорить про те, що людина схильна до впливу ззовні, але вміє структурувати вхідну інформацію. З такою аурою можна йти в математики, програмісти, працювати з точними науками. Ці люди нервові, нестабільні, але добрі у душі.

Червоний. Червона аура — це ті, хто завжди віддає себе, але любить і отримувати увагу людей. Такі люди дуже динамічні, надзвичайно харизматичні та наділені лідерськими талантами.

Помаранчевий. Помаранчева аура — це щось середнє між жовтою та червоною за своїми властивостями. Помаранчеве біополе належить тим, хто завжди вміє знаходити мотивацію собі та інших. Поруч із такими людьми натхнення приходить до вас саме собою.

Фіолетовий. Колір індиго, фіолетовий — це аура таємничих та цікавих особистостей, які самі не можуть зрозуміти себе до кінця. Ці люди можуть ображатися, мстити, ненавидіти, але вони легко остигають.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,44132804870605-/ /-pc-/
Top