counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Як визначити колір аури за допомогою нумерології


Переглядів: 28


Як визначити колір аури за допомогою нумерології

Аура — це те, що має кожен з нас. У когось вона сильніша, у когось слабша, але в одному ми всі сходимося: ауру можна покращити, зміцнити. Для цього потрібне лише щире бажання.

Визначити колір своєї аури, а отже, і сильні сторони своєї особистості вам допоможе нумерологія дати народження. Цифри оточують нас усюди і завжди – така сутність Всесвіту. Енергетичні хвилі, що пронизують простір та матерію, впливають на нашу ауру, силу якої можна оцінити за допомогою простих нумерологічних розрахунків.

Що таке аура людини

Уявіть собі, що довкола вас є невидима капсула, в якій ви живете. У кожної людини буває таке дивне почуття, коли вона знаходиться поруч із кимось і розуміє, що їй добре чи, навпаки, незатишно. Почуття дискомфорту свідчить про те, що аура співрозмовника не гармоніює з вашою. Це може бути навіть енергетичний вампір, який висмоктує з вас життєву силу.

Розміри вашого біополя — це приблизно відстань витягнутої руки. Це та сама капсула, в якій ви завжди знаходитесь. Якщо ваша аура перетнеться з позитивною і відповідною вам аурою іншої людини, то ви відчує приплив сил і гарного настрою. В іншому випадку, як було сказано вище, вам захочеться піти подалі. Коли в одному приміщенні багато людей, можна говорити про таке поняття, як аура місця. Не місце впливає на настрій людей, а люди створюють настрій у певному місці.

Як визначити колір аури

Є важливе поняття — колір аури. У кожної людини свій колір, причому від дня народження до останнього подиху. Він незмінний. Змінюється лише сила енергетичного біополя. У депресивних, злих і сумних людей аура тьмяніє, а у позитивних, добрих і веселих вона стає яскравішою.

За датою народження можна дізнатися, який колір вашої аури, а отже, і ваші сильні та слабкі сторони. Складіть усі цифри вашої дати народження. Наприклад, якщо ви народилися 15.11.1977, то у вас вийде 1+5+1+1+1+9+7+7= 32. Далі, якщо у вас вийшло двоцифрове число, як у прикладі, складете числа ще раз. 3+2=5. Важливий момент полягає в тому, що не потрібно складати дві одиниці та дві двійки, якщо вийшли числа 11 або 22. Це важливі цифри, яким приписані свої власні кольори.

1. Якщо у вас вийшла одиниця , то колір вашої аури — білий. Таке біополе говорить про те, що ви є ідеалістом. Нехай це проявляється не у всіх сферах життя, але певне прагнення до ідеалу у вас все ж таки є. Люди, які мають біле біополе, частково позбавлені оцінного сприйняття світу, тому рідко відчувають проблеми з емоціями. У таких людей трохи справжніх друзів, бо вони часто тримають від себе подалі від усіх, хто їм чимось не подобається. Вони не бояться самотності. Вони майже завжди пізно заводять свою родину.

2. Двійка говорить про те, що колір вашої аури — червоний. Цим людям подобається дух суперництва. Вони егоїстичні, войовничі та безпринципні, але не завжди. У коханні люди з таким біополем дуже гарячі та емоційні. Такі якості допомагають їм процвітати також і в бізнесі і швидко підніматися кар'єрними сходами. Якщо ваше число - Двійка, а колір аури червоний, то ви природжений лідер та досить сильна особистість загалом, але у вас багато ворогів та суперників.

3. Трійка — це число зеленої аури. Зелений колір є невидимим щитом, що захищає вас від хвороб і поганого настрою. Люди із зеленим кольором аури завжди знають, чого хочуть від життя, тому рідко потрапляють у незручні ситуації. Вони добре вміють планувати справи на майбутнє і не затягують із вирішенням нагальних проблем, тому вони завжди мають вільний час. Більшість довгожителів мають зелений колір аури. Таке біополе допомагає тримати організм у тонусі та чинити опір хворобам.

4. Якщо сума цифр вашої дати народження дала чотири, колір вашої аури — синій. Цей колір надає біополі особливу силу. Люди з цим кольором мають найкращу інтуїцію з усіх. Крім шостого почуття, у вас є потенціал для того, щоб стати справжнім екстрасенсом чи цілителем. Ви, мабуть, помічали, що до вас звертаються за допомогою, за порадою. Ви створюєте враження людини, яка розуміється на житті. Вам ці знання можуть допомагати досить рідко, але навколишнім вони допомагають завжди.

5. П'ять — число, що говорить про те, що колір вашого біополя — блакитно-бірюзовий. Цей колір робить людину спокійною і в міру холодною. Люди з таким кольором аури найрідше страждають від депресій. Більшість великих спортсменів мають бірюзову ауру, тому що вона дає терпіння та стійкість. Також такі люди добре справляються з точними науками.

6. Шістка — це число, що каже, що колір вашої аури — помаранчевий. Помаранчевий знаходиться десь між жовтим і червоним, тому він наповнений життєвою енергією, гарним настроєм, силою духу та завзятістю. Люди з помаранчевою аурою обожнюють довгі розмови, вони цінують кожен момент свого життя. Це найжиттєрадісніші та найсвітліші, найвеселіші люди з усіх.

7. Сімка в нумерології дати народження нерозривно пов'язана з жовтим кольором аури людини. Із самого народження такі люди здаються інопланетянами. Вони від інших практично всім. Згодом це відбувається, тому що дорослішання вчить їх тому, що в деяких речах оригінальність не завжди вітається. Так чи інакше, але щодо швидкості навчання, то тут рівних цим людям просто немає.

8. Рожевий колір аури відповідає вісімці. Рожева аура робить свого господаря поціновувачем мистецтва, причому у будь-яких його проявах. Більшість таких людей процвітає в письменстві, малюванні, музиці, танцях і так далі. Таке біополе здатне зробити свого носія самостійним із раннього віку. За типом темпераменту ці люди найчастіше є флегматиками.

9. Дев'ятка — це фіолетова аура. Такі люди обожнюють суспільство і прагнуть зайняти в ньому найвигідніше становище. Вони люблять все нове, сучасне. Причина проста — такі люди дивляться далеко у майбутнє, бо не звикли стояти дома. Іноді це заважає їм насолоджуватися реальним моментом життя, проте допомагає позбутися зайвого негативу.

11 та 22 — це два особливі числа, яким відповідає золотий та срібний колір. Люди «золоті» винахідливі, розумні та мають чудове почуття гумору. Їхнє покликання — це любов, якій вони присвячують усе своє життя. Найчастіше їхній перший шлюб не приносить їм задоволення, але з другого разу все виходить так, як треба. Вони, як ніхто інший, знають, що їм необхідно для повноцінного щастя в житті, тому часу даремно не втрачають.

Срібний колір аури — це колір захисту. Це непробивні особи, які не бояться нічого і нікого. Єдине, що їм потрібно — це правильна та ефективна підтримка близьких людей, бо без неї життя може стати хаосом. Це найдбайливіші батьки та найкращі, вірні друзі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,37117910385132-/ /-pc-/
Top