counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Астрологи про Юпітера: енергетика найбільшої планети


Переглядів: 8


Астрологи про Юпітера: енергетика найбільшої планети

У кожної планети є своя енергетика, своя мета та свої засоби впливу на людей. Астрологи знають, як Юпітер впливає на нас, кому його енергетика позитивна, а кому — руйнівна.

У міфології Юпітер є верховним Богом. Серед планет він є не завжди і не для всіх. Сила цієї планети немає очевидної актуальності більшість Знаків Зодіаку. Простіше кажучи, сприятлива енергетика, що виходить від Юпітера, є такою лише для деяких людей. Те саме стосується і негативної сили планети.

Головні особливості Юпітера

Енергетичні особливості цієї планети обумовлені її фізичними даними. По-перше, Юпітер — найбільша планета. Цей велетень має площу в 120 разів перевищує Земну, об'єм у 1300 разів перевершує Земну і масу, яка більша за масу всіх інших планет разом узятих. Багато людей думають, що Юпітер впливає на життя людей сильніше за інші планети, але в астрології це визначається не тільки масою і розмірами планети, але і її близькістю до Землі.

Юпітер знаходиться досить далеко, тому його дія здійснюється повільно, плавно, але має глибокий характер. Він не такий динамічний як, наприклад, Меркурій, Марс чи Венера. Коли він не перебуває в посилюючих його аспектах з іншими планетами або Сонцем, то він спокійний і повільний.

Яка астрологічна роль Юпітера

Ця планета має позитивну, добру енергію, але не для всіх з нас вона позитивна. Серед усіх Знаків Зодіаку слід виділити лише два, яким Юпітер допомагає абсолютно завжди: Риби та Рак. Це невипадково тому, що цими людьми керує сила стихії Води. Риби та Раки люблять спокійність і впевненість у завтрашньому дні. Для них важливо отримувати постійну, але не контрастну енергетичну підтримку, на що й здатний Юпітер.

Ця планета допомагає Ракам та Рибам абстрагуватися від нав'язаної думки суспільства, від стереотипів. Коли Юпітер сильний, представникам водних знаків легше зберігати свою енергетику, свою унікальність. Він надихає, робить людей оптимістичнішими в довгостроковій перспективі.

Цей космічний гігант допомагає створювати людям нові зв'язки, підвищувати свій авторитет у суспільстві, організовувати якісь важливі зустрічі та заходи. Юпітер розповідає самоствердженням, допомагаючи Ракам і Рибам відчувати себе повноцінними особистостями навіть у періоди повної відсутності впевненості у собі. Ще він підвищує інтуїцію, яка потрібна не лише творчим особистостям, а й тим, хто змушений постійно шукати вирішення непростих життєвих завдань.

Юпітер негативний дляБлизнюків, Дів та Козерогів. Енергія Повітря у Близнюків легка та невимушена, тому сильний Юпітер тягне цих людей до землі, змушуючи плутатися у сумнівах. Він знижує їхню впевненість у собі, заважаючи добуватися успіху у любові та фінансах. Для Дів і Козерогів, які є представниками стихії Землі, сила Юпітера теж негативна, але трохи інакше. Ці люди розважливі та обережні, але в дні активності найбільшої з планет можуть ставати жадібними, дріб'язковими, закритими.

Юпітер у посилюючих його аспектах може робити людей нахабними, нахабними та дуже імпульсивними. У періоди підвищеної сили цієї планети Діви, Козерога та Близнюки можуть бути невгамовними, через що страждають не стільки вони, скільки інші люди, з якими вони взаємодіють. Загострюється любов до шкідливих звичок. У довгостроковій перспективі це теж актуально, але значно меншою мірою. Юпітер діє для багатьох людей непомітно, тому людині стає зрозуміло, що вона рухається неправильним шляхом не відразу.

Саме через зміну активності Юпітера багатьом людям здається, що зміни в їхньому житті пов'язані з приходом літа або настанням весни після довгої і холодної зими. Насправді це найчастіше пояснюється початком ретроградного руху планети. Коли воно приблизно збігається з початком нової пори року, нового життєвого етапу, то здається, ніби все змінюється якимсь чарівним чином.

Взагалі, ретроградність Юпітера на тлі інших планет не така вже й небезпечна. Дія цього гіганта уповільнена і важка, тому і зворотний рух не відчувається контрастним. У більшості випадків люди просто відчувають якусь дивну наснагу або, навпаки, душевну порожнечу. Через кілька місяців це відчуття минає.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
більше матеріалів
/-0,38962388038635-/ /-pc-/
Top