counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Фен-шуй: які кольори залучають гроші


Переглядів: 23


Фен-шуй: які кольори залучають гроші

Східна філософія фен-шуй допомагає зрозуміти процеси, що відбуваються навколо нас, з погляду енергетики. Мудрість цього вчення каже, що чудовим способом залучення грошей є кольоротерапія.

Кожен колір має свою особливу енергетику. З цим повністю згодні всі школи психології, які теж відзначають той факт, що кольори здатні пробуджувати в нас різні почуття, починаючи від страху і закінчуючи любов'ю. Якісь кольори є провокаторами, а якісь, навпаки, заспокоюють людину. Раніше ми писали про 12 правил, які допомагають зберігати енергетику. Це основа, до якої чудовим доповненням може стати метод стимуляції квітами.

Механізм дії кольору

Гроші приваблює не сам колір, а наслідки його впливу на людину. У кожному відтінку закладено свої можливості, які визначив Всесвіт. Це дуже просто зрозуміти, оскільки кожен з нас розуміє, що надлишок червоного кольору, наприклад, сильно нервує, виводить із себе, провокує. Уявіть собі білі стіни — вони повністю нейтральні, але є відчуття того, що чогось не вистачає. Якщо ви пофарбуєте стіни у жовтий колір, то з настроєм у вас, може, все й буде добре, але спробуйте уявити собі, як важко буде зосередитись на справах у такому будинку.

Думки фахівців фен-шуй та психологів не розходяться, але пояснення механізмів впливу у них різні. З погляду фен-шуй, залученням удачі в грошах і в будь-якій іншій сфері життя займається енергія Ці, для залучення якої необхідні спеціальні методи. Психологи ж вважають, що саме колір має особливу силу, яка допомагає успіху знаходити шлях до нас.

Які кольори залучають гроші за фен-шуй

Кращі грошові відтінки: червоний, синій, чорний, помаранчевий. Червоний колір покращує циркуляцію енергії Ці по дому. Використовуйте його для того, щоб удача завжди була з вами. Робити це можна кількома способами:

Спосіб перший: червоні стрічки. Розвісьте червоні стрічки перед входом у квартиру. Лінія від вхідних дверей до вікна або стіни є головною жилою, по якій тече вся енергія в будинок. Повісивши червоні стрічки так, щоб вони вільно звисали зі стелі, ви приваблюєте успіх у свій будинок. Відповідно, цей успіх можна направити в будь-яке потрібне русло.

Спосіб другий: червоний колір одягу. Червоний колір збуджує нервову систему, що викликає дух у людей. Саме тому червоний є найпопулярнішим кольором у виробників спортивних машин. Крім червоних можна використовувати сині відтінки, які покращують пам'ять, мислення і загострюють інтуїцію. Цей колір підійде для тих, хто займається розумовою працею і не збирається вступати в бій за кар'єрне зростання. Сині відтінки допоможуть вам вигадати щось унікальне або просто зосередитися на складному проекті. Чорний колір, про магію якого ми писали раніше, теж не обходитиме стороною, оскільки він допомагає справляти враження на оточуючих людей. Він говорить про якусь таємницю, приховану у вас. Це можна використати у моменти важливих переговорів, ділових зустрічей. Вдайтеся до допомоги не одного кольору, а їхньої сукупності. Розбавляйте кожен колір іншими відтінками, оскільки це більш естетично та ефективно в енергетичному плані.

Спосіб третій: використання червоного каміння-талісманів. Мудреці фен-шуй вірять, що червона яшма, рубін та гранат приносять неймовірний фінансовий успіх своїм власникам. Якщо ви знаходитесь вдома, то кладіть це каміння біля дзеркала в передпокої. Також у дзеркала бажано наявність монет та фігурок трилапої жаби або дракона. Коли ви виходите на вулицю або йдете на роботу, то ці камені-талісмани повинні бути поряд з вами. Їх не обов'язково одягати як прикрасу — достатньо, щоб вони були поряд з вами.

Інші кольори можна використовувати окрім створення стилю ще й у створенні інтер'єру будинку. Синій підійде для робочого кабінету, чорний для вітальні, помаранчевий та червоний для спальні. Світлі відтінки повинні розташовуватися вище, ніж темні, тому що це дозволить негативним емоціям залишатися внизу, не турбуючи ваш розум.

Поради психологів

За великим рахунком, психологія має той самий погляд на магію кольору, що й фен-шуй, але є кілька важливих моментів, про які слід згадати.

По-перше, психологи радять обирати колір одягу залежно від настрою та обставин. Червоний може зробити вас дратівливими, коли ви на межі і готові вибухнути. Чорний може змусити колег і партнерів сприймати вас надто серйозно, а синій направити вас неправдивим слідом, позбавивши можливості кар'єрного зростання.

По-друге, не завжди якийсь певний відтінок здатний викликати конкретні почуття. Ваша впевненість та енергетичний рівень теж відіграють важливу роль. Не розраховуйте, що чорний костюм зробить всю роботу. Він може допомогти, але сподіватися на порятунок у складній ситуації лише на нього не варто.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,70248508453369-/ /-pc-/
Top