counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

12 правил, які допоможуть зберегти енергетику


Переглядів: 15


12 правил, які допоможуть зберегти енергетику

Енергетика людини — це рушійна сила кожного з нас. Що робити для підтримки її на належному рівні? Скористайтеся нашими порадами та будьте завжди на висоті.

Жалість до себе

Так, буває дуже важко, і не завжди людина отримує те, чого бажає. Але чим більше ви шкодуєте і співчуваєте самому собі, тим менше ви дієте. А саме дія є єдиним способом досягти чогось. Якщо людина шкодує себе, вона може впасти в депресивний стан, що вже не найкраще позначається на енергетиці. Адже це — важкі гнітючі почуття. Водночас, шкодуючи себе, людина може просто вибирати легку та зручну позицію жертви, перекладаючи свої справи на інших.

Ставлення до невдач

Навіть у найуспішніших людей трапляються провали. Але було б нечесно, якби всі лаври діставалися комусь одному. Можливо, так Доля дає вам урок. Просто будьте готові до можливих провалів та сприймайте ситуацію як стимул до розвитку, а не як привід для депресії.

Контроль почуттів та емоцій

Для того щоб енергетика була в нормальному стані, необхідно обов'язково контролювати себе. Перепади емоцій, переживання негативних почуттів та злість підривають вашу психіку та порушують енергетичну оболонку. Уявляєте, скільки всього задіяно в організмі, коли людина злиться? Це практично стрес. Він і так є супутником сучасних жителів міст. То навіщо ж зайвий раз самостійно підривати власне здоров'я? Навчіться контролювати себе і легше ставитися до неприємних дрібниць.

Боязнь самотності

Будь-який страх погано впливає на вашу психіку та енергетику. Тому потрібно навчитися з ним боротися. Тим більше, коли йдеться про залежність від людей. Фактично страх самотності показує, що ви не до кінця самостійні. Отже, треба вчитися бути більш незалежною людиною.

Ваша реакція на життєві ситуації

Не все залежить від нас, оскільки у світі відбувається постійна взаємодія, і фактично чогось абсолютно автономного немає. Отже, цю взаємодію можете давати збої. Щоб не псувати власне енергетичне поле, менше скаржтеся на дрібниці і приймайте деякі ситуації як належне. Ваша реакція та ставлення до проблеми часом вже є половиною вирішення проблеми.

Прояв влади

Людина, яка чогось досягла, отримує владу. І він має розуміти, що це насамперед відповідальність, а не спосіб маніпуляції людьми. Що цікаво, можна помітити, як по-різному маніпулюють Знаки Зодіаку і вчасно це запобігти.

Прагнення до оновлення

Життя — це рух. Щодня щось відбувається та щось змінюється. Отже, людина теж змушена змінюватися. Зміни не завжди зручні та майже ніколи не відбуваються вчасно. Проте їх потрібно приймати та регулювати. Саме зміни допомагають вирішити проблеми, що накопичилися. Коли відбувається застій у діях, може почати саморуйнуватися біоенергетичне поле людини. Адже розвиток зумовлений життєвою ситуацією та змінами, що відбуваються в тілі. Якщо їх навмисно ігнорувати, ви можете лише нашкодити собі.

Розумний ризик

Є вираз: хто не ризикує, той не п'є шампанського. Але ризик має бути обґрунтованим. Якщо ви продумали всілякі ходи, то дерзайте та добивайтеся свого.

Жаль про минуле

Іноді відбуваються зміни. Щось іде, а щось приходить. Не варто постійно дивитися в минуле, яким би світлим воно не було і як би важко вам не було зараз. Повернути те, що минуло, не можна. А з цього урок і позитивні емоції для нових справ — можна і потрібно.

Уміння обходити свої помилки стороною

Уміння помічати свої недоліки і, що важливіше, розуміти їхню причину дозволяє в результаті стабілізувати вашу енергетику. Адже ви не оступатиметеся на тому самому місці, а навчитеся вчасно обходити їх стороною.

Чорна заздрість

Якщо ви віруюча людина, то, звичайно ж, згадайте, що одна із семи заповідей — це не заздри. Правда, ви тільки витрачаєте на це свої нерви і час, втрачаєте сили на побудову планів помсти та здійснення їх. Але це не сенс вашого життя. Енергетика буквально обнулюється, коли ви постійно озираєтеся на іншу людину. То навіщо це робити?

Прагнення догодити

Насамперед, для досягнення мети та підтримки своєї енергетики необхідно бути собою. Людина, яка намагається комусь догодити, багато в чому перестає діяти цьому правилу. Бути приємною для всіх людиною неможливо. Тому живіть для себе та тих, хто вас підтримує.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,37862992286682-/ /-pc-/
Top