counter

Щастя любить тишу: чи це так і чому не варто нікому говорити про свої досягнення


Переглядів: 21


Щастя любить тишу: чи це так і чому не варто нікому говорити про свої досягнення

Багато хто чув фразу про те, що мовчання і щастя часто йдуть пліч-о-пліч. «Щастя любить тишу» — це не просто слова, а дуже важлива життєва істина, яку необхідно пам'ятати завжди і скрізь.

Багато хто помічав, що коли комусь розповідаєш про свої бажання чи досягнення, справи відразу починають йти на спад, а удача йде геть. У таких ситуаціях втрачається віра у себе, з'являються проблеми. Вважається, що про своє щастя чи наміри краще завжди мовчати. Якщо успіх обернеться кошмаром, це може стати початком чорної смуги.

Засудження інших — шлях у нікуди

Перше, про що не варто говорити, — це негатив про інших людей. Не варто розповідати близьким, друзям та колегам про те, як хтось накричав на іншу людину в автобусі, як хтось побився, зробив щось погане. Бажаючи розповісти про свій успіх, краще не діяти від протилежного, намагаючись вигідно виділитися на тлі співрозмовника чи третьої особи.

Через це оповідач, навіть успішний, асоціюватиметься у слухачів із негативом та плітками. З такими людьми не хочуть спілкуватись. Навіть якщо в кінці оповідання буде "хепі енд", краще не говорити про неприємності. Ніхто не хоче слухати про негатив: його достатньо в житті більшості з нас.

Ніхто не хоче, щоб його навчали життя

Якщо, наприклад, людина стала вегетаріанцем, то це зовсім не означає, що треба всім довкола говорити про шкоду м'яса та про те, як стало здорово жити без неї. Ніхто не бажає почуватися дурнем. І навпаки, не варто підсовувати курочку вегетаріанцю, навіть якщо вам вона допомогла підкачатися і прийти у форму.

Про досягнення варто говорити лише в тих випадках, коли співрозмовнику справді це цікаво. Всім, хто є просвященним і мудрим, не варто ділитися цим з першою людиною, що трапилася. Він може знецінити ці досягнення своєю байдужістю.

Розрив енергії та наміри

Дуже важливо мовчати про свої далекосяжні плани. Справа в тому, що коли ми ставимо якусь мету, то досягаємо створення зв'язку з центром достатку Всесвіту. Коли ми вводимо в цю систему сторонніх, вони руйнують цей зв'язок, не залишаючи від неї і каменю на камені.

Щастя — це коли ми знаємо, куди йти, навіщо та чому. Це щастя йде разом з нашими планами на майбутнє, які руйнуються через скептицизму родичів або заздрість ворогів та сторонніх. Заздрість оточуючих може викликати дуже багато. Хвастовство грошима та успіхом теж сюди ставляться. Заздрісні та мстиві люди фокусуються на негативних емоціях, формуючи пристріт, крадаючи життєву енергію людини.

У нашому світі багато негативної енергії, яка може зруйнувати майбутнє та сьогодення. Тому бажання поділитися зі сторонніми щастям краще тримати при собі, особливо якщо воно поки що тільки в планах, і потрібно закріпити результат.

Оповідання про благодійність

Нікому не подобається хвастощі. Милосердя та самолюбування — це дві речі, які абсолютно протилежні. Тільки добро, досконале в мовчанні та скромності, має особливе значення. Якщо хтось милується собою в соціальних мережах, то це позбавляє оточуючих почуття поваги до людини: оповідач начебто звеличує себе за чужий рахунок.

Навіть якщо дуже хочеться розповісти про свої добрі справи, краще цього не робити. Той, хто дізнається про них випадково, поважатиме філантропа та щедру людину ще більше — за його скромність і небажання показувати всім навколо, що він кращий за інших. Будь-які досягнення та доброта знецінюються, якщо трубити про них на кожному розі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
більше матеріалів
/-0,35011792182922-/ /-pc-/
Top