counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Водолій


Переглядів: 25


10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Водолій

Водолії, мабуть, найнепередбачуваніший знак Зодіаку з усіх існуючих. Людям-Водоліям приписують масу особливостей та властивостей, але часто вони суперечать один одному. 10 вірних та незвичайних фактів про Водоліїв допоможуть краще зрозуміти їх та дадуть відповіді на деякі важливі питання, пов'язані з цим Знаком Зодіаку.

Факт перший: Водолії бояться критики на свою адресу. Нікому з нас не буває приємно, коли нас лають чи роблять догану. Але якщо врівноважені Козерога або незалежні від чужої думки Леви сприймуть критику спокійно і або не звернуть уваги, або виправлять помилки і спокійно підуть далі, то надзвичайно вразливі Водолії сприймуть лайку як трагедію і навряд чи зможуть стримати емоції.

Факт другий: Водолії часто бувають консервативними. Вважають, що ніхто не любить зміни більше, ніж Водолії. Але насправді представники цього Знаку часто гаряче мріють про хоча б якусь стабільність. Зірки дарують Водоліям, що народилися в повітряній стихії, вельми неоднозначний подарунок: постійні життєві зміни. Через деякий час люди-Водолії звикають до постійних несподіванок і сюрпризів, і починають ставитися до всього в житті філософськи. Але при цьому в дрібницях вони часто намагаються втілити мрії про стабільність, обираючи одне. два улюблених кафе, найулюбленішу книгу, фільм чи музичний гурт.

Факт третій: Водолії бояться відповідальності. Постійна невпевненість у своїх силах переслідує Водоліїв все їхнє життя, перемежуючись сплесками ейфорії від вдалих рішень та ідей. Водолії — чудові ідейні натхненники. Вони мають нестандартний погляд на речі і можуть запропонувати рішення, що здається шаленим, але насправді дає прекрасний результат. Але водночас постійно занурений у сумніви зробить усе можливе, щоб не брати відповідальності за запропоноване ним.

Факт четвертий: Водолії украй прив'язливі до людей. Водолії, що зовні легко розлучаються з людьми і місцями, мають глибоко в душі одного — двох зовсім для них особливих людей, втратити яких для будь-якого Водолія подібно до смерті. Заради примирення з такою людиною волелюбний Водолій піде на будь-які поступки та обмеження. Але ніколи не варто використовувати цю прихильність Водолія для своїх цілей: якщо представник цього Знаку зрозуміє, що його експлуатують, він миттєво розірве будь-який зв'язок, як би важко йому не було.

Факт п'ятий: Водолії мають нестійку психіку. І більшість із них чудово усвідомлюють це, свідомо з підліткового віку виховуючи свій розум і зміцнюючи нервову систему, щоб уникнути сумних наслідків. На жаль, позитивного результату досягають не всі: переважна кількість пацієнтів психологів та психіатрів саме Водолії.

Факт шостий: Водолії вірні своїй другій половині. Незважаючи на любов Водолія до уваги протилежної статі, представники цього знака практично не здатні на зраду. Флірт для Водолія як повітря, яким він дихає, але при цьому потяг до стабільності та глибина прив'язаності Водолія не дозволять йому завдати болю коханій людині.

Факт сьомий: Творчість — невід'ємна частина життя Водоліїв. Більшість людей, народжених під знаком Водолія, обирають творчі професії: більшість письменників, музикантів, художників та акторів вийшли саме із представників цього Знаку. Але навіть якщо робота, якою займається Водолій, суцільна рутина, він знайде простір для творчості в будь-якій галузі.

Факт восьмий: Водолії відчувають настрій інших людей. Давні друзі деяких Водоліїв через кілька років спілкування перестають дивуватися дзвінкам посеред ночі з питаннями приблизно такого змісту: «У тебе знову прихопило серце?» Більшість Водоліїв фізично можуть відчувати настрій близьких їм людей, а також інтуїтивно розуміти, що в когось трапилося лихо.

Факт дев'ятий: Водолії часто не цілком поділяють сни та реальність. Причина в тому, що представникам цього Знаку часто сняться вкрай реалістичні сни: у них присутній не лише яскравий візуальний образ, але й звуки, запахи і навіть відчуття.

Факт десятий: Водолії не мстиві. Вважають, що своїм кривдникам Водолії винаходять страшну помсту. Це абсолютно помилково: Водолії не мстять взагалі. Представники цього Знака мають приємну особливість швидко забувати все погане. З людиною, яка завдала їм образи, вони просто припинять будь-яке спілкування, але ніколи не опустяться до помсти. Втім, це не завадить їм зі спокійною усмішкою спостерігати за тим, як їхнім кривдникам мститься життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,36965703964233-/ /-pc-/
Top