counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Лев


Переглядів: 26


10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Лев

Кожен із дванадцяти Знаків Зодіаку унікальний, тому визначити, до якого Знаку належить та чи інша людина можна без особливих проблем. Дізнатись Левам вам допоможуть 10 незвичайних фактів про нього.

Нещодавно ми вже писали про те, які 10 незвичайних фактів про Рак, Овну, Тільця і Близнюків. Настав час пролити світло на те, які насправді Леви та Леви. З цієї статті ви дізнаєтеся про найнезвичайніші речі про людей, народжених під вогненним Знаком Лева.

Характер Львів

Вогонь дається взнаки, адже Леви — це неймовірні люди, які здатні «розпалити» будь-яку компанію чи колектив. Вони знають, як поводитися, як себе подати світу. Артистизму у низ не позичати, тож зі Львова виходять чудові актори кіно та театру.

Ці люди запальні, тому кривдити їх не варто. Вони ненавидять програвати, причому абсолютно у всьому. У суперечці їм може визначальну роль грати проста принциповість, а чи не бажання довести правоту. Ви завжди програєте з ними в суперечці, тому що навіть якщо ви переможете, Леви на вас образяться. До речі, вони мстиві, але вважають за краще подавати цю страву реально холодною. Можна навіть сказати більше — страва вже завітряна та забута.

У коханні Леви найчастіше є типовими власниками. ТАК, вони люблять, але ревнують настільки сильно, що &lquo;тільки спробуй очей поклади на мою другу половинку, я тобі його виколю». Навіть не надумайтеся грати з вогнем, адже можете не просто обпектися, а спалахнути як сірник.

Так, Леви ліниві, егоїстичні, необачні, але неймовірно красиві та дуже приємні особистості. Їхнє життя являє собою постійну боротьбу, через що страждає серцево-судинна система. Леви люблять покурити, випити та смачно поїсти, тому завжди знають, чим себе зайняти. Про пороки та слабкості всіх Знаків Зодіаку ви можете прочитати в іншій нашій статті.

10 незвичайних фактів про Лев

Факт перший: Леви поділяються на дві величезні групи. Перша — це ті, кому подобається більше статус, аніж гроші, а другим навпаки. Хтось готовий орати день і ніч просто заради того, щоб його називали директором, а хтось готовий іти сторожем на завод для отримання зайвих грошей.

Факт другий: Леви не змінюють. Якщо вони дізнаються, що цим грішить їхня друга половинка, то вони можуть собі дозволити зраду, але триватиме все це не довго, тому що розчарований Лев ніколи не повернеться до попереднього стану. Грубо кажучи, якщо ви його чи її образите, то можете забути про кохання.

Факт третій: ці люди дуже зухвалі і дуже динамічні, але, незважаючи на це, менше за інших страждають каліцтвами і зазнають травм. Це стосується і керування автомобілем — Леви найменше потрапляють за статистикою в аварії. Фахівці кажуть, що у всьому винна впевненість та холоднокровність їхнього характеру.

Факт четвертий: представники цього Знаку Зодіаку можуть зберігати злобу роками, здійснивши акт помсти через кілька років після образи. Майже половина Львова, навпаки, так швидко забуває образи, що їм можна було б дати перше місце на конкурсі вибачення. Це дуже полярні люди.

Факт п'ятий: Леви ненавидять, коли їм відверто брешуть. Якщо людина, народжена під цим Знаком, дізнається, що ви їй збрехали, можете попрощатися з нею назавжди. Поваги Лева вам вже не повернути ніколи в цьому випадку.

Факт шостий: ці люди стануть горою за своїх друзів або близьких. Вони не побояться нікого і нічого, безстрашно кинувшись на кривдника, розриваючи його на дрібні шматочки. Почасти це відбувається, тому що Леви думають, що ви з власність, але причина не відома навіть їм самим. Просто в них щось відбувається всередині в такі моменти, через що вони стають сильнішими і сміливішими.

Факт сьомий: Леви зберігають спокій навіть у незвичайних ситуаціях. Коли всі бігають і кричать із піднятими руками, ці люди спокійно вирішують проблему. Ну... або намагаються, принаймні. Вивести їх із рівноваги може лише людська тупість.

Факт восьмий: Львів найбільше в людях дратує награність та зрада. Вони не здатні зраджувати, тому їм чуже це у всіх сенсах. Вони не розуміють, як можна заради себе коханого робити неналежні речі. Зробити враження можна своїм виглядом, своїм статусом чи знаннями, але обманювати когось для них є ницістю.

Факт дев'ятий: Леви ненавидять чекати. Цей знак зодіаку менше, ніж інші можуть сидіти в черзі. Якщо Лев сидить у черзі з вами разом, то він може бути просто нестерпним. Це, мабуть, єдина ситуація, якої слід уникати, перебуваючи поряд із Левом.

Факт десятий: представники цього Знаку обожнюють розкіш, яка підкреслює їхній статус, але виявляється це не обов'язково у всьому. Щось для них є настільки важливим, від чого вони ніколи не відмовляться. Хтось любить поїсти в ресторані, хтось любить їздити дорогою машиною, хтось обожнює шикарний одяг. Заради цього вони здатні жертвувати будь-чим.

Такі Леви. Це їх найцікавіші риси характеру, які допоможуть вам визначити Знак Зодіаку без особливих зусиль. Пам'ятайте, що це може бути справедливим не для всіх, але в більшості випадків це реально.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-1,0297229290009-/ /-pc-/
Top