counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку


Переглядів: 108


Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку

Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони. Багатьом знакам зодіаку вони не видно, але з боку вони як на долоні. Ця стаття допоможе вам навчитися маскування.

Раніше ми писали про такий порок, як егоїзм, проливаючи світло на найегоїстичні Знаки Зодіаку. Тепер настав час поговорити і про інші слабкості.

Овен
У Овнів астрологи підозрюють слабість до легкої наживи. Найбільш спостережливі люди можуть побачити, що Овни егоїстичні та розважливі, а іноді прагнуть перекласти роботу на чужі плечі.

Телець
Грішок Тельцов — це марнославство, причому часом дуже приховується. Тельці мріють бути в усьому найкращими, хоча зовсім не знають, чого їм це потрібно. Якщо ви Телець, то дуже ймовірно, що ваша слабкість це слава, яка сп'янює вас і змушує ставити невірні пріоритети.

Близнюки
Якщо ви народилися під Знаком Близнюків, то з великою ймовірністю страждаєте на удавання, Близнюки не розкривають свого обличчя навіть найближчим людям, через що вони залишають Близнюків, підозрюючи лицемірство, навіть якщо його і не було. Оскільки по-іншому Близнюки жити майже не вміють, це подвійне життя може серйозно заважати їм.

Рак
Слабкість Раків полягають у тому, що часто не можуть встояти перед можливістю легкої наживи, навіть якщо доведеться когось сильно образити. Нерідко Раки тиснуть на слабкі сторони, і якщо у суперництві чи боротьбі це виправдано, то із близькими просто егоїстично.

Лев
Ви не вмієте ставити себе на місце інших людей, тому іноді можете здаватися байдужими чи навіть безсердечними. Леви завжди хочуть, щоб усе було так, як завгодно їм, але не думають, що це може означати для оточуючих. Цей «чесний» егоїзм може зіграти злий жарт, обернувшись вам на шкоду.

Діва
Слабість Діви - успіх і щастя, та швидше. Він повинен прийти до вас надто швидко, щоб ви не покинули улюблену справу. Дуже багато Діви кидають те, що їм подобається, лише побачивши проблеми, хоча перебувають за крок від мети.

Терези
Терези нерідко ліниві, і тому ваша слабкість - це безтурботне життя. Вам ніколи не хочеться нічого міняти, тому часто відкладаєте справи на останню хвилину. Адже Терезам складно себе змусити щось робити.

Скорпіон
Управління емоціями ви можете вважати своєю силою. Вам подобається ставити експерименти на людях, а також керувати ними на найглибшому рівні. Це дратує оточуючих, і якщо вони настільки розумні, що це помічають, ви можете нажити собі справжнього ворога.

Стрілець
Стрільці часто дратують своєю мінливістю. Вони просто живуть в іншому світі, більш дивному, насиченому, неприборканому. Простіше кажучи, вони мають слабкість до того, щоб бути скрізь і завжди, причому бути найкращими.

Козеріг
Козероги своїми недоліками схожі на Дів, але відрізняються ще й потягом до роботи. Для вас є тільки робота та справи, а сім'я на другому плані, що не дуже правильно та не дуже приємно. Якщо щось вас не влаштовує, то ви вмиваєте руки, а вирішення проблеми залишається за крок від вас.

Водолій
Людей бісить ваша «ерудованість», яка наводить їх на сказ. Справа в тому, що ви любите вбирати інформацію, приймаючи її за істину, і в суперечках обстоюючи свою думку до останнього подиху. Ви прочитали щось в інтернеті та вважаєте себе експертом.

Риби
Ви завжди залежні від чогось або від когось. Це ваша головна вада, яка може перетворити вас на алкоголіків, наркоманів або несамостійних особистостей. Пам'ятайте про обережність завжди.

Раніше ми писали про темні сторони Знаків Зодіаку. Ця стаття може доповнити інформацію про те, якими є вади кожного з нас. Нехай Всесвіт буде до вас прихильним і добром. Будьте до неї добрі у відповідь. Удачі вам,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,34580683708191-/ /-pc-/
Top