counter

Гороскоп співрозмовника: як вгадати Знак Зодіаку


Переглядів: 10


Гороскоп співрозмовника: як вгадати Знак Зодіаку

Багато людей не раз намагалися вгадати Знак Зодіаку свого співрозмовника чи знайомої людини. Вгадати Знак не так і просто, проте деякі риси все ж таки допоможуть вам це зробити.

Астрологія здатна багато чого: наприклад, визначити темперамент за Знаком Зодіаку. А значить, після знайомства з основними рисами того чи іншого зодіакального типу, ви легко відгадаєте, хто ж по гороскопу ваш співрозмовник.

Овен

Ця людина спочатку робить щось, а потім думає. Якщо він любить сперечатися, а в голосі його можна почути нотку зайвої самовпевненості, а також якщо вона імпульсивна, то, швидше за все, перед вами Овен.

Телець

Спілкуючись з людиною, яка завжди говорить те, що думає, знайте — це Телець. Він не бачить сенсу в брехні, тому завжди скаже вам навіть те, що ваша зачіска жахлива, живіт завеликий, а джинси надто вузькі.

Близнюки

Якщо вас хтось сильно розчаровує, але ви його прощаєте, тому що він "не винен", то це найчастіше Близнюки. Крім того, вони привносять у життя шумові ефекти, і після знайомства з ними ви відчуєте себе так, ніби спілкуєтеся з двома людьми одразу. Двома активними і не звиклими нудьгувати людьми.

Рак

Ви познайомилися з людиною, але вона не відкривається вам і не показує жодних почуттів? Якщо не знаєте, який перед вами Знак Зодіаку, то це, швидше за все, безликий і потайний Рак. Якщо згодом ваш знайомий читає вам вірші або скаржиться на життя — ви зробили правильний висновок.

Лев

Він то дратує до остраху, то змушує захоплюватися собою. Він суперечливий і слабко діє алкоголь. Він не позбавлений лиску, каже те, що думає, а ви все ще не сердитесь, як на Тельця. Отже, перед вами Лев.

Діва

Розважливі, намагаються зрозуміти чужу точку зору і не позбавлені дипломатичних якостей. Все це про Діви, яких часом легко сплутати з іншими знаками Зодіаку. Відмінність Дів у їхніх глибоких та мудрих очах. А ще Діви найчастіше витирають пил.

Терези

Якщо перед вами спокійна людина, яка має гарні манери, яка любить фліртувати і здатна домовитися з ким завгодно, це Терези. Терези люблять побалакати, обожнюють все нестандартне, красиве і надають усьому елемент гри.

Скорпіон

Якщо перед вами пристрасна, красива, спокуслива, але бажаючий контролювати вас людина, то це Скорпіон. Ще він жорстоко мститься кривдникам — про це ми докладніше писали в статті про те, як мститься різні Знаки Зодіаку.

Стрілець

Якщо ваш знайомий ніколи не сидить на місці, постійно їздить кудись, шукає нові емоції способи заробітку, то, швидше за все, він Стрілець. Ці люди поважають свободу, вони хоробри і не бояться нічого незвичайного та ризикованого.

Козеріг

Якщо вам здається, що погляд співрозмовника спопелює вас, то ваш співрозмовник — напевно Козеріг. Представники цього Знаку дуже емоційні, але їхня внутрішня краса прихована під міцною бронею, твердішою за яку тільки їх непохитна впевненість у власній правоті.

Водолій

Водолії прекрасні друзі. Вони допомагають близьким завжди та в будь-який час. Вони рішучі як ніхто інший, винахідливі, як герої фільмів, розумні та щирі. І за всієї їх щедрості вони рідко зазнають збитків.

Риби

Вгадати цей знак зодіаку дуже важко, оскільки риби самі не можуть визначитися зі своїми принципами. Це творчі, але нерішучі люди, які мають дуже дивну енергетику. Найчастіше їх видає прагнення плисти за течією.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
більше матеріалів
/-0,42156195640564-/ /-pc-/
Top